Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flock, Asimetrik Oyun Alanıyla Korkuyu Yeniden Tanımlıyor

 
    Bir öğrenci projesiyken aldığı olumlu eleştiriler ve destekle tam sürüm olma yolunda devam eden korku oyunu The Flock için ilk oynanış videosu yayınlandı.

   Hollandalı bağımsız yapımcı Vogelsap tarafından geliştirilen The Flock, M.S. 3000 yılında insanların insanlığını yitirdiği bir uzak gelecek dünyasında geçiyor. Oyuncuların her birisi oyun alanına bir hilkat garibesi olarak geliyor ve bölümler içinde gizlenmiş olan "Light Artifact" isimli, Halo'nun Forge modunda karşılaştığımız A.I.'ya hayli benzeyen bir ışığı ele geçirmeye çalışıyor. Işığı ele geçiren oyuncu daha insancıl bir görünüme kavuşarak belirlenen süre tamamlanana kadar ışığı elinde tutmaya çalışıyor ki oyunun kazananı olabilsin. Haliyle diğer oyuncular da bu ışık kaynağını ele geçirmek için taşıyıcının peşine düşüyor.

    Yapımı bu tarzdaki diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik, taşıyıcı olduktan sonra "Flock" adı verilen hilkat garibesi oyunculara nazaran daha ağır hareket etmeye başlamamız, ışığın getirdiği dezavantaj yüzünden de bölümlerde çok daha rahat görülebiliyor olacağız. Ancak elimizdeki ışık kaynağı bize saldıran diğer oyuncuların üzerine tutulduğunda onları yok edecek güce sahip. İşte burda diğer oyuncular, taşıyıcıyı iyi gözlemlemeli, ışığı hangi yöne tuttuğuna dikkat etmeli ve gölgeler arasından izini sürmeliler.

   6 ila 8 oyuncuya kadar destek verecek olan multiplayer moduyla The Flock, korku türü oyunların son zamanlarda benimsediği asimetrik oynanış biçimini başarılı bir şekilde oyun alanına yansıtırsa, diğer türdeki oyunları da etkileyebilecek bir potansiyele sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer the flock bağımsız korku oyunu saklambaç oyunu indie steam steam greenlight vogelsap
The Elder Scrolls Online'da 'Dupe' Açığı Keşfedildi Octodad: Dadliest Catch'in PS4 Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2014 23:09:14

-1
zevkli olabilir ama korku oyunu gibi durmuyor pek daha çok diğer oyuncularla mücadele edebileceğimiz bir yapım olmuş

FOX-BytkN

18.4.2014 21:00:13

0
ilginç güzel bir oyuna benziyor deneyim etmek isterim

- The Stig -

18.4.2014 20:01:26

0
Ilgimi cekti acikcasi.. siradisi bir oyun.. denemek ve deneyim etmek icin sabirsizlaniyorum.. umarim cok kisa bir oynanisi yoktur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Flock
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız