Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

United Eleven’da Yeni İçeriklerle 2014-15 Sezonu Başlıyor


     Nexon Europe, kullanıcıların muazzam bir ilgi gösterdiği online futbol menajerliği simülatörü United Eleven’da yeni ve büyük bir içerik güncellemesinin duyurusunu yaptı. Yeni sezon başlarken önemli transferler yapılırken yeni kulüpler ve oyuncuların pozisyon listesinde de değişiklikler gerçekleşti.

      United Eleven listesine eklenen 38 yeni kulübün arasında, yerli takımlarının sayısını genişleten Hollanda ve Portekiz’e eklenen 15 yeni takım da yer alıyor.
Çarpıcı olaylar yaşanan son sezonun ve Brezilya’da daha yeni geride bıraktığımız 2014 Dünya Kupasının ardından, 4.535 oyuncunun tamamının konumunda güncellemeler yapıldı ve gerçek yaşamdaki performanslarının tüm özellikleri yansıtıldı. Yine gerçek gündeme uygun bir şekilde İngiltere, Fransa, Almanya ve İspanya’daki takımlar performanslarına göre ligde yükseltildi veya küme düştü.


     Yeni özellikler arasında kullanıcıların oyuncularını diğer kıtalara gönderip orada antrenman yapmalarını sağlayan bir kredi sistemi de yer alıyor. Özel beceriler kazanmış olarak geri dönen oyuncular takım dinamiklerini ve tarzını değiştirecek. Maçta 6 km koştuklarında oyuncu niteliklerine +2 ekleyen Warmed Up (Isınmış), gol yerseniz +1 ekleyecek olan Quick recovery (Hızlı Toparlanma) ve daha fazlası da bu özellikler arasında!


    Mobil kullanıcılar ayrıca oyuncuları sakatlandığında, cezalandırıldığında, oyundan alındığında veya benzeri önemli olaylarda kendilerine gerçek zamanlı uyarılar gönderen bir güncellemeyle de tanışacak.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Menajerlik oyunu Nexon F2P Ücretsiz Tarayıcı Web Tabanlı Spor
Metro Redux'un PC Yaması Oyuna Yeni Işıklandırma Dinamikleri Ekliyor World of Warcraft: Warlords of Draenor Kapalı Betasına Kod Veriyoruz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
United Eleven
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız