Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division'ın PC Sürümüne Nvidia Teknolojileri

O eski halinden eser yok şimdi
 
    The Division ilk yayınlanan videolarıyla grafiksel olarak insanları tam anlamıyla büyülemişti. Ubisoft'un şu an gösterdiği oyun grafiksel olarak hoş olsa da ilk gösterilen videolar ile arada çok büyük fark var.
 
    Şimdi Ubisoft, The Division'da Nvidia ile anlaşması çerçevesinde özel grafik ayarları kullandığını açıkladı. Firma Nvidia kartlarda HBAO+ ve PCSS teknolojileri ile daha gerçekçi gölgelendirme ve ışıklandırmalar sunacakmış. 
 
    Downgrade olan yani grafiksel düşüş yaşayan bir oyunda bu teknolojiler oyuncuları ne kadar tatmin eder orası gerçekten tartışılacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Uncharted 4'ün Herkese Açık Betası Başlıyor FarCry Primal, Rocket League ve The Flame in Flood'un Yeni OynuYORUM Bölümleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cato16

6.3.2016 20:40:32

+1
Bana göre işe yaramaz teknolojiler. Optimizasyonu batırmaktan başka bir şey yapmıyor.

hunter007

1.3.2016 16:40:43

0
Nvidia ile ortak geliştirilen teknolojinin Türkçe altyazılı videosu arkadaşlar...

- The Stig -

1.3.2016 11:45:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: S. Hawking Nvidia düşmanları ile konsol seviciler toplanmış nasıl da kötülüyorlar Oyun şimdiye kadar ki en iyi grafiklere sahip. Bunu kimse tartışamaz. Oyundaki her detay ortalamanın üstünde. Işık efektleri muazzam. Özellikle hava tipili olduğundaki ışıkları başka oyunda görmedim, göremezsiniz de. Pcss tam anlamıyla başka bir detay. Gerçeğe uygun gölge detayları hiçbir oyunda bu özel ayar olmadan o kadar ayrıntılı değil. Hbao+ tan söz etmeye bile gerek yok, tek başına oyunun grafik kalitesini büyük ölçüde arttıran bir ayar. Unity nasıl yeni nesili hissettiren oyunsa Division bunu bir adım daha ileri taşıyan bir yapım oldu. Downgrade falan hikaye, hiçbir firma oyunlarına Ubisoft kadar emek vermiyor. Bu oyundaki açık dünya bunu bir kez daha kanıtladı. Neyse artık konsolcular da Scriptated 4'ün tek düze haritasıyla tatmin olmaya çalışırlar.
Ya bırak hocam, oyunu oynamamış adamların yorumları dolu zaten görmüyormusun! Nasıl çamur atsam diye kıvranıyorlar.. Bırak istediğini söylesinler.. Ben oyunu betada olsa 2 gün oynayıp, çok büyük keyif aldım. Sabırsızlıkla şu 1 haftanın geçmesini bekliyorum! Aynı şeyi Siege için söyleyenleride gördük ;)

- The Stig -

1.3.2016 11:30:34

+1
Bizim milleti anlamak mumkun degil.. biri cikar ben grafige bakmam der sonra o adam gelir downgrade diyentutturur.. Sanki o grafiklerle gelse herseyi maximum ayarda oynayacaksiniz.. Oynanisa bak kardesim! Onemli kismi o! Ister upgrade olsun downgrade ne fark eder.. Bir urunun albenisi artirmak icin heralde biraz suslenecek.. Alismadiniz mi daha? Downgrade ogrendiniz bunuda ogrenin artik! Oyun guzel bosuna camur atmaya kalkmayin.. Oynamadigi bir oyun hakkinda da atip tutmasin artik bazi sahislar! Once oyunu oynayin sonra gelin vidi vidi yapin..

Nevfel

1.3.2016 11:23:10

0
Başlığı Pc versiyonuna Nvidia teknolojileri belası geliyor yazın. Bu adamlar hangi oyuna bir efekt koysalar daha oyun performans olarak adam olmuyor kolay halle. Nvidia dan 3 kuruş alacaz diye bize eziyet etmeğe ne gerek var.

gerçekoyuncu11

1.3.2016 10:39:58

+6
Burada nvidia ya laf söyletmeyen arkadaşların çoğu 3000 tl lik kartla oynuyorlar ondan sonra nvidianın suçu ne diyorlar bir zahmet 3000 tl lik kartta da oynayabilelim bu nvidia teknolojileri kapalı dahi olsa oyunu kesinlikle yavaşlatıyor bunu kendim deneyimlediğim için adım gibi eminim rainbow six siege in kapalı betasına katıldım oyunda açılışta ki nvidia logosu yoktu ve nvidia ya özel ayarlar daha yoktu betayı laptop a indirmiştim gtx 770m lik oyun 1080p herşey high da Fransız konsolosluğun da 60 fps in altına inmiyordu yer yer 70 fps leri görüyordu oyunu aldım nvidia logosu ve nvidia ayarları çıktı denemek için yine masaüstüne değil laptopa yükledim nvidia ya özel ayarlar kapalı kapalı betada oynadığım ayarlarla oynadım oyun 50 fps ile 60 fps arasına düştü sabit 60 fps oynamam için reflaction ayarını düşürmek zorun da kaldım.Sözün kısası nvidia bunu bilerek yapıyor ve sadece son çıkan seri kartların da performansı baltalamıyor bazılarınız da buraya gelip 3000 tl lik yeni aldığınız kartta hiç bir sorun yok diyorsunuz ben sizi görürüm 6 ay sonra yeni serş kartlar çıkınca buraya ağlamaya gelince.

Wollowon

1.3.2016 10:23:21

0
Habere bakıyorumda , BSC nin eski halinden eser yok şimdi.

Spaceman81

1.3.2016 10:09:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Üst seviye kartlar ile PCSS açık oynanabilir oyun ama o kadar üst seviyeye para bayılmaktansa, klasik eski tip gölgeleri açıp diğer grafik ayarlarını yüksek tutmak hem görsellikten bir şey kaybetmemenizi, hemde performanslı oynamanızı sağlar. Şu PCSS gibi bir ayar sadece 980ti gibi bir kart sahibi oyuncunun egosunu tatmin etmeye: ona bu grafik ayarının açık olmasının vereceği psikolojik mutluluk ile sağda olsa kartı övmesi, ve oyun sitelerinin kartı aldıracak açıklamalar yapmasını sağlayan bir araçtan, bir reklamdan başka bir şey değil. Çünkü hiç kimse durupta ışık nesneden uzaklaştıkça gölgenin yumuşamasını izlemez. İzlesen dahi fark etmeyeceğin bir şey bu. Bana diyin ki 980ti ile oyunun render metodu komple değişiyor, tamamen yeni nesil bir metoda geçiyor, konsolda kullanılanın aksine tüm oyunda özel bir grafik kalitesi yakalıyorsunuz diyin bende tebrik edeyim. Ama gidip PCSS koyduk diyip konsol grafiklerinin aynısının daha iyi gölgelisini koyup 3.000 liralık kartla oynanıyor diceksen, 1.200 liralık ps4 ile yola devam eder o zaman millet.
Gtx950 pcss acik high ayarlar 35 45 fps aliniyir.hbao+ plus daha zorluyor o acildimi 28 30 fps e dusuyor bu kartla.kart 600 tl. ayrıca ulkemızdekı oyuncu kıtlesı etrafa cok bakmaz kostur kostur goreve gıdıp ates eder bu tıp ayarları zaten gorup farkı anlama olasılıgı dusuk cunku etrafı ıncelemıyor kı golgeye vs baksın. okadar pahallı kartların alınması gereksız goruyorum.bazen hıc anlasılmıcak bır efekt sıstemı cok yoruyor o efektı gormek ıcınde fazladan 500 800 tl ye vermeye gerek yok benım acımdan ki tr de hemen hemen herseyı normal degerının 2 - 2.5 katına alıyorken ama konsol konusuna gelırsek 900 p 1080p 30 fps medıum hıgh arası oynarım ben 6-7 yıl dıyorsan sımdı alıcagın 1700 2000 tl lık pc de okadar sene goturur o ayarlarda.pc olunca herkes ultra ayarladan hareketle yola cıkıyor buda yanlıs anlasılmalara neden oluyor(durmadan upgrade etemen lazım 2000 tl lık kart lazım vs gıbı)

David Attenborough

1.3.2016 09:17:01

+1
Nvidia düşmanları ile konsol seviciler toplanmış nasıl da kötülüyorlar Oyun şimdiye kadar ki en iyi grafiklere sahip. Bunu kimse tartışamaz. Oyundaki her detay ortalamanın üstünde. Işık efektleri muazzam. Özellikle hava tipili olduğundaki ışıkları başka oyunda görmedim, göremezsiniz de. Pcss tam anlamıyla başka bir detay. Gerçeğe uygun gölge detayları hiçbir oyunda bu özel ayar olmadan o kadar ayrıntılı değil. Hbao+ tan söz etmeye bile gerek yok, tek başına oyunun grafik kalitesini büyük ölçüde arttıran bir ayar. Unity nasıl yeni nesili hissettiren oyunsa Division bunu bir adım daha ileri taşıyan bir yapım oldu. Downgrade falan hikaye, hiçbir firma oyunlarına Ubisoft kadar emek vermiyor. Bu oyundaki açık dünya bunu bir kez daha kanıtladı. Neyse artık konsolcular da Scriptated 4'ün tek düze haritasıyla tatmin olmaya çalışırlar.

dark dragon

1.3.2016 08:08:30

+2
quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker şöyle bir gerçek var, "konsol oyunları" konsollar için yapılıyor, o yüzden konsol donanımı yükselmeden pc bunlardan yararlanamaz; anca duman, gölge, efekt vs vs, o yüzden 980ti gibi konsollardan 5 kat güçlü kart konsol oyunları oynamak için gereksiz diyorum... kartın potansiyeli boşlukla harcanıyor. gtx 750ti ile oynuyorum... master race diye pc'de konsol oyunundan başka bir şey oynamayanları mı kastediyorsun? haklısın.
Bende onu diyorum kardeş, pc'ye yapılan pek çok özel oyun var xcom gibi, onlarda kullansınlar bu kartların potansiyelini. Ama pc'ye özel oyunlarda da göremiyoruz öyle uçan kaçan grafik demek ki konsolla ilgisi yok. Ayrıca ps4'de uncharted 4 olsun driveclub olsun baya sağlam grafik var demek ki konsol kaldırıyor ama yapımcılar yapamıyor.

nemesis16

1.3.2016 04:10:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Team NINJA nvidai kullanıcısı olarak hangi oyuna el atsa o oyunda deli gibi sorun çıkıyor. nvidia kendi forumunda açıklar bizim yaptığımız teknolojileri kapatın oyun yağ gibi aksın diye.
pardon ama nvida kullandıgına eminmisin hocam nvdia teknolojilerinle daha bir sorun yasamadım batman arkham haric ilk zamanları oda suan yag gibi ?

aterikasedi

1.3.2016 03:12:17

+2
Ubisoft'a gereğinden fazla yüklendik.Oyunun grafikleri downgrade edildi tamam.Peki ne için ? Konsolların gücü yetmediği için.Konsollar o görselleri verebilse adamlar grafikleri kısmayacaktı.Gıcıklığına mı kısıyorlar grafikleri sanki.Hayır!Burada suçlu Ubi değil konsollardır.Yani Sony ve Microsoft.Bu nesilde o kadar berbat konsollar ürettiler ki oyun yapımcıları ne yapsa olmuyor.Şu ps4 ve xbox one bir önceki nesil konsolların hd versiyonlarından başka birşey değil.Yeni nesil ibaresini kesinlikle haketmiyorlar.Remasteredla geldiler remasteredla gidecekler.

Babblebabble

1.3.2016 02:46:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker şöyle bir gerçek var, "konsol oyunları" konsollar için yapılıyor, o yüzden konsol donanımı yükselmeden pc bunlardan yararlanamaz; anca duman, gölge, efekt vs vs, o yüzden 980ti gibi konsollardan 5 kat güçlü kart konsol oyunları oynamak için gereksiz diyorum... kartın potansiyeli boşlukla harcanıyor. gtx 750ti ile oynuyorum... master race diye pc'de konsol oyunundan başka bir şey oynamayanları mı kastediyorsun? haklısın.
Konsol oyunları da bilgisayarda yapılıyor kardeş.

gokuba

1.3.2016 02:45:48

0
Şu anda nvidia kartları windows 10 olmadan son driver ile kullanamıyorsunuz sorun çıkartıyor. Zorla size win 10 aldıracak çünkü windows 10 kontrolü sizde değil, istediği güncellemeyi kendi otomatik yapıyor siz kapatamazsınız. Keyfi ne yapıyorsanız takip edebilecekler, ne yükleyeceği makinenize keyiflerine kalmış.

Team NINJA

1.3.2016 01:40:20

+4
nvidai kullanıcısı olarak hangi oyuna el atsa o oyunda deli gibi sorun çıkıyor. nvidia kendi forumunda açıklar bizim yaptığımız teknolojileri kapatın oyun yağ gibi aksın diye.

i_lenker

1.3.2016 00:43:30

0
şöyle bir gerçek var, "konsol oyunları" konsollar için yapılıyor, o yüzden konsol donanımı yükselmeden pc bunlardan yararlanamaz; anca duman, gölge, efekt vs vs, o yüzden 980ti gibi konsollardan 5 kat güçlü kart konsol oyunları oynamak için gereksiz diyorum... kartın potansiyeli boşlukla harcanıyor. gtx 750ti ile oynuyorum... master race diye pc'de konsol oyunundan başka bir şey oynamayanları mı kastediyorsun? haklısın.

BSC Misafiri

1.3.2016 00:16:30

0
1 GB güncelleme geldi Fallout 4 e ha millet

Guest-AEF248198

1.3.2016 00:09:45

+1
Nvidia özel teknolojileri varsa ben yokum arkadaş. Batman'de olanlardan sonra, Dünya'da son oyun bu olsa yine oynamam.

Metal-Gear

29.2.2016 23:59:31

+9
Üst seviye kartlar ile PCSS açık oynanabilir oyun ama o kadar üst seviyeye para bayılmaktansa, klasik eski tip gölgeleri açıp diğer grafik ayarlarını yüksek tutmak hem görsellikten bir şey kaybetmemenizi, hemde performanslı oynamanızı sağlar. Şu PCSS gibi bir ayar sadece 980ti gibi bir kart sahibi oyuncunun egosunu tatmin etmeye: ona bu grafik ayarının açık olmasının vereceği psikolojik mutluluk ile sağda olsa kartı övmesi, ve oyun sitelerinin kartı aldıracak açıklamalar yapmasını sağlayan bir araçtan, bir reklamdan başka bir şey değil. Çünkü hiç kimse durupta ışık nesneden uzaklaştıkça gölgenin yumuşamasını izlemez. İzlesen dahi fark etmeyeceğin bir şey bu. Bana diyin ki 980ti ile oyunun render metodu komple değişiyor, tamamen yeni nesil bir metoda geçiyor, konsolda kullanılanın aksine tüm oyunda özel bir grafik kalitesi yakalıyorsunuz diyin bende tebrik edeyim. Ama gidip PCSS koyduk diyip konsol grafiklerinin aynısının daha iyi gölgelisini koyup 3.000 liralık kartla oynanıyor diceksen, 1.200 liralık ps4 ile yola devam eder o zaman millet.

Sgt.Panda

29.2.2016 23:56:36

+1
Ne Downgrade'miş arkadaş. Sadece Ubi yapıyor ya daha çok hakaret edin. Oyunun grafikleri piyasadaki oyunların çoğundan daha iyi, hala downgrade diyorsunuz... Daha önceki haberde de dediğimi soruyorum tekrar: Kaçınızın PC'si oyunu o grafikte oynayabilecekti? + Niye PC'ye göre yapmıyorlar ki oyunları demişsiniz, adamlar konsolda da düzgün, akıcı bir oynanış olsun diye ne yapsalar yaranamıyorlar. PC'ye göre yapılsa konsolda kaç FPS ile oynardınız onu da bir düşünün isterseniz.

EXios

29.2.2016 23:46:05

+1
Nvidia dedimi durup düşünme vaktidir.

dark dragon

29.2.2016 23:31:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: i_lenker konsollar kaldırmıyor diye caddelerdeki çörü çöpü kaldır, arabaların sayısını azalt, texture kalitesini kısıtla sonra pc'ye duman, gölge, lens efekti ekleyip 980ti bile zor 60 fps oynatıyor, çok teknolojik ve üst düzey bir oyun de. yapma yavvv :D nvidia da bu konsolcu firmalara mahkum zaten, sağolsunlar ps5 gelene kadar dumandan başka bir gelişme olmayacak oyunlarda, boşuna üst seviye kart almayın "konsol oyunları için".
Ps5 çıksa ona da bir kulp bulursunuz, niye 4K 120 fps değil falan dersiniz. Hem siz master race değil misiniz, niye pc'ye göre yapmıyorlar ki oyunları.

SOLID SNAKE

29.2.2016 23:24:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1 Downgrade falan deniyorda şuan piyasadaki en iyi grafiklere sahip yapım ve e3 grafikler arasında uçurum yok. Haberi yazan Alkan da gereksiz ve yersiz şekilde iğneleyici bir yazı yazmış.
BSC nin huyudur o her şeyi abartı dille yazmak ve sansasyon yaratmak. Oyunun open beta daki grafikleri en iyi grafiklerden yani yarışabilecek çok az oyun vardır.

Maxwell1

29.2.2016 23:21:19

+4
Downgrade falan deniyorda şuan piyasadaki en iyi grafiklere sahip yapım ve e3 grafikler arasında uçurum yok. Haberi yazan Alkan da gereksiz ve yersiz şekilde iğneleyici bir yazı yazmış.

SOLID SNAKE

29.2.2016 23:19:37

0
Open Beta'yı en yüksek ayarlarda oynadım. Downgrade'li bu hali bile piyasadaki çoğu oyundan daha iyi.

Karakurt58

29.2.2016 23:18:51

0
Beyler tmm oyun Downgrade ama adamlar yapmış ya nerde gördünüz böle oyunda hemen laf atıyonuz

i_lenker

29.2.2016 23:18:42

+10
konsollar kaldırmıyor diye caddelerdeki çörü çöpü kaldır, arabaların sayısını azalt, texture kalitesini kısıtla sonra pc'ye duman, gölge, lens efekti ekleyip 980ti bile zor 60 fps oynatıyor, çok teknolojik ve üst düzey bir oyun de. yapma yavvv :D nvidia da bu konsolcu firmalara mahkum zaten, sağolsunlar ps5 gelene kadar dumandan başka bir gelişme olmayacak oyunlarda, boşuna üst seviye kart almayın "konsol oyunları için".

GT_55

29.2.2016 23:12:45

+1
Downgradesoft.

Hoid

29.2.2016 23:07:39

+3
Bu demek oluyor ki performans sorunları is coming .

VulonViing

29.2.2016 23:01:55

+1
Önce yalan yanlış grafikleri gösterip medyanın dikkatini çekiyorlar, sonra işin gerçeğini gösterip hiçbir şey olmamış gibi birde bu açıklamayı yapıyorlar. Ubisoft'dan olmaz.

ShadowofDeath06

29.2.2016 22:54:28

+8
Tamam bir Nvidia kullanıcısı olarak bunuda siliyorum alınacaklar listesinden.

TheHobits67

29.2.2016 22:51:53

0
Nvidia forever be kardeşim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız