Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad Ekibi Görücüye Çıktı!

     Geçtiğimiz haftalarda Jared Leto'nun Joker görünümü ortaya çıkmış ve tam anlamıyla internet dünyasını ikiye bölmüştü. Şu yazıda ele aldığımız Joker tiplemesinden sonra ise Suicide Squad ekibinin hemen hemen hepsi tek bir kare için bir araya geldi.
 
     Gene filmin yönetmeni David Ayer tarafından yayınlanan bu görüntüde, karakterlerin filmde nasıl görüneceğine dair akıllardaki tüm soru işaretleri de kalkmış oldu. Will Smith'in Deadshot rolünü üstleneceği filmin bu ekip görselini genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Harley Quinn, Deadshot, Flagg, Killer Croc, Enchantress, Boomerang, Deathstroke, El Diablo, Hugo Strange, King Shark ve Plastique karakterlerinin bulunduğu bu görselde Joker ve Amanda Waller karakterleri ise bulunmuyor.  
 
  
     Genel olarak ekip görünümünü beğendiğimi söyleyebilirim. Will Smith'e sakallar bir hayli yakışmış. Grubun görünümü ile en çok merak eden isimlerinden biri olan Harley Quinn'de olması gerektiği gibi bir portre çiziyor. Ayrıca bu görsel dışında Will Smith kendi facebook sayfasından karakterin maskeli bir fotoğrafını da yayınladı. Ona da aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
      Ağustos 2016'da gösterime girecek olan filmde Batman ve Deathstroke karakterleri de kendini gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Suicide Squad Film Sinema Will Smith
GTA 2 Gerçek Hayatta Nasıl Olur (Video) I am Bread Star Wars Evrenine Adım Atıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

3.6.2015 10:57:09

0
ılgı cekıcı gorunuyor

absurdgamer

4.5.2015 19:31:36

-1
Joker alayına yeter.

BSC Misafiri

4.5.2015 18:14:57

+1
Deatshot olarak Michael Rowe'yi görmek isterdim ama will smith de fena fikir değil. bu arada Killer Croc olmamış gibi duruyor.bildiğim kadarıyla Croc 300 kilo civarı ve 230 cm boya sahip bir karakter ama fotoğrafa bakınca will smith ile hemen hemen aynı boyda ve cüssedeler :D keşke croc'da CGI kullanılsaymış.

Lincourt

4.5.2015 17:16:08

+3
Tekrar merhaba! Keşke sizde sadece yazım hatalarına odaklanmak ya da kullanımı doğru olmasına rağmen emin olmadığınız bir konuda yorum yapmak, "hadi o çok önemli değil" demek yerine bu uyarınızla birlikte haber içeriğiyle ilgili de yorum yapabilseniz. Ek olarak "gene" kelimesinin kullanımında bir hata yoktur. Türk dil kurumunda yer alıyor ve bu kelimeyi kullanmayı seviyorum. Kullanmaya da devam edeceğim. Bu kelime eskiden kullanıldığı için şimdi kullanılamaz, kullanılırsa yazım hatası olur gibi bir uyarı varsa tabi ki belirtebilirsiniz. Tüm bu gereksiz tartışmanın dışında her editörün (Bu kelime fransız kökenliymiş. Yayıncı vs denebilir ama editör diye kullanılabiliyor genel olarak. Buna da takılma diye gereksiz bir not daha düşüyorum!) yapabileceği gibi bizlerde hata yapabiliyoruz. İyi günler.

rkursada

4.5.2015 16:44:29

-3
Cevap yetistirmek yerine yaptığınız hataları düzeltebilirdiniz. Hadi "Gene" kelimesi çok önemli olmasa bile diğer hatanızı düzeltebilirsiniz. Dikkat etmeden yazdıgınız belli oluyor. Gene kelimesi de yazım dilinde "yine" olarak kullanilir. "Gene" eskiden gelen ve konuşma dilinde kullanılan bir kelimedir. O zaman "geliyo, gidiyo" da yazın bari.

David Attenborough

4.5.2015 16:26:13

-2
Will Smith dışında dikkate değer kimse yok.

# Ace #

4.5.2015 16:03:29

+1
Grup benim hoşuma gitti. Jared Leto ''Joker'' için çok uygun, yüzüde aşırı benziyor. Şu fan yapımı ve yayınlayan resmi ile birleştirirsek ortaya ilginç ve baya genç bir Joker çıkacak beklemedeyiz.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Wayward Son

4.5.2015 15:55:21

-1
Agir ergen isi.

Ouroboros_Tasarım

4.5.2015 14:53:10

0
bende crocku begendim tam olması gereken gibi bence

Lincourt

4.5.2015 14:46:49

+3
quote:

Orijinalden alıntı: rkursada Gözlerim yandı arkadaş. "Gene", "Deathstoke'ta"... Lütfen biraz dikkatli olalım editör arkadaşım.
"Gene" kelimesinden gözlerinizin neden yandığını açıklarsanız belki yardımcı olabilirim.

rkursada

4.5.2015 14:36:15

-1
Gözlerim yandı arkadaş. "Gene", "Deathstoke'ta"... Lütfen biraz dikkatli olalım editör arkadaşım.

Zarbo257

4.5.2015 14:28:58

-1
Will Smith Dead Shot mı olmuş abaaaov 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Killer Croc olmamış aga keşke Hulk gibi direk CGI yapsalarmış.Harley güzel duruyor sanırım ilk defa Harley'i sinemada görücez.

mementopolis

4.5.2015 14:21:04

+1
Bu Crew bana yapmacik geldi . Killer Croc tam fail olmus :D, fakat The Batman : The Animated Series deki Killer Croc'u koymuslar . Joker neden yok acaba hmm. Harley Queen'nin de dövmeleri var The Expendables filmine benzemesinde o zaman iyi olur.

Venom59

4.5.2015 14:11:37

-1
Killer Croc konusunda biraz hayak kırıklığına uğradım diyebilirim. Arkham serilerindeki alışık olduğumuz gibi olsa daha iyi olabilirmiş. Diğerleri gayet iyi. Özellikle Harley Quinn'i filmde görmek için sabırsızlanıyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız