Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew Motorfest için Çıkış Tarihi Verildi: Fiyatı Üzüyor

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un üstlendiği yarış aksiyon oyunu The Crew Motorfest'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için 14 Eylül'de çıkış yapacak. Yeni bir yarış deneyimiyle gelmeyi hedefleyen Motorfest için yeni bir fragman ve oynanış videosu yayınlandı.
 
Oyunun fiyatı üzüyor
 
 
 
Ubisoft tarafından biz oyunculara sunulacak olan yarış oyunu The Crew Motorfest için şu anda ön siparişler açık durumda. Oyun şu anda hem Epic hem de Ubisoft store üzerinde 1.199 TL'den satışta. Öte yandan Playstation Store'da 1.399,00 TL, Xbox mağazasında ise 197,50 TL olarak gözüküyor.
 
Zorlu yarışlarda mücadele edebileceğimiz The Crew Motorfest'te kendi sürüş tarzımızı ortaya koyabiliyor ve ikonik arabaları galerimize ekleyebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı görevler elde edebiliyor ve efsanevi araçların sahibi olabiliyoruz.
 
Oyunda farklı farklı sürüş etkinlikleri yer alıyor ve bu etkinlikler arasında Amerikan muscle car, Japon sokak yarışı ve efsanevi klasik makineler gibi farklı temalar bulunuyor.
 
Sinematik tanıtım 
 
 
 
Oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Crew Motorfest çıkış tarihi Türkiye fiyatı
Prince of Persia: The Lost Crown için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Mobil oyun Assassin’s Creed Jade için yeni oynanış videosu geldi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız