Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hasbro, Xbox Game Pass'e Transformers Oyunlarının Gelmesini İstiyor

 
 
Amerika Birleşik Devletleri merkezli oyun ve oyuncak şirketi Hasbro, Activision'ın eski Transformers oyunlarını Microsoft'un Game Pass hizmetinde görmek istediğini bildirdi. Activision, Xbox 360 konsol döneminde lisans sorunları nedeniyle artık dijital olarak satın alınamayan birkaç Transformers oyunu yayınlamıştı. Ancak şimdi Hasbro, Microsoft'un Activision'ı satın alım anlaşmasını bir fırsat olarak görüyor.
 
Hasbro, Transformers oyunlarını Game Pass'te görmek istiyor
 
 
 
Hasbro'nun bu isteği ile beraber Transformers World ile yapılan bir röportajda Habsro ekibi şunları aktardı: “Şu anda Activision ofislerinde Transformers oyunlarının varlığını sorguluyoruz. Hala "mevcut disklerde duruyor mu yoksa tamamen mi ortadan kaldırıldı" bilemiyoruz. Microsoft ve Xbox ile anlaşma oldukça yakın olduğundan bu oyunları Game Pass'te görmek istiyoruz. Bu yüzden Activision 'dan tüm arşivleri taramasını ve her sabit diski gözden geçirmesini istiyoruz. Oyuncuların bu oyunları oynama şansının olmasını diliyoruz."
 
Geldiğimiz noktada birçok Transformers oyunu artık satın alınamıyor ve oynanamıyor. Bu oyunlar arasında Transformers: Devastation, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark ve Transformers: War for Cybertron yer alıyor.  Bazı oyunlar geriye dönük uyumluluk ile Xbox konsollarında oynanabiliyor ancak bunun için de fiziksel disk gerekiyor. 
 
Peki siz bu oyunları Xbox Game Pass'te görmek ister misiniz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Transformers Transformers Devastation Activision Platinium Games PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Koei Tecmo'nun Oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için Yeni Yol Haritası Yayınlandı Nintendo'nun Bir Sonraki Konsolu için Yeni Söylentiler Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers Devastation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız