Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lost Titans Betası Başlıyor

 
      City of Steam ile ülkemizde adından söz etttirmeyi baaran DAO Games'in oyun portalı Nova Worlds yeni bir oyunun çıkışına hazırlanıyor. The Lost Titans'ın açık beta sürümü tıpkı City of Steam'de olduğu gibi tamemn Türkçe açılışını yapıyor.

     Yunan, Mısır ve Atlantis mitolojilerinden esinlenen bir yapıya sahip The Lost Titans. Lost Titans adından da anlaşıldığı gibi Titanları konu alan ve oyuncuları Atlantis’in bilinmezlikleri, Mısır’ın gizemli ve bir o kadar renkli tarihi kültürü ile dönüşü olmayan müthiş bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor..

     The Lost Titans’da oyuncuları bekleyen gelişmiş PVP ve PVE alanları da var. Oyuncular, görevlerle birlikte girecekleri zindanlara arkadaşlarını davet edebilir, sınıflar arası mücadelelerde onların yardımıyla güçlenebilirler.
 
     Oyunun açık betasına katılmak için tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MMO RPG The Lost Titans Nova Worlds PC
Animal Crossing: New Leaf Satışları 5 Milyonu Aştı F1 2013'te Online Pass Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

to boddah

12.8.2013 17:56:46

0
25 Levelden sonra ana görev gelmiyor, zor kasılıyor. Düello eşleştirmeleride hiç adil değil bence. Bırakıyorum oyunu ben.

Skelatu

12.8.2013 16:09:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: to boddah Büyücü açtım fakat düelloda ezik kalıyor bence. Alan gerektirecek toplu pvp ler yok sanırım. O yüzden okçuyum
Toplu pvp olayına ben de girmedim hiç; ama klanlar öyle bir konuşuyorlar ki kesin vardır toplu pvp dedim, bildiğin 3. dünya savaşı çıkacak aralarında. :P

to boddah

6.8.2013 10:53:41

0
Büyücü açtım fakat düelloda ezik kalıyor bence. Alan gerektirecek toplu pvp ler yok sanırım. O yüzden okçuyum

Skelatu

5.8.2013 15:38:12

0
Büyücü aç bence. En keyiflisi o gibi. Ama tabii sana kalmış tamamen zevk meselesi çünkü. :)

to boddah

4.8.2013 19:05:21

0
başlıyorum. bu arada bana önerebileceğiniz bir karakter sınıfı var mı? pvp'de oynaması zevkli olan?

RamzyBaroud

1.8.2013 23:09:03

0
Selam herkese yine ben. :) Her free2play oyunu denediğim gibi bunu da çıktığı an uzun bir süre oynadım ve ilginç bir bilgi: Son zamanlarnda oynarken en keyif aldığım oyunlardan biriydi. Zaten yurtdışı serverında bir çok Türk oynuyormuş hepsi de ekiplerini alıp gelmiş, oyun başlar başlamaz inanılmaz keyifli bir rekabet ortamı başladı. Lvl kasması çok zevkli, oyuniçi sohbet çok fazla dönüyor hiç sıkılmıyorsunuz, içerik yeterli, atmosferi de çok keyifli. İçinde mitoloji olan atmosfer sıkıcı olamazdı zaten. :) Bir kaç ufak tefek çeviri hatası var belki evet ama göze batacak kadar büyük değil ki zaten onları da zamanla kapatırlar. Özetle, uzun ömürlü, kullanıcısı bol bir browser oyunu olacak gibi. Benden tavsiye hazır daha başlardayken kesinlikle oynayın. En azından bir fırsat vermeye değecek bir oyun. Muhtemelen siz de sevip oynamaya devam edeceksiniz. Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar. Novaljin out!

BSC Misafiri

1.8.2013 02:49:32

0
arkadaşım adamlar tüm gün çalışıyolar okadarda olsun yahu

by_t

31.7.2013 20:34:30

0
'' tamemn Türkçe açılışını yapıyor.'' yazım hatası var arkadaşlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lost Titans
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız