Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II'nin Kapağı Belli Oldu

 
     Blizzard'ın 10 seneyi aşkın bir süredir beklettiği futuristik bilim-kurgu RTS'si StarCraft II'nin artık çıkmasına az bir süre kaldı. Blizzard bekleyişi biraz daha katlanabilir kılmak için oyunun kapak resmini bugün yayınladı, oyunun hayranlarını bunu görünce eminim benim gibi çok heyecanlanacaklardır... 
 
     İlk Starcraft 1998 yılının Mart ayında çıkmıştı, o zaman kaç yaşındaydınız hesaplayın. Yani Tam 12 senelik bir bekleyişin ardından Blizzard nihayet bu harika RTS oyununu PC'lerimize getiriyor.
 
     İlk expansian paketi 1999 yılında çıkan Starcraft'ın Nintendo 64'e de çıktığını biliyor muydunuz? Çıktı çıkmasına fakat neredeyse her konsola çıkan RTS oyununda olduğu gibi bekleneni verememişti. Bunda tabi ki PC kontrollerinin konsol kontrollerine göre RTS oyunları için biçilmiş kaftan olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. 

     Aşağıda Starcraft II'nin kapak resmini görebilirsiniz, nostalji olsun die ilk Starcraft'ın ve expansion paketinin kapak resimlerini de bir alt kısma koyuverdim :)  
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc StarCraft II kapak resmi
Gran Turismo 5'ten Menü Resimleri Ninety Nine Nights II'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız