Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall 2'nin İlk Gün Yaması 88MB

 
 
   Özellikle son yıllarda fazlasıyla yükselen oyun boyutlarının yanında bir de yine yüksek boyutlarda ilk gün yamaları görüyorduk ancak bu durum çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan Titanfall 2 için geçerli değil.
 
   Titanfall 2'yi geliştiren Respawn Entertainment'in CEO'su Vince Zampella, twitter üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte oyunculara boş alan açmalarını belirterek Titanfall 2'nin 88MB boyutunda ilk gün yaması alacağını duyurdu. 
 
   "Clear some space on your hd, the #Titanfall2 day one patch is... 88MB" 
 
   Titanfall 2, 28 Ekim 2016 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. 
 
   Titanfall 2'de ilk oyunun aksine bu kez hikaye modu da bulunacak ve multiplayer kısmında ise ilk oyunda üç adet olan Titan sayısı bu oyunda altıya çıkarılmış durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Respawn EA PlayStation 4 Xbox One PC Titanfall 2
Final Fantasy XV'ten Esinlenen Lost Soul Aside, PlayStation 4'ün Süreli Özel Oyunu Olacak FDG Entertainment, Nintendo Switch'e 2017'nin İlk Yarısında 2 Oyun Getirmeyi Planlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2016 15:20:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: j0ffline Düşünün ki; Call of Duty markasını, Activison'ın karşı çıkmalarına rağmen, "modern savaş sarmaz, ikinci dünya savaşı iyidir." tepkisine rağmen, "Modern Warfare" serisi ile buluşturup en üst seviyelere çıkarttıktan sonra şirketten kovulmalarının ardından kendi firmalarını kuran bu adamların yaptığı oyun, sonrasından COD'un taklit ettiği bir oyun haline gelmesi.. Titanfall benim tarzım bir oyun değildir. Gelecek çağda geçen, robotlu, lazer atar silahlı FPS oyunlarından hazetmiyorum, oynamıyorum. Ama bu adamlara saygı duyuyorum. Şimdilerde ise COD markası Titanfall'ın yaptığı tarzda FPS oyunlar çıkarmakta. Oysa ki oyuncular COD'dan günümüz çağında savaş oyunları beklerken gelen oyunlar çoluk çocuk oyunu gibi duruyor. Titanfall'un bile bir ağırlığı var. Ama COD rezil kepaze durumda. İşin en komik yanı ise, COD: Infinite Warfare, sırf satılabilsin diye yanında COD4 (Titanfall yapımcılarının zamanında yaptığı oyunu) remastered'ı veriyor. Tam anlamıyla bir rezillik. EA'in BF1 hamlesinden sonra Activison & Infinity Ward, daha fazla gelecek temalı oyun çıkarmayacaktır. Tahminimce Modern Warfare serisi benzeri bir seri çıkartacaklar. Oyun da 2000-2010 arası bir dönemde geçecektir diye tahmin ediyorum. Serinin devamında ise 2020'ye kadar ilerleriz.
seneye sledgehammer games devralıyor normalde AW2 çıkacaktı ama gelecek tema artık hiç istenmediğinden ya ghost 2 yada yeni bir seri çıkacaktır.

Antiboy

24.10.2016 14:36:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede bence Zampella yanlis yapmistir nedeni ise : fps oyunculari genelde duvarlardan yürümeyi, 100 metre ziplamayi lazerli vs silahlari sevmezler ben ve benim gibi fps oyunculari genelde 2.ci dünya savasi ve günümüz savaslarini sever tabiki sevenler de olacaktir özellikle yeni ergenler bayiliyorlar bu lazerli hoplamali ziplamali oyunlara fakat bizim gibi orta yas ve üstü uzay temali bu tür oyunlari pek sevmiyor ve pazarda oldukca genis bir kitleye sahip kisaca titanfall benim yolunu gözledigim ugrunda paraya acimadigim bir oyun asla olamayacaktir ,lakin cod mw ve mw2 gibi günumuzde gecen bir oyun yapsalardi evimi arabami satar gene alirdim yaptiklari oyunlari :-)
Dünya senin etrafında dönmüyor.Sen sevmiyorsun die Biz sevmiyoruz anlamına gelmiyor mesela ben gelcek seven birisi oalrak BF1 almadım onun yerine titanfall 2 tercih ettim ama bu demek değilki ben Cod u bayıla bayıla oynuyorum gelecek teması seven insan gelceği değil o evreni sever yeni şeyler ister Cod gibi gelceğe gidip sonraki sene başka bi geleceğe geçince sevilmez.Bf1 şuan tutulduysa Eskiye gittiği için değil günümüzde oyun piyasası sadece gelecek temalı oyun yapıyor die oldu Herkez biliyorki bf5 çıksaydı gene sattıkça satacaktı ama bf1 yaparak hem sıkılmış oyuncu kitlesini hemde zaten bf seven kitleyi aldı Titanfall da öle mesela Güzel bi evren var bidaki oyunda o evren değişmiyecek ve dahada genişleyecek Her gelecek seven insan ergen kapsamına girmiyor zevkler ve renkler tartışılmaz

Guest-2C5CD639E

24.10.2016 14:04:13

0
Bu sene Cod oyunundan daha çok oynancağını düşünüyorum açıkcası. Modern Warfare'ı bilemem ama kesinlikle İnfinite Warfare saçmalığından daha çok oynanır.

Kreuger

24.10.2016 13:17:52

0
bence Zampella yanlis yapmistir nedeni ise : fps oyunculari genelde duvarlardan yürümeyi, 100 metre ziplamayi lazerli vs silahlari sevmezler ben ve benim gibi fps oyunculari genelde 2.ci dünya savasi ve günümüz savaslarini sever tabiki sevenler de olacaktir özellikle yeni ergenler bayiliyorlar bu lazerli hoplamali ziplamali oyunlara fakat bizim gibi orta yas ve üstü uzay temali bu tür oyunlari pek sevmiyor ve pazarda oldukca genis bir kitleye sahip kisaca titanfall benim yolunu gözledigim ugrunda paraya acimadigim bir oyun asla olamayacaktir ,lakin cod mw ve mw2 gibi günumuzde gecen bir oyun yapsalardi evimi arabami satar gene alirdim yaptiklari oyunlari :-)

2K

24.10.2016 13:07:00

0
İlk Titanfall'ın yaklaşık 55gb boyutu vardı çoğu da ses dosyası olarak geçiyordu, nedense böyle bir saçmalık vardı o yüzden 88gb yama olsa şaşırmazdım. Açıkçası almak istediğim bir oyun ama BF1 şu an tüm hayatımı işgal ettiği için incelemelerden sonra karar vereceğim.

Frobe

24.10.2016 12:38:56

0
Düşünün ki; Call of Duty markasını, Activison'ın karşı çıkmalarına rağmen, "modern savaş sarmaz, ikinci dünya savaşı iyidir." tepkisine rağmen, "Modern Warfare" serisi ile buluşturup en üst seviyelere çıkarttıktan sonra şirketten kovulmalarının ardından kendi firmalarını kuran bu adamların yaptığı oyun, sonrasından COD'un taklit ettiği bir oyun haline gelmesi.. Titanfall benim tarzım bir oyun değildir. Gelecek çağda geçen, robotlu, lazer atar silahlı FPS oyunlarından hazetmiyorum, oynamıyorum. Ama bu adamlara saygı duyuyorum. Şimdilerde ise COD markası Titanfall'ın yaptığı tarzda FPS oyunlar çıkarmakta. Oysa ki oyuncular COD'dan günümüz çağında savaş oyunları beklerken gelen oyunlar çoluk çocuk oyunu gibi duruyor. Titanfall'un bile bir ağırlığı var. Ama COD rezil kepaze durumda. İşin en komik yanı ise, COD: Infinite Warfare, sırf satılabilsin diye yanında COD4 (Titanfall yapımcılarının zamanında yaptığı oyunu) remastered'ı veriyor. Tam anlamıyla bir rezillik. EA'in BF1 hamlesinden sonra Activison & Infinity Ward, daha fazla gelecek temalı oyun çıkarmayacaktır. Tahminimce Modern Warfare serisi benzeri bir seri çıkartacaklar. Oyun da 2000-2010 arası bir dönemde geçecektir diye tahmin ediyorum. Serinin devamında ise 2020'ye kadar ilerleriz.

Zuim

24.10.2016 11:38:36

+9
88GB diye okudum ööaah! diyecektim.. 88MB'yi görünce GB den daha çok şaşırdım (Şaşırtanlar utansın)

BSC Misafiri

24.10.2016 09:24:39

0
88gb felan diyceksiniz sandım :O

Antiboy

24.10.2016 09:17:38

+1
Bu adamlara güvenim tam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız