Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS'te Gazete ve Dergi Okumak?


 
     3DS her türden oyuncu kitlesinin ilgisini çekti. Özellikle Metal Gear Solid, Resident Evil gibi oyunlar sayesinde hardcore oyuncular da bu sisteme sempati ile bakıyor, ama bunlar yeterli mi? En azından Nintendo için değil.
 
     Nintendo Başkanı Satoru Iwata, "Gazete ve derdi makalelerine otomatik olarak sahip olacak bir sistem düşünüyoruz" sözleriyle 3DS'i sadece oyun cihazı olarak sunmayı düşünmeyeceklerini belirtti. Sistemin otomatik olarak makaleleri belleğine indirmesi düşünülüyor.
 
     Wireless noktalarına otomatik olarak bağlanacak sistem bu bilgileri güncel tutarak istediğimiz an bu bilgiere ulaşmamızı sağlayacak. Oyunlarla ilgili makaleleri de otomatik indirirse işte bu gerçekten güzel olur. 
 
      Nintendo DS'e gör eçok daha fazla ilgi çekebileceğini düşündüğüm 3DS'in bir çok özelliğinin önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağını düşünüyorum. Nintendo boş durmayacaktır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Gazete Dergi
GOW: Ghost of Sparta 15 Dakikalık Oynanış Videosu Unreal Engine ve Trioviz’in 3D Teknolojisi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız