Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

 
 
Popüler dövüş aksiyon serisi Mortal Kombat'a dayanan yeni film için vizyon tarihi açıklandı. Mortal Kombat 2 adıyla bizlere sunulacak olan canlı aksiyon filminin devamı, IMAX versiyonu da dahil olmak üzere 24 Ekim 2025'te sinemalarda gösterime girecek.
 
İlk filmde büyük başarı elde edildi 
 
 
 
Warner Bros. işbirliği kapsamında bizlere sunulacak olan Mortal Kombat 2 filmi bildiğiniz üzere 2021 yılında yayınlanan ilk filmin devamı niteliğinde olacak. Bir önceki filmin başarısının ardından ikinci film Ocak 2022 tarihinde duyuruldu.
 
2021 yapımı Mortal Kombat filminin yönetmenliğini Simon McQuoid üstlendi ve ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini yaptı. Yapımcılığını ise James Wan (Aquaman), Todd Garner (Into the Storm), E. Bennett Walsh (The Amazing Spider-Man 2) ve McQuoid üstlendi.
 
Nisan ayında gösterime giren film, açılış haftasında 22.5 milyon dolarlık bir gelir elde etti ve bildirilene göre bu sayı Warner Bros.'un beklentilerini aştı. Öte yandan devam filmi yine McQuoid tarafından yönetilecek ve Fantastik 4 ile Moon Knight yazarı Jeremy Slater tarafından kaleme alınacak. Yeni projede, ilk filmde yer almayan Johnny Cage rolünde Karl Urban (The Boys) ve Kitana rolünde Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Mortal Kombat 2
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız