Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu

 
 
Dikkat çekici oyun serilerinin yayıncısı olarak karşımıza çıkan Activision, merkezi Varşova / Polonya'da bulunan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de kaynaklara sahip olan Elsewhere Entertainment'ın kurulduğunu duyurdu. Dahili bir stüdyo olarak karşımıza çıkan topluluk, yeni ve hikaye tabanlı yapımlar üzerinde çalışacak.
 
AAA ve hikaye odaklı yapımlara odaklanacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Elsewhere Entertainment sadece hikaye odaklı, tek oyunculu ve büyük çaplı yapımlar üzerinde uğraşacak. Stüdyonun kadrosu içerisinde The Last of Us, Uncharted, The Witcher, Cyberpunk, Destiny, Tom Clancy's The Division ve Far Cry gibi yapımlarda görev almış deneyimli geliştiriciler yer alıyor. Aynı zamanda hikaye anlatımı üzerinde de uzman olan kişiler projelere katılım sağlamaya hazırlanıyor.
 
Activision, kurmuş olduğu stüdyo ile beraber yeni ortamlar yaratmayı ve öncü bir bağımsız stüdyo olarak bu topluluğu ilerletmeyi hedefliyor. Oyuncuların gözünde kalıcı bir yer edinmek isteyen stüdyo, ilerleyen süreçte yeni projelerini duyurmak için gün sayıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı

BSC Misafiri

17.5.2024 15:00:54

0
Uzun zamandır kaliteli bir singleplayer/FPS gelmiyor. Bioshock,metro,half life,fear gibi oyunlardan ilham almak zor olmamalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız