Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VGA'daki Zombi Oyunu İçin Bir İpucu Daha

 
     Spike TV tarafından hazırlanan Video Game Awards, kısa adı ile VGA'nın bu sene oldukça renkli geçeceği şimdiden belli oldu. Gerek açıklamalar gerekse de törenin Oscar törenini de hazırlayan ekip tarafından hazırlanması, VGA'nın bu yıl en iyi şekilde karşımıza çıkacağınında en büyük kanıtıdır heralde.
 
     Oyun konusunda ise şimdiye kadar ki en önemli törenlerden birisi olacağa benziyor. Bazı oyunlar için bir çok ipucu çoktan çıkmış durumda. Törende 10 oyun açıklanacağı daha önce belirtildiği için VGA'yı beklemek çok daha sabır gerektiren bir duruma dönüşüyor.
 
     Hatırlarsanız VGA'nın tanıtım videolarından birisinde Zombi temalı bir afiş gözükmüştü. Dün gece yayınladığımız haberde ise bu zombi temalı oyunun yeni bir Resident Evil oyunu olabileceğini belirtmiştik.  Videodaki Biohazard işareti ve Resident Evil'ın bir diğer adının (Japonya) da Biohazard olması bu söylentileri güçlendirmişti. Bugün ise bu konuda yeni ve önemli bir ipucu daha geldi.
 
     GamerZines sitesi videoda gözüken afiş ile ilgili önemli bir detay yakalamış. Çünkü bu afişte gözüken zombi silüetleri daha önce Resident Evil için satışa çıkan tişörtler üzerinde kullanılmış. Sanırım her iki resmide yayınlayınca haberin niteliği çok daha kolay anlaşılacak. Resimlere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil VGA Spike TV
Japonlar da Gran Turismo 5 İçin Kuyrukta Yeni El Shaddai Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

29.11.2010 19:48:56

0
RE5 iyi oyundu,ama RE ile alakası yoktu..RE olarak ele alırsak berbat bir oyundu..Ama benim gibi korku oyunu fazla oynamayanlar için iyi bir oyun olabilir yani kaliteliydi..bakalım Batılı bir RE gelecek bu sefer büyük ihtimal iyice uzaklaşma ihtimalleri var seriden..

.:SyLaR:.

28.11.2010 11:13:28

0
ocak2000 Oyun oynamaya re 5 le başlamış ilkokullu.Re 5 rezil çöp serinin adını lekeleyen bir oyundu.Hikaye namına birşey yoktu boş beleş bi amerikan ergen oyunuydu.

Immolatıon

26.11.2010 13:27:03

0
Resident evıl süper olur

BSC Misafiri

26.11.2010 13:06:57

0
Afiş diğer zombi de tişörtün üstündeki yuvarla içine alınan zombinin ters çevrilmişi... http://img217.imageshack.us/img217/6615/3eb80e1dd21f411389c873b.jpg

ocak2000

26.11.2010 13:05:14

0
İNŞ. RESİDENT EVİLDİR RE5 ÇOK SUPERDİ İNŞ. BU DAHA İYİ OLUR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız