Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tribes: Ascend'ın Yıllar Sonra Duyurulan Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı


      Geçtiğimiz haftalarda Tribes: Ascend'ın 2 yılın ardından tekrar güncelleneceğini sizlere aktarmıştık. Bahsedilen güncelleme hakkında yeni detaylar ve açık test aşaması için yayınlanma tarihi paylaşıldı.
    
      Belirtilene göre Out of Blue adını alacak bu 1.1 güncellemesi, oyuncuların uzun süredir istediği dengeleme ayarları yapacak. Güncellemenin getirdiği yeniliklerden birisi Light, Medium ve Heavy olmak üzere farklı zırh çeşidi. Bu üç farklı zırh türü farklı sayıda silah taşıyabiliyor. Bununla birlikte oyundaki birincil ve ikincil silah taşıma sınırı da kalkıyor.
 
      1.1 güncellemesinin getirdiği diğer küçük düzeltmelerle birlikte artık bazı sunucularda seviye sınırına takılmadan seviye atlama hatası düzeltildi ve oyunun varsayılan FOV ayarı 120'ye getirildi. Güncellemenin getirdiği yenilikleri ayrıntılı bir şekilde buradan görebilirsiniz. 
 
      Yapımcı ekibin en geç 14 Şubat'a kadar güncelleme için açık test süreci başlatacağını belirtelim. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz kesin olmasa da Eylül ayı içinde yayınlanacağı söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak docs.google.com Hi-Rez Studios Hi Res Tribes Tribes Ascend FPS PC
MGS V: Phantom Pain, İngiltere'de Yılın En Hızlı Satan 3. Oyunu Oldu Just Cause 2'nin Multiplayer Moduna Büyük Bir Güncelleme Geliyor

by_t

7.9.2015 15:41:26

+2
Anlaşılan oyunu biraz daha serbestleştiriyorlar başımıza kalmasın diye :D yazık oldu potansiyeli olan bir oyundu piyasadaki bir çok e sport oyunundan daha fazla random-şans eseri şeyler yaşınalacak bir mekanizması vardı bende 1 ay falan oynamıştım gerçektende o bayrağı kapıp arkana bakmanın verdiği gıdıklayıcı hissi hiç bir oyun veremedi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tribes: Ascend
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız