Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı

 
 
Yayıncılığını Aniplex ve geliştiriciliğini TYPE-MOON stüdyosunun üstlendiği Witch on the Holy Night'ın güncel satış sayıları açıklandı. Ortaya çıkan detaylara göre oyunun PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) sürümleri toplamda 200.000 satış sayısını aştı.
 
Görsel roman niteliğinde bir yapım
 
 
 
Witch on the Holy Night, dünya çapında 8 Aralık 2022 tarihinde PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü. Tarihler 4 Aralık 2023'ü gösterdiğinde ise Steam üzerinden PC için yayınlandı. Oyunun en son 5 Temmuz 2023 tarihinde PC sürümünün yayınlanmasının ardından 150.000 adet sattığı bildirildi. Sadece Japonya'da ise 66.344 satışa ulaştığı aktarıldı.
 
Uzakdoğu sanatı ile beraber bizlere sunulan yapımda görsel roman deneyimi bizleri bekliyor. Tsukihime ile tanınan TYPE-MOON, ilk olarak 2012 yılında PC için yayınlanan Witch on the Holy Night deneyimini biz oyun severlere sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız