Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Film Oyunu Geliyor: Blade Runner 2033: Labyrinth Duyuruldu

 
 
Annapurna Interactive, konsol ve PC (Steam) için kendi bünyesinde geliştirdiği ilk oyun Blade Runner 2033: Labyrinth'i duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmayan oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda.
 
Yeni bir film oyunu geliyor
 
 
 
Orijinal film ile 2049 filmleri arasında geçen Blade Runner 2033 Labyrinth, Black Out olaylarından sonrasını konu alıyor. Annapurna Interactive, Blade Runner 2033: Labyrinth ile ikonik seriyi 25 yıl sonra ilk kez oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihi bilinmeyen oyunda keşif ve macera unsurlarıyla beraber zengin bir hikaye yer alıyor.
 
Blade Runner dünyasını oyunculara sunmaya hazırlanan Blade Runner 2033 Labyrinth, daha önce Solar Ash veWhat Remains of Edith Finch gibi oyunlarda çalışmış olan oyun yönetmeni Chelsea Hash liderliğindeki Annapurna Interactive tarafından geliştiriliyor. Oyunun başlığından çıkarılabilecek bazı önemli hikaye detayları olsa da temelde bu proje hakkında çok az şey sunulmuş durumda.
 
Blade Runner 2033: Labyrinth duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blade Runner 2033 Labyrinth
Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem Çıkış Tarihi Ertelendi Beklenen Steam Yaz İndirimleri Başladı: İşte İndirimli Oyun Tavsiyeleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blade Runner 2049
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız