Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'in PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi

 
 
On yıllardır geliştirme aşamasında bulunan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Star Citizen için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cloud Imperium tarafından geliştirilen oyunun şu anda PC sistem gereksinimleri güncellenmiş durumda.
 
Gereksinimler oyunun alfa sürümü için
 
 
 
Öncelikle yeni PC sistem gereksinimlerinin oyunun son sürümü için değil Alfa sürümü için geçerli olduğunu belirtelim. Daha fazla detaya girecek olursak, oyun en az 4GB VRAM'e sahip bir ekran kartı ve Vulkan 1.2 destekli bir sürücü gerektiriyor. Aynı zamanda oyunu çalıştırmak için PC oyuncularının en azından 16 GB RAM'e sahip dört çekirdekli bir işlemciye ihtiyacı olacak. Bu sistem gereksinimlerini karşılamayan kullanıcılar oyunu açamayacak.
 
Diğer taraftan Cloud Imperium, Intel i7 ve AMD Bulldozer'i minimum işlemci gereksinimi olarak listeliyor. Ekran kartı tarafında ise NVIDIA GTX1060, AMD RX 5700, RX Vega 56, RX 460 veya Intel A380'e ihtiyacınız olacak. Ekip resmi olarak 32 GB RAM'e sahip Intel Core i7 veya AMD Ryzen 5 işlemcinin kullanılmasını öneriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Star Citizen
EA Play Abonelik Hizmetine Zam Geldi: İşte Türkiye Fiyatı GTA 6 Oyun Fragmanı Gerçek Hayata Uyarlandı

BSC Misafiri

15.4.2024 00:20:05

0
Konuyla alakası yok ama bilen cebaplarsa sevinirim.Ps5 vr' da resident evil 4 oynuyorum ama silahları çıkarmak ateşlemk ölüm gibi.Bu kontrolleri normal oyundaki gibi ayarlama imkanı yok öu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız