Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil oyun Assassin’s Creed Jade için yeni oynanış videosu geldi!

 
 
Ubisoft, Antik Çin'de geçen ve mobil platformlara çıkış yapacak yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Jade'in (Kod adı) Level Infinite tarafından yayınlanacağını duyurdu. Bu duyuruyla beraber Ubisoft Forward etkinliği kapsamında yeni bir oynanış videosu yayınladı. 
 
Kapalı beta kayıtları başladı 
 
 
 
Yeni bir mobil aksiyon ve macerası sunmayı hedefleyen Assassin's Creed Jade, bu yaz gerçekleştirilecek olan kapalı beta testi için kayıtları almaya başladı. Kayıt yaptırmak için oyunun resmi web sitesine ulaşabilirsiniz. Kapalı beta testi sürecinde Ubisoft, oyuncu geri bildirimlerini önemseyeceğini ve oyunun buna göre şekilleneceğini belirtiyor. Ayrıca bu beta aşaması birçok katmandan oluşuyor. 
 
M.Ö. 3. yüzyılda Çin'deki ilk imparatorluklardan birinin zamanında geçen Assassin's Creed Jade'de Xia'nın yolunu keşffediyoruz. Doğu ile Batı arasında benzeri görülmemiş bir ticaret ve kültürel alışveriş döneminin başladığı yıllarda yeni bölgelere adım atıyor, keşfediyor ve bununla beraber gölgelerde gizlenen yeni zorlukların ve tehditlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 
Klasik Assassin's Creed yapısı artık mobil cihazlara gelmeye hazırlanıyor.
 
Assassin’s Creed Jade yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed Codename Jade Ubisoft kapalı beta
The Crew Motorfest için Çıkış Tarihi Verildi: Fiyatı Üzüyor Ertelenen Capcom Oyunu Pragmata Bir Daha Ertelendi: İlk Oynanış Videosu Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız