Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FDG Entertainment, Nintendo Switch'e 2017'nin İlk Yarısında 2 Oyun Getirmeyi Planlıyor

 
 
   Nintendo yeni cihazı Switch'i duyurduktan hemen sonra konsola destek verecek dağıtıcı ve geliştirici firmaların listesini paylaşmıştı ve o listede bulunmasa da Nintendo Switch'e destek verecek firmalardan birisi de FDG Entertainment.
 
   FDG Entertainment, twitter üzerinden paylaştığı mesaj ile Nintendo Switch'e 2017 yılının ilk yarısında 2 tane oyun getirme planlarının olduğunu açıkladı. Bunlardan birisinin The Legend of Zelda'dan esinlenme olan Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas olduğu Twinfinite adlı oyun haber sitesi tarafından belirtilmiş.
 
   FDG Entertainment ayrıca Nıntendo Switch'in müthiş olduğunu belirterek kendi oyunlarıyla konsola destek vermek için sabırsızlandıklarını da dile getirdi. 
 
"#NintendoSwitch is awesome! We can't wait to support it with our games. Two games planned in first half of 2017."
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve Switch hem taşınabilir bir konsol olacak hem de istenildiği zaman televizyona bağlanıp ev konsolu olacak. Konsola destek verecek firmaların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Titanfall 2'nin İlk Gün Yaması 88MB Nintendo Switch'in "Dock" Ünitesi Ana Konsol Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız