Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trine 5: A Clockwork Conspiracy için Co-op Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Frozenbyte, Trine 5: A Clockwork Conspiracy için oyunun dört oyunculu co-op modunu tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Bu mod sayesinde kontrolcünüzü elinize alabiliyor, çevrimiçi veya çevrimdışı olarak en fazla üç arkadaşınızla beraber ekip kurarak oyuna giriş yapabiliyorsunuz.
 
Trine 5: A Clockwork Conspiracy bu ay sonu geliyor
 
 
 
Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen Trine 5: A Clockwork Conspiracy'de zenginleştirilmiş bulmaca sistemi, ilgi çekici manzaralar, meydan okumalar, çevrimiçi / çevrimdışı modlar ve daha fazlası yer alıyor. Aksiyon, macera ve rol yapma deneyimini oyunculara sunmayı hedefleyen yapımda krallığın kontrolünü ele geçirmek kötülere engel olmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Yeni özellikleriyle ve içeriğiyle beraber Trine 5: A Clockwork Conspiracy, 31 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Co-op fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Trine 4: The Nightmare Prince
Hunt Showdown'da ReShade Kullanımı Engelleniyor: Haksız Rekabetin Önüne Geçiliyor PERISH Yeni Nesil Konsolların Yanı Sıra PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

15.8.2023 20:43:44

0
Day 1

arda29

14.8.2023 10:42:41

0
Aşırı cringe bir video olmuş ama oyun fena durmuyor yine.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Trine 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız