Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Theatrhythm FF'nin Japonya Çıkışı Şubat'ta

Klasik FF müziklerinin yenilenmiş versiyonları oyunda yer alacak.

     Milyonlarca hayranı bulunan Final Fantasy serisinin nasıl kan kaybettiğini daha önceki haberlerimde zaman zaman yer veriyorum. Square Enix'in ana seriyi bırakarak yan oyunlara yüklenmesi ve alakasız oyunlara bile Final Fantasy ismini vermesi şüphesiz bunun en büyük nedeni. Her ne kadar bazı yan oyunlar çok başarılı olsa da FF isminin bu kadar sık kullanılması serinin çoğu hayranı tarafından kabul edilemiyor.
 
     Theatrhythm Final Fantasy ise her ne kadar bir ritim oyunu olarak başarılı gözükse de gene Final Fantasy isminden yararlandığı da gayet açık. Son olarak yeni karakterlerin duyurusu gelen oyunda seriden aşina olduğumuz birçok karakteri tekrar bir arada göreceğiz.
 
     Henüz batı çıkışı belli olmayan oyunun Japonya çıkış tarihi ise oyunun resmi sitesinin açılmasıyla duyuruldu. 16 Şubat'ta Japonya'da çıkacak olan oyunun internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Theatrhythm: Final Fantasy Final Fantasy 3DS Nintendo Nintendo 3DS 3DS RPG Square Enix Müzik
APB'den Live Action Video: Hot Girls! PlayStation Move Oyunu Sorcery Hala Yaşıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Theatrhythm: Final Fantasy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız