Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Steam için Yeni Bir Öneri Sistemi Üzerinde Çalışıyor

 
   Valve, dijital dağıtım platformu Steam için tamamen yeni bir öneri sistemi üzerinde çalışıyor.
 
   Unite Europe 2017 esnasında konuşan Valve ürün tasarımcısı Alden Kroll keşfedilebilirliği geliştirerek ve daha iyi oyun önerileri sağlayarak geliştiricilere fayda sağlayacak bir şekilde Steam mağazasını değiştireceklerini belirtti. 
 
   Gamasutra'nın haberine göre, Valve müşterilere mağazalarını özelleştirip kişiselleştirmek için ihtiyaç duyduğu araçları sağlayacak bir yaklaşım benimsiyor. Bunu sağlayabilmek için Valve kullanıcılara ilgilendikleri ve ilgilenmediği içeriği doğrudan sıralama ve filtreleme olanağı sağlayacak.
 
   Ek olarak, Valve halihazırda bulunan otomatik öneri sistemi üzerinde de yenilikler yapmak için çalışıyor. Yeni sistem oyuncuların kütüphanesinde yer alan oyunlara ne kadar zaman harcadığına bakacak ve önerileri bu şekilde düzenleyecek. Kroll'e göre otomatik öneri sistemindeki yenilik her oyuncu için daha uygun oyun tavsiyelerinde bulunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
SuperData'ya Göre, Destiny 2 İlk Üç Ayında PC'de 3 Milyon Adet Satacak Naruto to Boruto: Shinobi Striker için Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ProjectMan

14.7.2017 12:01:20

0
steam ın tek artısı şu internet alış veriş anlamıyla kullanıcıların ; kullanıcı deneyimi kazandıkları ve daha rahat bir şekilde alış veriş yapabildikleri bir platform, bunun ötesinde steam uygulaması bir oyun sayfası veya portalı değil ama lakin google play formatında uygulama bazında insanları PC uygulamalı internet sayfası formatına zorunlu bırakıyor ! yani özetle steam tek yönlü oyun pazarı gibi ! kullanıcıların para kazanamadığı ve sadece oyun satın alabildikleri bir alan ! steam gerçekten para kazanmak istiyor ise oyun takası sistemine izin vermesi lazım ! yoksa her şeyin bir ömrü olduğu gibi steamında artık zamanı tükenmekte olduğunun farkına varsın !

mehmet4428

13.7.2017 15:25:38

+6
Şu başarım açma işini geliştirsinler artık, steam levelini arttırsın bir şeyler yapsın yani. Başarım açıyorsun boşa açıyor gibi oluyor.

cemecem21

13.7.2017 13:02:04

0
Harcanan saate göre öneri biraz sıkıntılı. Kart düşürmek için her oyunu indiren için biri için verimli olmayacak. Parametreleri kullanıcıların girmesi daha mantıklı.

Rurounius

13.7.2017 12:43:20

+1
Aktiviteler kısmını daha efektif yapsalar çok güzel olur aslında. Çoğu kişinin öyle bir sosyal yapılanmadan haberi bile yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız