Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'dan Bağımsız Oyunlara Tam Destek

 
     Microsoft, oyunlarını Xbox One için de yapmak isteyen yapımcılar için The Independent Developers @ Xbox adında yeni bir program duyurdu. Bu program sayesinde oyun yapımının Xbox 360'dakinden daha kolay erişilebilir olmasını planlıyorlar.
 
     Bugünden itibaren yapımcılar program için başvuruda bulunarak kayıtlı bir yapımcı olabilir ve hemen iki adet Xbox One yapımcı kitine sahip olabilirler, hem de hiç bir ücret ödemeden. İsterlerse bodrum katlarında tek başlarına oyun geliştiriyor olsunlar, isterlerse de dev bir oyun stüdyosu olsunlar.
 
     Fakat önem verilen şey orijinallik, kesinlikle kopyala-yapıştır şeklindeki işlere ve saçma içeriklere izin verilmeyecek. Örneğin Apple Store'daki osurma programları örnek verilerek bu tip içeriklerle dolu bir platform değil de, bağımsız yapımcıların gerçekten oyunculara ulaşabilecekleri bir sistem olacağı söyleniyor.
 
     Şimdiden Minecraft yapımcısından Cobalt isimli bir platform oyunu ve SpyParty gibi uzun süredir PC için geliştirilen bağımsız oyunlar Xbox için duyuruldu bile.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect Bağımsız Indie independent
Ryse: Son of Rome İçin Yeni Oynanış Videosu! Killer Instinct'te Her Bir Karakter 4.99 Avro
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Virtual Reality

20.8.2013 15:54:36

-2
Yav bu oyunların 2-3 tanesi hariç, çoğu her iki konsola da çıkacak olan oyunlar. Bırakın Allah aşkına ya, Sony de ki oyun stüdyolarının yarısı yok Microsoft da Kaç tane oyun stüdyosu kurmuş, kaç tane oyun stüdyosu almış, kaç tane oyun stüdyosu sadece Microsoft' a çalışıyor. Bir düşünün Allah aşkına Sadece Playstation' a exc. oyun üreten stüdyoların listesi, Xbox One' ın çıkış oyunlarının listesi kadar. Biraz gerçekçi olun Allah aşkına - Microsoft, E3 2013 fuarında ki Xbox One lansma' nın da gamerları üzecek, yeni yeni katı kurallarından bahsettik den sonra, günler içinde o kadar çok geri adım attı ki, rakibinin altında ezilmemek için resmen U dönüşü yaptı. O yüzden son söz, Polat Alemdarın ve Türkiye de ki konsol sever gamerların. Xbox One politikasın da Microsoft' a söylenecek tek şey var. [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6fXCl1H2QKE] -

BSC Misafiri

20.8.2013 14:05:36

+1
Xbox 360'dan daha kolay oyun yapabilmesi icin yaoimcilarin oncelikle Xbox One denen aletin donanim olarak ortada olmasi stabil calismasi lazim. Daha adamlar gameplay gostermediler konsol uzerinde konsol hazir degil. Dlc duyurulari ile goz boyama hareketleri. Birde lutfen BSC ekibi artik sizde gerceklerin ustunu kapatmayin ve su Xbox One, Sir Maxsimus gibi uyelere gereken onlemi alin. Sirf bu tip ayni uyenin birkac uyeligi yuzunden insanlar siteden soguyorlar. Gerekeni yapin artik. Microsoft icin para almis elemanlar bile olsalar yasal degil bu sekilde bir sitede insanlarla dalga gecer gibi mesaj yazmalari ve sizlerin sessiz kalmasi. Lutfen gerekeni yapin. Bu ve benzeri sahsiyetsiz insanlar yuzunden bilmeyen ve bilgiye ac saf insanlarimiz yanlis tercihler yapiyorlar. Insanlari yanlis yonlendirmek heleki boyle buyuk bir sitede tamamen etik kurallara ters bir durum. Internet site kurallari sadece kotu soz ya da siyasi veya dini sekilde propaganda yapanlara onlem almak degildir. Kitleleri yanlis yonlendiren ve bulundugu siteler ya da forumlarda hep huzursuzluk cikartanlara karsi gerekli onlemleri almaktir. Saygilar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız