Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un PS4 ve Xbox One Sürümleri PC'nin "Yüksek" Ayarlarına Eşit Olacak


     Watch Dogs'un Playstation 4 sürümünün 900p, Xbox One sürümünün ise 792p olacağı bir süre önce açıklanmıştı. Oyunun geliştiricileri yeni nesil sürüm hakkında yeni açıklamalarda bulundular. Jonathan Morin'e göre oyunun Xbox One ve Playstation 4 sürümü PC'deki "Yüksek" (High) ayarlara denk olacak.
 
     Tabi Watch Dogs'un PC sürümünün "Ultra" ayarlara sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca PC'de 4K'ya kadar görüntü desteği de sunulacak. Yani üst düzey bir PC'niz varsa oyunu daha kaliteli görsellerle oynayabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Crytek'in Yeni Oyunu Arena of Fate'den İlk Video Sızdı The Elder Scrolls Online Konsollara Bu Yıl Çıkamayabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Prometheus #

24.5.2014 15:34:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

PS4'e Almanı tavsiye ederim.
Eyvallah , ps4 e aldım iyi etmişim

SystemRQ

23.5.2014 18:31:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus # Beyler merhaba birşey sorucam sizlere Bende ps4 de var pc de , pc sistemim i5 8 gb ram 2 gb vga gtx 555TİOC 21.5" 2 ms monitör var sizce hangi platforma alayım oyunu.
PS4'e Almanı tavsiye ederim.

Prometheus #

23.5.2014 17:09:09

0
Beyler merhaba birşey sorucam sizlere Bende ps4 de var pc de , pc sistemim i5 8 gb ram 2 gb vga gtx 555TİOC 21.5" 2 ms monitör var sizce hangi platforma alayım oyunu.

Cpt. Miller

23.5.2014 10:10:08

0
Ultra ayarlarda 1080p ile doku kalitesi fark eder mutlaka.

BSC Misafiri

23.5.2014 09:47:44

0
arkadaşlar boşuna birbirimizi üzmenin ve birbirimize laf çarpmanın bir anlamı yok.şunu bilmeliyiz ki konsollarda hiçbir şekilde bir oyunu en görsel şekilde oynayamayız.her ne kadar konsollar gelişmiş ve gelişecek olsa da bilgisayarlara bakış hep bir eksiklikleri olucaktır.o yüzden maddi durumu iyi olan çatır çatır parasını öder ve istediği en iyi sistemine sahip olur.parasını düşünen insan ise alır konsolunu oyunun osuna busuna takılmadan oynar geçer.saygılar.

TheStarBox

23.5.2014 02:47:51

0
4K Oynamak için 2 adet GTX Titan Black Edition u SLI köprüleri ile birbirine bağlamanız yeterli... Ha birde 6 bin tl gibi bir ücret ödeyeceksiniz,küçük bir ayrıntı ;D

BSC Misafiri

23.5.2014 01:17:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oynadığınız aynı oyun hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım. Sizin de 3 milyarlık bir PCniz varsa daha iyi görüntü alırsınız yani herkes istediğiyle oynayabilir.
Bu oyunu yeni nesil konsol ayarında bilgisayarda oynamak için 200 liralık ikinci el bir ekran kartı ve 3-4 sene öncene bile ait olsa işlemci yeterde artar bile. Tabii ki aynı oyunu oynayacak herkes ama yeni nesil konsollar duyurulduğunda ''1080p 60 fps'' standart olacak diye bayağı yaygara kopartılmıştı. Hatta bu oyunun duyurulduğu video ile çıkışa yaklaştıkça tanıtılan videoları arasında da bayağı fark var. Konsollar daha çıkalı 5-6 ay oldu ama şimdiden ''yüksek'' ayarlarda oyun oynatmaya başladı, artık seneye bilgisayara çıkacak oyunlarda ''orta'' ayarlara mı denk gelir bilemiyorum. Çünkü 4K ile onlarca firma kendini kanıtlamak isteyecek ve yeni nesil konsollar kendi yağında ve şahsen tercih sebebim olan özel oyunlarıyla kavrulmaya devam edecekler. Dediğim gibi konu grafik değil vaatlerle şişirilen balonun patlama seviyesine ulaşmasıdır. @TraVeLL, diğer bilgisayar bileşenlerini bilmiyorum ama o ekran kartıyla rahatlıkla yüksek ayarda oynayabilirsin.

aterikasedi

22.5.2014 22:02:44

0
O değil de oyunun xbox 360 versiyonunun grafikleri ateri oyunu gibi diyorlar

BSC Misafiri

22.5.2014 21:29:03

0
Oynadığınız aynı oyun hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım. Sizin de 3 milyarlık bir PCniz varsa daha iyi görüntü alırsınız yani herkes istediğiyle oynayabilir.

Tiny Titan

22.5.2014 20:02:12

-1
Şuanki sistemim konsoldan üstün zaten rahat ol Olmasada yapma hakkım vardı yalnız,sen karar vermiyorsun ona.

umut söyler

22.5.2014 18:40:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Duyanda Gta V'deki dağlık taşlık alanlar düz mincraft tarzı boşluk. Evet adamlar bir sürü dağlık taşlık alan yapmış ama şehirdense daha çok görülmeye değer olmuş.Hiç de kendini tekrar ediyor hissi vermedi bana.Birde Gta V'de devasa su altı haritası var o da işin öbür yüzü. Gta V'in içi boş değildi ancak farklı farklı tadına doyulmayan bir sürü şey vardı. Bu yüzden de oyuncular sevmediği şeyi yapmıyor sevdiğini de bu sebeple az buluyordu. Bunda da Rockstar'ın suçu yok yani.
alıntı:

Orijinalden alıntı: Hobits61

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2

Ultra dediği "Nvida ile özel anlaşma" biraz mantık lı olun Fanboylar .... AMD KARTLAR OLANLARDA YÜKSEK AYARDA OYNAR DİMİ ŞİMDİ...

Watch Dogs un Gta5 göre haritası çok küçük olduğu da ortaya cikti , çok sığ bir oyun olacak....


gta5 in haritası büyüktü fakat içi boştu.bu adamlar küçük bir harita yapacaklarını fakat dopdolu olacağını idaa ediyorlar


Aynen.GTA V ve Watch Dogs'un haritaları şehir olarak neredeyse eşit.GTA V fark koymuş diyorlar da geri kalan haritanın çoğu dağlık taşlık alan.
ben gta5 in yarattığı alana bir şey demedim.tam tersine oldukça güzel alanlar yaratmışlar fakat içini dolduramamışlar.o alanlarda dolaşmak dışında pek bir şey yapamıyorsun.o da bir süre sonra sıkıyor.birkaç ufak etkinlik dışında ORMANDA birşey yoktu.şu ana kadar gta da en uzun süre yaptığım şey havaalanından bir uçak alıp o uçakla orduya girip jeti çalmak oldu.birçok defa denedikten sonra başardım fakat ondan sonrada birşey yapmadım.yani en uzun soluklu olay gtada(ANA GÖREVLER HARİÇ)oydu.kısacası çok güzel bir harita yaratmışlar fakat içi boş.

lostrock

22.5.2014 18:30:39

-1
ya kardeşim hala pc yi pohpohluyonuz ben yurttayım diye son 3 senede pc de oynadım sonra konsol aldım ucuz bitane buldum diye hiçbirşey konsoldaki o akıcılığa rahatlığa optimizasyona erişemez oyunu konsollara uygun yapmak için yüzlerce adam çalışıyo pc ye ise yapıp çıkarıyolar pc de oyun oynanmaz alırsın 3gb ddr5 ama bi bakarsın oyun kasıyo sebebi sistemin değil oyunun optimizaasyonu daha iyi örnek vereyim konsollar=iphone5s pc=galaxy s5 ekran daha büyük daha fazla ram daha güçlü işlemci ama her oyun her uygulama iphoneda daha iyi çalışır bunada optimizasyon diyoruz gençler

invision

22.5.2014 18:29:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri saçma sapan konuşmayın amd 6 milyarlık kartı 4 k oynatamıyo ultrada oynarsın 4 milyarlık pc crack uraş hata versin ama ps4 de tak oyna işte ps4 pc den bundan dolayı daha iyi ve ilerde ps4 çıkan bi çok oyun pc geçikmeli çıkıcak ben pc kullanıyom pc nalet olsun dünyanın en sorunlu platformu pc satıp ps4 alıcam
5 yıldır aynı PC'yi kullanıyorum sadece ekran kartını yeniledim wolfeinsteini r9 toxic 270x ile en yüksek ayarlarda oynuyorum.

BSC Misafiri

22.5.2014 18:23:55

0
Ps4 Görüntüleri youtube a düştü Renkler soluk ve çok tırtıklanma var gerçekten kaplamalarda pastellenme var malesef..Beni yanıltmadı ps4 yine hüsran aynen İnfamous gibi :(

BSC Misafiri

22.5.2014 17:51:56

-2
Duyanda Gta V'deki dağlık taşlık alanlar düz mincraft tarzı boşluk. Evet adamlar bir sürü dağlık taşlık alan yapmış ama şehirdense daha çok görülmeye değer olmuş.Hiç de kendini tekrar ediyor hissi vermedi bana.Birde Gta V'de devasa su altı haritası var o da işin öbür yüzü. Gta V'in içi boş değildi ancak farklı farklı tadına doyulmayan bir sürü şey vardı. Bu yüzden de oyuncular sevmediği şeyi yapmıyor sevdiğini de bu sebeple az buluyordu. Bunda da Rockstar'ın suçu yok yani.
quote:

Orijinalden alıntı: Hobits61
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2

Ultra dediği "Nvida ile özel anlaşma" biraz mantık lı olun Fanboylar .... AMD KARTLAR OLANLARDA YÜKSEK AYARDA OYNAR DİMİ ŞİMDİ...

Watch Dogs un Gta5 göre haritası çok küçük olduğu da ortaya cikti , çok sığ bir oyun olacak....


gta5 in haritası büyüktü fakat içi boştu.bu adamlar küçük bir harita yapacaklarını fakat dopdolu olacağını idaa ediyorlar


Aynen.GTA V ve Watch Dogs'un haritaları şehir olarak neredeyse eşit.GTA V fark koymuş diyorlar da geri kalan haritanın çoğu dağlık taşlık alan.

BSC Misafiri

22.5.2014 17:51:27

0
Konsollar yine yüz güldürmedi malesef. Aynı Grafiklerin bir tık ötesi ps4 de fazla beklenti içine girmeyin arkadaşlar.

Gamermn

22.5.2014 17:48:16

0
7850 YÜKSEK DE AÇAR MI

MDugur

22.5.2014 16:26:08

-1
İnsanlar ya anlamıyor ya da anlamak istemeyip sataşacak yer arıyorlar. Gelmiş adam ''pc daha iyi gösteriyor'' falan diye egosunu tatmin etmeye çalışıyor (kendi pc'si orta ayarlarda kaldırsa şükretsin de) Zaten konsol pc'den daha iyi grafik gösteriyor diyen yok. Pc'nin önü açık geliştir ne kadar geliştiriyorsan. Konsolcu olanlara kalkıp grafik daha iyi pc'de demenin mantığı yok çünkü konsolcular zaten grafik daha göstersin diye almıyor. Pc yenileme işlerini sevmediği, her parçaya ayrı bir para vermek zorunda kalmadığı ve tak oyna mantığı olduğu için oynuyor. Neyse siz egonuzu tatmin etmeye devam edin. Bu arada bir mesaj atayım derken artık korkuda önce mesajı kopyalıyorum sonra atıyorum ki karşıma hata yazısı gelmesin diye. Düzeltemediniz gitti.

umut söyler

22.5.2014 15:58:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2 Watch dogs' un haritası için kendimce bir açıklama yapayım WD ' de yapacaklarımız sınırlı olacak .Gta V de dağlık ve ormanlarda dahi yapılabilecek çok şey var .bunu inakar ettmeyin sakin ..
Baraşüt ile atlama , matocross, uzun atlayış ,bisiklet fazlaca aktivite var . Yani WD ' nin gtaV dan tek özelliği şehri hacklemek başka bir şey değil . Ayrıca Aiden galiba suda da yuzemiyormuş onuda oyun çıkınca bakarız :) ...

Watch Dogs Bu oyunsuzlukda ps4 ve xbox one için iyi bir zamanlama yapdi konsolarrda çok fazla satacakdir .
bunlar insanı bir süre oyalayacak aktiviteler değil ki.sadece bir deneyip bırakacağın aktiviteler.ben haritanın her alanının kullanıldığı bir oyun bekliyordum gta 5ten.fakat mmalesef ki biraz boştu.şehirde dolaşmak dışında insanı uzun süre oyalayacak bir şey yoktu.gta5 güzel bir oyundu.çok sağlam bir başyapıttı.fakat özgürlük konusunda beklentilerimi karşılamadı.bu oyundan gta 5ten beklediklerimi bekliyorum.umarım beklentilerimi karşılar.

BSC MISAFIRI 2

22.5.2014 15:41:31

-4
Watch dogs' un haritası için kendimce bir açıklama yapayım WD ' de yapacaklarımız sınırlı olacak .Gta V de dağlık ve ormanlarda dahi yapılabilecek çok şey var .bunu inakar ettmeyin sakin .. Baraşüt ile atlama , matocross, uzun atlayış ,bisiklet fazlaca aktivite var . Yani WD ' nin gtaV dan tek özelliği şehri hacklemek başka bir şey değil . Ayrıca Aiden galiba suda da yuzemiyormuş onuda oyun çıkınca bakarız :) ... Watch Dogs Bu oyunsuzlukda ps4 ve xbox one için iyi bir zamanlama yapdi konsolarrda çok fazla satacakdir .

Hobits61

22.5.2014 15:18:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2

Ultra dediği "Nvida ile özel anlaşma" biraz mantık lı olun Fanboylar .... AMD KARTLAR OLANLARDA YÜKSEK AYARDA OYNAR DİMİ ŞİMDİ...

Watch Dogs un Gta5 göre haritası çok küçük olduğu da ortaya cikti , çok sığ bir oyun olacak....


gta5 in haritası büyüktü fakat içi boştu.bu adamlar küçük bir harita yapacaklarını fakat dopdolu olacağını idaa ediyorlar
Aynen.GTA V ve Watch Dogs'un haritaları şehir olarak neredeyse eşit.GTA V fark koymuş diyorlar da geri kalan haritanın çoğu dağlık taşlık alan.

umut söyler

22.5.2014 15:04:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC MISAFIRI 2 Ultra dediği "Nvida ile özel anlaşma" biraz mantık lı olun Fanboylar .... AMD KARTLAR OLANLARDA YÜKSEK AYARDA OYNAR DİMİ ŞİMDİ...

Watch Dogs un Gta5 göre haritası çok küçük olduğu da ortaya cikti , çok sığ bir oyun olacak....
gta5 in haritası büyüktü fakat içi boştu.bu adamlar küçük bir harita yapacaklarını fakat dopdolu olacağını idaa ediyorlar

konuşantahta

22.5.2014 15:01:59

0
[quote]Orijinalden alıntı: Beyond J. bana cevap verdiğin mesajda genel konuşmuştum ben ama,neyse [/quote] [quote]konsolcular ne diyecek acaba bu duruma[/quote] burada benden bahsetmediysen asıl tamda benden bahsetmişsin

umut söyler

22.5.2014 14:55:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair Dün konsolcular ps4'te de nvidia efektleri hariç aynı olacak diye üstüme çullanmıştı bir de
öyle zaten.high ile ultra arasında anca efekt farkı olur

Wayward Son

22.5.2014 14:48:18

+2
Çok cahilsin. Daha Very Super Mega Ultra Detail oynamanın ne demek olduğunu öğrenememişsin !!!1!!!1! O ayarlarda oynamalısın ki, en aksiyonlu anda tam 60 FPS'yi stabil olarak yakalamışken, ekran görüntüsü alarak paylaşabilesin. Amaç oyun oynamak değil çünkü, benchmark yapıp, ekran görüntüsü paylaşıp "ben Ultra 60 FPS yakalıyom hacı " demek. Çok cahilsin çooooook.

TheBladeRunner

22.5.2014 14:39:45

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri High ile ultra arasında pek fark olacağını sanmıyorum. Günümüz oyunlarında en fazla bu kadar fark oluyor. Çıplak gözle ayırt edilmez. ultra hastalığı olmayan herkes konsolda oynar ve daha çok satar diyorum.http://www.gamereactor.eu/media/26/crysis3minimista_702601b.jpg
Ayarlari High a cek AA bas al sana Ultra bitti. @Wayward Son Hocam anlamiyor kimse.Gecen gun biri daha simdiden 900p ise ileride 600p lere fln duser diye muhabbet yapti,ben de aynen senin yaptigini yapip,yilalr geectikce konsolalrda ki oyunlarin cozunurluk,perforans ve gorsellerinin cok buyuk oranda degistigini ispatliyacak bi yorum attim,ne oldu ise bi daha cevap yazmadi.

mehmedaltair

22.5.2014 14:34:43

-1
Dün konsolcular ps4'te de nvidia efektleri hariç aynı olacak diye üstüme çullanmıştı bir de

thriller89

22.5.2014 14:33:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Güya pc odaklı olacaktı oyun ubisoftun bir yalanı daha ortaya çıktı...
Ne alaka?

BSC Misafiri

22.5.2014 14:31:37

0
Güya pc odaklı olacaktı oyun ubisoftun bir yalanı daha ortaya çıktı...

Wayward Son

22.5.2014 14:22:57

+1
Konsolların ilk dönemleri için normal şeyler. İlerleyen dönemlere örnek olması için: GTA 4 PS3 (2008) GTA 5 PS3 (2013) Haze PS3 (2008) Last of Us (2013) Uncharted (2007) Uncharted 3 (2011) Fifa 2008 PS3 Fifa 2014 PS3 Halo 3 (2007) Halo 4 (2012) Kameo (2005) Batman: Arkham Origins (2013)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

22.5.2014 14:21:52

-1
High ile ultra arasında pek fark olacağını sanmıyorum. Günümüz oyunlarında en fazla bu kadar fark oluyor. Çıplak gözle ayırt edilmez. ultra hastalığı olmayan herkes konsolda oynar ve daha çok satar diyorum. http://www.gamereactor.eu/media/26/crysis3minimista_702601b.jpg

freshmind

22.5.2014 14:02:02

+1
Helal olsun be, 7770, 7750 ayarındaki ekran kartları ile , tablet işlemcileri ile, koca koca PC'lerin açtığı ayarlarda açabilecek bu konsollar. Şu koskoca içinde 100 tane fan olan bıraksan uçacak modundaki kasalardansa şu küçücük alandaki bu kadar optimize güç beni çok daha fazla etkiliyor. Gerçekten şahane ... Kim derdi ki o ekran kartları ile bu tarz oyunlar bu seviyelerde oynanabilir. En basit ve en yakın örneği Wolfenstein. Arkadaşım 1080p 60fps ps4'te çatır çatır oynuyor, ben fx8350(4.2ghz), 660ti amp! edition , 16 gb ram ile bir ton kaplama problemi, 1 fps'ye düşme problemi , vsync açık olmasına rağmen tearing problemleri ile boğuşup duruyorum. Oyunu ps4'üme almamakla hata ettim. Aynı gafleti Watch Dogs'ta da yapık. Playstore fiyatı yüzünden gittim pc'ye aldım. Umarım bir mucize olur da oyun iyi bir optimizasyon ile gelir.

BSC Misafiri

22.5.2014 13:58:14

-1
Pc devamlı güncellenen bir platformdur konsol ile kıyaklamak saçma olur tabiki pc daha iyi olacak ama ben koltuğa kıçımı devirip tv ye karşı oynuyosam benden kralı yok :D isterse pc 3D oynatsın ister 4K konsol her zaman daha rahat ve daha ucuz.. Not:fan boy deyilim sistemim güçlü

thriller89

22.5.2014 13:53:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Allah allah pc nin daha iyi olduğunu savunmak için 4k sistem vs. falanmı lazım evet o sistemim yok ama gtx860m li laptobum var rahatladınmı?şu üslüptaki çirkinliğe bir bak millette ne olup olmadığını tartışalım olmazsa.
Ben 4k sistem lazım demedim savunmak için. Ama ''bu haberi görünce konsolcular ne diyecek muhahaa'' tarzı bir gevşekliği yapabilmen için, dalga geçtiğin insanlardan daha üstün bir sisteme sahip olman gerekir.

rambocuk

22.5.2014 13:47:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: blackwar19

infamous gibi rezalet bir oyunu sadece grafikleri guzel diye ovmeleri onda sonra da pc-konsol grafikleri kavgalarinda grafiklerin onemli olmadigini soylemelerine bitiyorum ayni sekilde konsollardan 2 kat pahali pc'lerin konsollardan guzel grafik verecegini gorunce sevinen insanlara da bitiyorum

Infamous'u neye dayanarak rezalet ilan ettiniz.Oynadınız mı ?
Sahip değilsen rezalettir oynayan bilir verdiği keyfi ;)

Tiny Titan

22.5.2014 13:39:02

+1
Ben konsolun ezik olduğunu düşünmüyorum hocam,2 platformunda kendine göre avantajları var ben sadece grafikte pc nin daha iyi olduğunu belirttim ona kalırsa konsolda last of us,god of war vs. gibi şaheser oyunlar var aynı şekilde bunu söyleyince de pcye ezik demiş olmuyorum[:'(]

BSC Misafiri

22.5.2014 13:38:53

-1
Optimizasyon'a para yatırmıyorlar.PS4 satisi arttikca ps4 oyunlari da daha cok satacak.Onlar da optimize etmek icin daha cok emek harcayacak. ornek vereyim: Xbox360-da farcry3'ü 20 fps , 720p ve low grafikte oynarken.Grafikleri ona bin basan heryerde orman yerine 100% hd texture olan halo4'ü 1080p 60 fps ve uzaktaki şeyleri bile 100% netlikte gorerek oynadik.Cunku oyun tek 360'a ciktigi icin optimize basit olmustu.Bir bakima korsancilar konsollarin grafiklerini dusuruyor.

BSC Misafiri

22.5.2014 13:38:33

-3
konsolcuların zoruna gitmiş gene :D

GT_55

22.5.2014 13:33:20

-3
quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19 infamous gibi rezalet bir oyunu sadece grafikleri guzel diye ovmeleri onda sonra da pc-konsol grafikleri kavgalarinda grafiklerin onemli olmadigini soylemelerine bitiyorum ayni sekilde konsollardan 2 kat pahali pc'lerin konsollardan guzel grafik verecegini gorunce sevinen insanlara da bitiyorum
Infamous'u neye dayanarak rezalet ilan ettiniz.Oynadınız mı ?

StrangerLovely

22.5.2014 13:29:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Allah allah pc nin daha iyi olduğunu savunmak için 4k sistem vs. falanmı lazım evet o sistemim yok ama gtx860m li laptobum var rahatladınmı?şu üslüptaki çirkinliğe bir bak millette ne olup olmadığını tartışalım olmazsa.
4K sistem olmasına gerek yok bizim demek istediğimiz ''konsol ezik yeaaa'' diyenlerin çoğunda konsolla ya aynı seviyede ya da ondan daha kötü sistem var. Şimdi burada gelip neye göre karşılaştıracağız? Mesela Tianhe-1A ile konsolu da karşılaştırabiliriz ama bu mantıklı olur mu?

Sp4rtacus

22.5.2014 13:29:37

0
4K destekli ekran kartımı var da, 4K monitörler araba parası kadar olmasa 4K kalitede oynayabileceğiz.

St Batuhan

22.5.2014 13:26:29

0
2 sene önce aldığım hd7870 ve 3 sene önce aldığım i5 2500k ile 1080p yüksek ayarlarda oynayacağımdan eminim bu haberle birlikte. Zaten OC var 2 birimde de (ekran kartı 1.2ghz-5.4ghz ve işlemci ise 4.5ghz'de) O zaman yaptığım yatırımın sonucunda hala 1080p'de yüksek ayarla oynuyorsam demekki neymiş, bilgisayar donanımı aslında öyle her gün yenilenecek bir şey değilmiş. Tabii oyun çıktıktan sonra tekrar değerlendirmek ve aa kısmına da zorlamak gerek. Kaç fps verecek merak ediyorum zira bf4'de falan da sıkıntı yaşamadım hiç. Üstüne üstlük aldığım vakit 2. el almıştım ekran kartını ve daha üst modeller de vardı. İşlemci ise gerçekten maşallahı var, 3 senedir gık demedi, oc ve üstüne bazı uzun soluklu renderlara rağmen, umarım bir süre daha idare eder :))

rambocuk

22.5.2014 13:26:27

-1
Hmmmmm tam pc ye alıyordum yine kararsız kaldım ps4 demi alsam acaba karşılaştırma videolarını bi görelim en iyisi

Tiny Titan

22.5.2014 13:22:13

0
bana cevap verdiğin mesajda genel konuşmuştum ben ama,neyse

BSC MISAFIRI 2

22.5.2014 13:22:12

-4
Ultra dediği "Nvida ile özel anlaşma" biraz mantık lı olun Fanboylar .... AMD KARTLAR OLANLARDA YÜKSEK AYARDA OYNAR DİMİ ŞİMDİ... Watch Dogs un Gta5 göre haritası çok küçük olduğu da ortaya cikti , çok sığ bir oyun olacak....

Tiny Titan

22.5.2014 13:21:11

0
Allah allah pc nin daha iyi olduğunu savunmak için 4k sistem vs. falanmı lazım evet o sistemim yok ama gtx860m li laptobum var rahatladınmı?şu üslüptaki çirkinliğe bir bak millette ne olup olmadığını tartışalım olmazsa.

hitaf1453

22.5.2014 13:15:48

0
o kadar grafiği kısarsanız olacağı bu hiç şaşırmadım grafiği kısıp oynayıştan kazanmaya başladığını görünce grafiklere önem vermediler tabi bence güzel olmuş çünkü günümüzde grafik delisi oyunları çok görmeye başladık oynayış dinamiklerine artık önem vermiyorlar bunlardan biride castlevania lord of the shadows 2 di ilk oyun süperdi 2. oyunun incelemesini gördükten sonra hayal kırıklığına uğradım grafiğe önem verip ilk oyundaki oynayışın içine etmişler resmen

konuşantahta

22.5.2014 13:15:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Tek haber üzerinden konuşma gözünü seveyim ya daha 2-3 haber önceki metro last light haberinde 1080p 60 fps pc ile aynı grafik kalitesini alacaklarına inanan arkadaşlar vardı.
onlar yapımcıların dediklerine inanan arkadaşlar sen şu anda benimle konuşuyorsun gözümde kıymetlidir benim ha sevdirmem öyle herkese

Tiny Titan

22.5.2014 13:11:15

0
Tek haber üzerinden konuşma gözünü seveyim ya daha 2-3 haber önceki metro last light haberinde 1080p 60 fps pc ile aynı grafik kalitesini alacaklarına inanan arkadaşlar vardı.

BSC Misafiri

22.5.2014 13:09:41

-2
saçma sapan konuşmayın amd 6 milyarlık kartı 4 k oynatamıyo ultrada oynarsın 4 milyarlık pc crack uraş hata versin ama ps4 de tak oyna işte ps4 pc den bundan dolayı daha iyi ve ilerde ps4 çıkan bi çok oyun pc geçikmeli çıkıcak ben pc kullanıyom pc nalet olsun dünyanın en sorunlu platformu pc satıp ps4 alıcam

konuşantahta

22.5.2014 13:09:06

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Benim güçten kastım bi oyunun pc deki ve konsoldaki max ayarlarını karşılaştırmak şuan konsol ve pcye aynı anda çıkıp konsolda daha iyi görüntü kalitesi veren kaç oyun sayabilirsinz?benim bildiğim bi 2k14 var.konsol fanları yine anlamak istedikleri yerden anlamış aferin devam böyle.
güzel kardeşim konsol versiyonunu konsola göre , pc versiyonunu pc ye göre yapıyorlar. ucu açık sistemin görüntüsü kapalı bir sistemin görüntüsünden iyi olacak tabi ki. yorumları yorumlayamamışsın kimse konsolu övmüyor ki, pc de tabiki daha iyi olacak

Tiny Titan

22.5.2014 13:05:49

0
Benim güçten kastım bi oyunun pc deki ve konsoldaki max ayarlarını karşılaştırmak şuan konsol ve pcye aynı anda çıkıp konsolda daha iyi görüntü kalitesi veren kaç oyun sayabilirsinz?benim bildiğim bi 2k14 var.konsol fanları yine anlamak istedikleri yerden anlamış aferin devam böyle.

thriller89

22.5.2014 13:05:15

+5
Oyunu kurar kurmaz options'a girip; Shadow quality: Low Anti-Aliasing: Off yapanlar, başımıza 4k'cı kesildi.

blackwar19

22.5.2014 13:03:44

+3
infamous gibi rezalet bir oyunu sadece grafikleri guzel diye ovmeleri onda sonra da pc-konsol grafikleri kavgalarinda grafiklerin onemli olmadigini soylemelerine bitiyorum ayni sekilde konsollardan 2 kat pahali pc'lerin konsollardan guzel grafik verecegini gorunce sevinen insanlara da bitiyorum

thriller89

22.5.2014 12:58:17

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Fanboy falan değilim ama konsolcular ne diyecek acaba bu duruma hani yeni nesil konsollar pcden daha güçlüydü ya
Onu diyen seni keklemiş. Sen inanmışsın galiba ki bir rahatlama olmuş, haberden sonra sende. PC'den güçlü diye birşey nasıl denilebilir. PC hangi PC? 4K monitör, 1000 liralık ekran kartı hayvan gibi bir işlemci alırsan alırsan konsolu ezer geçer tabi ki. Ama içimden bir ses sende öyle bir sistetm de yok, yeni nesil bir konsol da yok diyor.

einhander

22.5.2014 12:57:59

0
3000 4000 tl verılıp toplanan pc den daha ıyı olma ıhtımallerı yok, nasıl olsun rakamsal olarak ıslem guclerının arasında dunya kadar fark olusurken aynı performansı beklemek anlamsız olur şayet yapımcı fırma pc ye oyunu yaparken önünü açarsa her platformda oyun eşit grafıklerde calısacak derse yapımcı sonucta eldekı pc 6 binlirada olsa verecegı grafık konsol kadar olur

GT_55

22.5.2014 12:57:14

+1
Xbox one'da bulut gücü ile Very very ultra olur.

TheBladeRunner

22.5.2014 12:56:28

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Fanboy falan değilim ama konsolcular ne diyecek acaba bu duruma hani yeni nesil konsollar pcden daha güçlüydü ya
Kim sana konsol pc den daha gucludur dedi ki? Ultra ile high arasin da ki fark yuzde kac? Bu adamlar da bu oyunun gorselleri ile verdigi demecler de donme dolaba bagladilar.Bi gun ultra bi gun high.Oyun cikinca ne olucak cok merak eder oldum.Haa bu arada adam tweet atti oyunu ultra da oynamak icin min gpu gtx670 oda eger cpu saglamsa.Varmi? Varsa ne mutlu sana.

konuşantahta

22.5.2014 12:55:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J. Fanboy falan değilim ama konsolcular ne diyecek acaba bu duruma hani yeni nesil konsollar pcden daha güçlüydü ya
işte mesele de orda ya zaten :) hangi pc den ? benim ofiste kullandığım pc yi 30 a katlar, ama gamer pc nin yarısı etmez. forumdaki bendeki pc ps4 ü katlar diyenlerin yüzde sekseninde pc yok. onlara karşık verip bizim ps4 sizi döver diyenlerin yüzde sekseninde de ps4 yok :) bende pc yıllardır yok ama ibliyorum ki hiç bir konsol pc yi geçemez. çünki standart bir pc yok. nasıl geçsin her gün gelişen şeyi akıl var mantık var.

Hobits61

22.5.2014 12:54:35

+2
Konsol-PC kavgası geliyor

zburak4455

22.5.2014 12:54:15

+4
ya amma taktınız şu oyunun grafiklerine yeter ya

Tiny Titan

22.5.2014 12:50:07

-2
Fanboy falan değilim ama konsolcular ne diyecek acaba bu duruma hani yeni nesil konsollar pcden daha güçlüydü ya
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız