Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar

 
 
KRAFTON, Inc. bugün itibarıyla yayınlanan 29.2 Güncellemesi kapsamında Erangel Classic haritasını oyuncularla buluşturuyor.
 
Sadece iki hafta boyunca oyunda olacak ve oyunda yer alan ilk savaş alanının önceki versiyonlarına bir saygı duruşu niteliğindeki Erangel Classic, nostalji rüzgârları estirecek. Oyuncuların klasik haritayı yeni bir şekilde deneyimlemelerini sağlamak için eski Erangel haritasının orijinal konsepti ve atmosferi, mevcut oyun mekaniklerinden bazılarıyla birleştirildi.
 
Zamanında Erangel'e ilk kez giriş yapan oyuncuların deneyimlerini yeniden yaşatabilmek adına ateşli silahların geri tepmesi %30'a kadar azaltıldı. Silah havuzu ve diğer tüm özelliklerse değişmeden kaldı ve tüm zırhların dayanıklılığının %7,5 artırılmasıyla düşmanı indirmek için gereken atış değeri yaklaşık bir artmış oldu.
 
Erangel'e bazı nostaljik ögeler de eklendi; hayatta kalanlar üçüncü seviye kask ve haritaya dağılmış 17 klasik kozmetiği bulma şansı yakalarken İşaret Fişeği kullanmak artık BRDM yerine kurşungeçirmez bir UAZ çağırıyor. Son olarak dünya haritası, mini harita ve maç başlangıç sayacı gibi oyun içi kullanıcı arayüzü birimlerinin bir kısmı oyunun ilk dönemine ithafen eski sürümlerine geri döndürüldü. Erangel Classic, 14 Mayıs'tan 28 Mayıs'a kadar PC ve 23 Mayıs'tan 6 Haziran'a kadar ise konsol platformlarında oynanabilecek.
 
 
 
Rondo'ya eklenen Halat Tabancası oyuncuların herhangi iki nokta arasında halat kurarak daha hızlı hareket etmesine olanak tanıyor. Daha önce ulaşılması zor olan yerlere artık seçtiğiniz noktaya atılabilen halatlar aracılığıyla sızabilir ve diğer oyuncuları pusuya düşürülebilirsiniz. Halat Tabancası oyunculara Rondo'da yeni stratejik seçenekler sunacak, onları her alan hakkındaki bilgileri karşılığında ödüllendirecek ve savaş alanına yapılan her yolculuğu benzersiz kılacak. Normal ve Özel Maçlarda mevcut olan Halat Tabancası'yla kurulan bir halat toplamda 4 kez kullanılabiliyor.
 
Her maça yeni hedefler ve farklı heyecanlar katacak Seri Savaşı mekaniği de bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenenler arasında. Bu sistem hazır takımların Normal Maçlarda birbirleriyle rekabet etmesine olanak tanıyor ve kazananlar, oyuncuların maçtan aldığı öldürme puanları ve sıralama puanlarının toplamına göre belirleniyor. Oyunculara çeşitli ödüller kazandıran galibiyet serisinin yanı sıra Seri Savaşı esnasında galibiyetle ayrıldıkları bir maçı birinci sırada tamamlayanlar da Kusursuz Savaş ödülüne sahip olacaklar. Bu sistem, oyunculara Çorba Parası dışında yeni bir başarı sunmak ve her maçta daha fazla oyuncun galibiyet elde etmesini sağlamak için tasarlandı.
 
 
 
Güncellemeyle gelen diğer yenilikler arasında Takımlı Ölüm Oyunu’na eklenen yeni harita Liana, Takım Emote’undan Grup Emote’una geçiş, Karakin ve Vikendi haritaları için genel sorun düzeltmeleri ve yeni Survivor Pass: Off the Grid yer alıyor.
 
Erangel Classic'in çıkışıyla birlikte oyuncuları bir dizi heyecan verici turnuva ve etkinlik de bekliyor. Kutlamalar, Twitch Rivals'taki PUBG: BATTLEGROUNDS OG Battle Royale ile başlayacak. 17 Mayıs Cuma günü, en iyi PUBG yayıncıları 100.000 dolarlık ödül havuzundan pay almak için mücadele ederken oyuncular da etkinliğe özel Twitch Drop'ları alabilecekler. Twitch Rivals etkinliği hakkında daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: https://pubg.com/en/events/notice/7374
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız