Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker 2 ekibi 30 GB'lık verinin sızdırılmasıyla tehdit ediliyor!

 
 
GSC Game World tarafından biz oyun severlere sunulacak olan kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu STALKER 2: Heart of Chernobyl için şu anda büyük bir tehdit söz konusu. 30 GB'lık bir oyun verisinin elinde olduğunu bildiren bir Rus grup, taleplerinin karşılanmadığı taktirde 15 Mart'ta bu verileri yayınlayacaklarını belirtiyor.
 
GSC Game World ekibi büyük bir sorunla karşı karşıya
 
 
 
Vestnik TSS isimli bir Rus hacker grubu, on yılı aşkın süredir geliştirme aşamasında olan STALKER 2'den bir dizi görüntü paylaştı. Bu görüntüler anında büyük kitlelere ulaştı ve daha fazlasının ortaya dökülmesiyle geliştirici ekipten çeşitli taleplerde bulunmaya başladılar (Görüntülere buradan ulaşabilirsiniz). Bunlar arasında Rusça dil desteğinin oyuna dahil edilmesi, Belarus ve Rusya'da bulunan oyunculara karşı tutumlarının değişmesi gibi talepler yer alıyor.
 
Bildiğiniz gibi GSC Game World ekibi Ukrayna merkezli bir stüdyo. Rusya-Ukrayna savaşından olumsuz etkilenen ve başka ülkelere gitmek zorunda kalan ekip, Rusya'ya karşı net bir tavır aldı. Bu kapsamda Stalker 2'yi Rusya'da satmayacağını açıkladı. Bu sebep ve sebeplerden dolayı Rus hackerlar harekete geçti ve şu anda oyunun verilerini sızdırmakla tehdit ediyor.
 
Öte yandan Stalker 2 için 23 Mart'ta bir sunum yapılacak. Bu sunumda oyuna derinlemesine bir bakış atılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming hayatta kalma macera korku aksiyon pc xbox
CS:GO'dan bir rekor daha! 1,4 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti! VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nin Şampiyonu S2G Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2023 11:53:19

0
kanka şu sitenin dizaynını bi değiştirin artık 18 sene oldu

BSC Misafiri

12.3.2023 21:54:25

0
Çerez fiyatına aldım Steam'den, bakalım.. Bu yıl sonuna kadar çıkmazsa iade ederim 1 dolar 45TL olmazsa, gider yılbaşı indirimlerinden başka oyunlar alırım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız