Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead PS Plus Üyelerine Bedava

 
    Sony, E3'te Playstation Plus üyelerini ileride çok güzel sürprizlerin beklediğini söylemişti. Şimdi yeniden görüyoruz ki Sony, verdiği sözü gerçekten tutuyor. Ağustos ayı için Playstation Plus şablonu açıklandı ve oldukça güzel bir bonusun buraya üye olanları beklediğini görüyoruz.
 
    Telltale'in sevilen The Walking Dead oyun serisinin şimdiye dek çıkan ilk 2 bölümü Playstation Plus üyelerine bedavaya sunulacak. Normalde her biri 4.99 dolara satılan bu bölümlere böylelikle bedavaya kavuşabilirsiniz. Hesaplı göründüğü kesin.
    
     7 Ağustos itibariyle geçerli olacak olan bu promosyonun Amerika için onaylandığı belirtildi, Avrupa'ya da gelmesini umuyoruz. Ayrıca Sony, 13 Ağustos gibi yeni yapımları bedavaya Playstation Plus üyeleriyle buluşturmayı hedeflediğini açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios playstation plus sony
Tekken TT 2'nin Fight Lab Modu Eğlenceli Görünüyor Transformers: FoC'nin Demosu Xbox Live'da

BSC Misafiri

31.7.2012 15:27:30

0
EU PS+ oyunlarini soyleyeyim ben size: Just Cause 2 (Deus Ex'in yerine gececek) Gotham City Importers Rock of Ages (PSN oyunu) Walking Dead ep 1 ve 2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız