Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine ve Trioviz’in 3D Teknolojisi


 
     Unreal Engine ile oldukça başarılı olan ve bir çok firmaya da bu teknolojiyi pazarlayan Epic Games'in 3D teknoloji ile yakından ilgilendiğini biliyorduk. Firma E3'te de 3D teknolojisi ile ilgili bir gösteri yaptı.
 
     Bu gösteri de Gears of War 2'yi de full HD olarak görme şansını yakaladık. Tabi bu oyunun tamamen 3D oynayacağımız anlamına gelmiyor. Epic Games yetkilileri en azından Microsoft'un kendilerinden bunu istemediğini söylüyor.
 
     Daha önce Batman: Arkham Asylum'u da 3D dünyaya uyarlayan Trioviz ile işbirliği sonucu ortaya çıkan Epic'in teknoloji demoları sonrası firmanın en önemli isimlerinden Mark Rein, Trioviz'in teknolojisini överek "Bu teknoloji mükemmel, çünkü normal HD TV'lerde ve son teknoloji 3D TV'lerde de iyi çalışıyor." sözlerini sarf etti.
 
     Gears of War 3'ü 3D olarak oynama şansını yakalar mıyız? Bunun için henüz bir ipucu olmasa da Xbox 360'ın gözbebeği seriyi 3D olarak istediğimizi Microsoft da biliyor olmalı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Locust Gears of War TPS Epic Games 3D
Nintendo 3DS'te Gazete ve Dergi Okumak? DualShock'ı Move ile Birlikte Kullanın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız