Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transformers Oyunları Steam'den Kaldırıldı

 
   Activision'ın lisanslı bazı oyunları Steam'de satıştan kaldırıldı.
 
   ResetEra forum kullanıcılarının fark ettiği üzere Steam'de satıştan kaldırılan Activision oyunları şu şekilde: Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark, Transformers: Devastation ve The Legend of Korra.
 
   Bu oyunlar Steam'in yanı sıra artık PlayStation Store üzerinde de satın alınamıyor ancak Xbox Store üzerinde indirimli olarak satılmaya devam ediliyor.
 
   Activision oyunların satıştan kaldırılma sebebini açıklamadı, sebebi muhtemelen yine lisans süresinin dolması ile alakalı. Geçtiğimiz ay Deadpool oyunu ve bu yılın başında Platinum Games'in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan oyunu çıkışından sekiz ay sonra Steam'de satıştan kaldırılmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Transformers Transformers Devastation Activision Platinium Games PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Xbox Live Gold Ocak 2018 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu Gran Turismo Sport Versiyon 1.10 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2017 22:23:47

0
Transformers Devastation'ın devamını bekliyoruz artık,G1 atmosferini başarıyla vermişti,comboları çok sağlamdır buna ilaveten devam oyununun Combiner Wars temalı olacağı söyleniyordu ama güncel bilgi yok.

MytHnfr

22.12.2017 21:42:52

+8
Bazı firmalar oyunlarını steam'den kaldırırken yüksek indirime sokuyor ya da ücretsiz dağıtıyor. Activision ise çaktırmadan kaldırıyor ki aman bir kaybı olur. Oyun dünyasına katacağını katmış aç gözlü firmaların bir an önce batması dileğiyle.

deadlight54

22.12.2017 21:29:09

+1
Transformers: War for Cybertron ve Fall of Cybertron sağlam oyunlardı. Hatta Transformers evreninde geçen tek adam akıllı oyunlardı.Activision sağolsun, en son Rise of the Dark Spark'la çöp etti güzelim seriyi. High Moon Studios'a Transformers yerine COD DLC'si geliştirmeye zorluyorlar. Ne diyeyim allah tez zamanda belanı versin acti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers Devastation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız