Suicide Squad Ekibi Görücüye Çıktı!

Ersin Kılıç

     Geçtiğimiz haftalarda Jared Leto'nun Joker görünümü ortaya çıkmış ve tam anlamıyla internet dünyasını ikiye bölmüştü. Şu yazıda ele aldığımız Joker tiplemesinden sonra ise Suicide Squad ekibinin hemen hemen hepsi tek bir kare için bir araya geldi.
 
     Gene filmin yönetmeni David Ayer tarafından yayınlanan bu görüntüde, karakterlerin filmde nasıl görüneceğine dair akıllardaki tüm soru işaretleri de kalkmış oldu. Will Smith'in Deadshot rolünü üstleneceği filmin bu ekip görselini genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Harley Quinn, Deadshot, Flagg, Killer Croc, Enchantress, Boomerang, Deathstroke, El Diablo, Hugo Strange, King Shark ve Plastique karakterlerinin bulunduğu bu görselde Joker ve Amanda Waller karakterleri ise bulunmuyor.  
 
  
     Genel olarak ekip görünümünü beğendiğimi söyleyebilirim. Will Smith'e sakallar bir hayli yakışmış. Grubun görünümü ile en çok merak eden isimlerinden biri olan Harley Quinn'de olması gerektiği gibi bir portre çiziyor. Ayrıca bu görsel dışında Will Smith kendi facebook sayfasından karakterin maskeli bir fotoğrafını da yayınladı. Ona da aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
      Ağustos 2016'da gösterime girecek olan filmde Batman ve Deathstroke karakterleri de kendini gösterecek.