Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi!

 
 
Kıyamet sonrası bir temayı bizlere sunan ve açık dünyası ile beraber ön plana çıkan Fallout 4 için bildiğiniz üzere uzun yıllardır DLC boyutunda bir mod geliştiriliyor. Fallout: London paketinin arkasındaki ekip, oyuna dahil olacak yeni nesil güncellemesi sebebiyle mevcut modun gecikeceğini açıklıyor.
 
Fallout: London modu oyunculara yeni deneyimler sunacak
 
 
 
Daha önce açıklanan detaylara göre Fallout: London modu 23 Nisan tarihinde bizlere sunulacaktı. Ancak geliştirici ekip, Bethesda'nın yeni nesil güncellemesinin 25 Nisan tarihinde yayınlanacağını bildirdi. Modun arkasındaki ekip yeni nesil güncelleme içeriği ile beraber oyunun bozulacağını belirtti ve biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu aktardı.
 
Proje Lideri Dean Carter yaptığı açıklamayla beraber şu anda süresiz olarak modun ertelendiğini ve yeni nesil güncellemesinin planlarını bozduğunu aktardı. Fan yapımı bir mod olarak bizlere sunulmak istenen paket oldukça iddialı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyuncuları doğrudan nükleer kıyametin yaşandığı olayların sonrasına atıyor. Mod içerisinde yeni keşif bölgeleri, gruplar, ek hikayeler ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız