Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tilt to Live, Apple Store'da Yer Aldı


 
     İlk bakışta türünün en iyi örneklerinden biri olan Geometry Wars'a benzetebileceğimiz Tilt to Live, Apple Store'daki yerini aldı.
 
     Başta da dediğim gibi ilk görüşte oyun Geometry Wars'ı andırsa da oynanışı, özellikleri ve oyun dinamikleri ile kendi farkını yaratmayı başarıyor.
 
     Fare imlecine benzer bir oku yönettiğimiz oyunda akın akın gelen cisimlerden kaçıyor ve ekranın rasgele noktalarında ortaya çıkan özellikleri alarak avantajlı duruma geçmeye çalışıyoruz. Örneğin bazı özellikler imlecimizin etrafından bir koruma ve sivri demirler oluşturuken bazı özellikler sayesinde de o kısımda büyük patlamalar meydana getirebiliyoruz. Veya aldığınız özellikler ile büyük bir buz kütlesi oluşturabilir, açtığınız kara delik ile size doğru gelen cisimleri başka bir boyuta gönderebilirsiniz.
 
     Kolay oynanışı ve eğlence unsuru ile oldukça keyifli bir oyun görünümü sunan Tilt to Live'ın satış fiyatı ise 1.99$ olarak açıklandı.
 
     Oyunun tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tilt to Live iPhone iPod Touch One Man Left Puzzle
Avrupa PSN Güncellemesi (4 Mart) ModNation Racers'tan Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tilt to Live
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız