Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'ten Esinlenen Lost Soul Aside, PlayStation 4'ün Süreli Özel Oyunu Olacak

 
 
   Temmuz ayının sonunda yayınladığı bir video ile gösterilen ve sadece Yang Bing adlı Koreli bir bağımsız oyun geliştiricisi tarafından geliştirilen Lost Soul Aside özellikle görsel yönden herkesi etkilemeyi başarmıştı.
 
   Oyunu geliştiren Yang Bing geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden paylaştığı mesajla birlikte Sony'den destek aldığını ve diğer bazı geliştirici firmaların da oyunu destekleyeceğini belirtti. Yang Bing ayrıca Lost Soul Aside'ın PlayStation 4'te süreli özel oyun olacağını ve projeyi 2018 yılında tamamlamak istediğini de bir başka mesajında belirtti. 
 
"So there will be a time exclusive on PS4, and there will be multi weapons, will try to finish the game in 2018, thank you."
 
   Final Fantasy XV'ten esinlenen Lost Soul Aside adlı projenin tanıtım videosuna hemen aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Lost Soul Aside
Resident Evil 7'de Aynı Anda Birden Fazla Düşmanla Mücadele Ettiğimiz Sahneler Olacak Titanfall 2'nin İlk Gün Yaması 88MB
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.10.2016 17:07:31

0
Aslında firmaların süreli özel oyun yapmalarının sebebi "bakın oyunları ilk bizde oynuyorsunuz" demek istemeleri. Bu devirde 1 ay erken oynamak için binlerce dolar verenler var (Bknz. No Man Sky). Yani bunları garip karşılaşmamak lazım artık. İnsanların taleplerine göre gelişiyor bu durumlar.

İdrak İstimlak

24.10.2016 11:31:09

+1
Yalniz bunun gibi oyunun gelisimine maddi destek veren firmalara sureli exc olan oyunlarla, yapimi zaten baska buyuk bir firma tarafindan karsilanan bir oyuna sirf sureli exc olmasi icin para verip exc yapmak bambaska isler. Birinde siz yapima mali destek ve muhendislik desteği vererek bir nevi can suyu oluyorsunuz, digerinde de hali hazirda cikacak bir yapimdan döktüğünuz milyon dolarlarla baska oyunculara engel oluyorsunuz. Her ikisi ayni sey degil...

BSC Misafiri

24.10.2016 10:24:32

0
ben şu time exc olayını konsol şirketleri açısından bir türlü anlamadım gitti hani oyun şirketleri aynı oyunu en az 2 platforma sahip olan tüketiciler için farklı platformlara farklı zamanda çıkdığı içinde 1den fazla satabilir tamam oyun şirketi açısından anlıyorum fakat bana şahsen halflıfe 3 dışında hiç bir oyun sırf time exc olduğu için konsol aldırttırmaz bir de içerik de time exc kısmı var call of duty division gibi oyunlar da onun mantığını hiç mi hiç anlamadım dlc 1 ay önce oynayacağım diye hiç mi hiç konsol almam alanda olacağını sanmam örneğin ps ciler için tomb raider kim gidip de x1 veya pc toplattı yada hangi pc gta 5 yeni nesilde 6 ay geç çıkacak diye gitti ps4 veya x1 aldı veya alan olduysa da sayısı kaç gerçekten merak ediyorum böyle anlamsız uygulamalardan dolayı oyun dünyasına balta vuruyorlar ya tam anlamıyla exc yap yada hiç yapma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız