Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: İşte PlayStation 4 Slim ile Birlikte Gelecek DualShock 4

 
   Sony'nin tanıtımını yapamadan sızdırılan PlayStation 4 Slim modelinin Eurogamer tarafından gelen doğrulama ile artık gerçek olduğunu biliyoruz ve öyle görünüyor ki Sony, PlayStation 4 Slim ile birlikte yeni bir koda sahip DualShock 4 çıkarmaya hazırlanıyor.
 
   ZRZ adlı kişi tarafından paylaşılan bu kısa videoda da Slim ile birlikte geleceği iddia edilen yeni DualShock 4'e ek bir Light Bar eklendiğini görüyoruz. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
   7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde yapılacak PlayStation Meeting etkinliğinde Neo'nun ve Slim'in resmi olarak tanıtılması bekleniyor. 
 
   Güncelleme: Video kaldırılmış ancak daha detaylı kutu açma videosu geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PlayStation Plus Ücretleri Kanada ve Amerika'da Artıyor NBA 2K17'den Yeni Bir Video Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

24.8.2016 08:55:24

0
Terbiyesizlik yapma, haddini bil, ne demek o kolu al, bir şeyler yap. Ne kadar basit bir insan olduğun, verecek bir cevabın olmadığında önce gel yüzyüze görüşelim gibi ergen ağızları, sonra al kolu bilmem ne yap gibi terbiyesiz ve basit insanlara yakışan kelimeler. Sen benim kim olduğumu, ne olduğumu, klavye delikanlısı mıyım, başka bir şey miyim forumda beni tanıyanlara sorarsın. Haddini bilmez, terbiyesiz...

BSC Misafiri

24.8.2016 02:18:31

0
O bu değilde bence PS4 ün kolu daha iyi en basit örneği burda bir sürü şarj muhabbeti getirmişler alırsınız 2. kol zaten genelde 2. kolda yanında alınır 1 tanesi biterse takarsın jarza diğeriyle oynarsın Xbox inki önemli bi anda pil bitse ve pil olmasa bu bayağı bir şey kaçırmanız demek bence her halukarda DS4 daha iyi

Celeste

24.8.2016 00:26:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Adresi vereyim gel kardeş, Isparta'dayım, bu arada senin kullandığın kolu biz de kullanıyoruz. Yani o kadar yol parası falan zahmete girme. Ayrıca yüzün çok mu korkunç, niye yüzüne söyleyemiyoruz?
Klavyede bu kadar delikanlılaştığına göre burada söylediklerini insanın karşısında söyleyemeyeceğini düşünüyorum. Eğer yolun İstanbul a düşerse istediğin yere gelicem söz, bi yüzümüzü gösteririz. O kolu da al bişeyler yap, anladın sen artık onu.

İdrak İstimlak

23.8.2016 23:59:48

0
Adresi vereyim gel kardeş, Isparta'dayım, bu arada senin kullandığın kolu biz de kullanıyoruz. Yani o kadar yol parası falan zahmete girme. Ayrıca yüzün çok mu korkunç, niye yüzüne söyleyemiyoruz?

Celeste

23.8.2016 23:34:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Maalesef sen objektif deyince objektif olmuyorlar. Biz orada aciklamisiz neden capraz analogun bir sacmalik oldugunu sen kendince bazi cikarimlarda bulunmussun. Neyse ben seni subjektif antitezlerinle basbasa birakyim. Once okuduğunu anlaman, anladiklarini kafanda sekillendirmen, sonra buna ayni üslupla cevap vermen lazim. Artik bu gidisatinla kac saat veya gun surer bilemiyorum...
Seninle bir yerlerde buluşabilir miyiz hem kolları inceleriz hemde bakalım altta yazdıklarını yüzüme karşı söyleyebilecek cesaretin var mı?

İdrak İstimlak

23.8.2016 23:09:27

0
Maalesef sen objektif deyince objektif olmuyorlar. Biz orada aciklamisiz neden capraz analogun bir sacmalik oldugunu sen kendince bazi cikarimlarda bulunmussun. Neyse ben seni subjektif antitezlerinle basbasa birakyim. Once okuduğunu anlaman, anladiklarini kafanda sekillendirmen, sonra buna ayni üslupla cevap vermen lazim. Artik bu gidisatinla kac saat veya gun surer bilemiyorum...

Celeste

23.8.2016 23:05:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Cidden su subjektif degerlendirmeni okumak icin 4 saat bekledigime inandin mi? Adam gibi tartışmanın birinci kurali eveleyip, geveleme, sacmalama gibi kelimelerin icinde gecmedigi cumleler kurmayi ogrenip, hirsina galip gelmen.
Yok canım 4 saat sonra aklına geldim ya onu diyorum. Yorumlarım objektiftir.

Tuomir

23.8.2016 23:04:05

0
Duyurulmamış konsola kutu açılımı geliyor. Bu iş artık iyice çığırından çıktı.

Celeste

23.8.2016 22:57:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Sallıyor hocam işte, nasıl yazacak.Verecek cevabı olsa yazardı xboy.
Abim 35 yaşındasın da xboy filan yazmalar hiç 35 yaşında olduğunu ispatlamıyor. Xbox sahibi hiç olmadım şuana kadar sadece pc için kontrolcü kullanıyorum ve yazdığım mesajda hayali şeyler değil herkesin bildiği sıkıntılar dualshock le ilgili. Bu arada ps1 den beri ps kullanıyorum ds4 gerçekten diğer ps kontrolcülerine göre çağ atladı ama one kontrolcüsü malzeme kalitesi, uzun batarya ömrü, ele daha iyi oturma, trigger tuşlarının daha iyi olmasıyla önde.

İdrak İstimlak

23.8.2016 22:56:28

0
Cidden su subjektif degerlendirmeni okumak icin 4 saat bekledigime inandin mi? Adam gibi tartışmanın birinci kurali eveleyip, geveleme, sacmalama gibi kelimelerin icinde gecmedigi cumleler kurmayi ogrenip, hirsina galip gelmen.

Celeste

23.8.2016 22:49:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Sizin elleriniz simetrik değil mi hocam, çapraz olmasının faydası ne? Hadi 10 yıl öncesinin oyunları gibi X,Y, A, B tuşlarını yoğun olarak kullanıyor olsa oyunlar, çapraz analogun ellerinizin başparmakları aynı hizaya geleceği için bir avantajdan bahsedilebilirdi ama artık oyunlar işleri tetik tuşları ile götürüyor genelde. Bu durumda başparmaklarımız hep analog stick'ler üzerinde, çapraz olmasının faydasını bırakın, zararı bile olduğu söylenebilir. Tetik tuşlarında ben bir fark göremiyorum, titreşim olayı da abartıldığı kadar hissedilmiyor. Bahsettiğiniz kolun bataryası bile yok, hangi batarya süresi karşılaştırması, her hafta pil mi alalım, sene olmuş 2016 nedir yani pil? DS4'te gayet güzel ele oturuyor, sizinkisi biraz psikolojik olmuş. Malzeme kalitesi de farklı değil, tabii ilk dönem çıkan analog çubukların kaplamalarının soyulduğu günlere takılmadıysanız. Ama bakın DS4'te neler var, o çok sevdiğiniz kolda olmayan - İlk günden beri an dandik kulaklıkları bile destekleyen 3.5mm kulaklık girişi - Dahili hoparlör - DS4 kulaklık üzerinden Playstation'a sesli komut verme özelliği - Touchpad - Share düğmesi - Kalite farkı kesinlikle tartışılmayacak d-pad - L1/R1 gibi kaliteli omuzluk düğmeleri, malum bunlar Xbox One kolunda rezilleri oynuyor. - Daha hassas analog stcik'ler - Lightbar Bu durumda nasıl Xbox kolu daha iyi, bence biraz daha açıklama yapmanız lazım ya da siz en iyisi mi "Ben onu daha çok seviyorum" deyin olsun bitsin...
-Analog konumları çapraz olması her türlü avantaj, fps oyunlarına aim alıken bunu rahat bir şekilde hissediyorsun. Eveleyip geveleme saçma sapan muhabbetler yapma bu konuda bu her türlü avantaj. -İlk one kontrolcüsünün kulaklık jack girişinin olmaması eksiydi tabii ancak elimdeki kontrolcüde var ve kullanımında sıkıntı çekmedim. Pc de bile gayet iyi çalışıyor. -Işıklandırması olsun, estetik görüntüsü olsun, dualshock her türlü daha iyi ancak malzeme kalitesi daha kötü bunu kullanıcı yorumlarından anlayabilirsin, tetik tuşlarında kırılma sorunları çok oluyor, ilk parti ps4 ile gelen kumandanın tetik tuşu kırıldı. -r1-l1 tuşlarındaki ekside haklısın. One kontrolcüsünün kötü. -Tetik tuşları one kontrolcüsünde harika, gerek parmaklara oturuşu, gerek tuşa basma hissi çok daha iyi. -Ds4 kumandasının içini açtıysan görürsün koskoca boş yer olmasına rağmen 1000mAh pil koymuşlar, çok daha iyi bir batarya koyabilirlerdi.(Amaçları tabii ki 2 kolu aldırmak) Ayrıca pil olması seni ikinci kumanda almaktan kurtarıyor, şarjlı olması demek oyunun yarıda kalmaması için en az iki ds4 alman demek. -Analog stick ten D-Pad den yakınan birisini görmedim ikiside gayet iyi. -Sesli komut, share tuşları önemli özellikler değiller, ayrıştırıcı bir yanları yok ki dediğim gibi bu tuşalr konsol özel tuşları ve yukarıda da yazdığım gibi kumandayı sadece pc de kullanıyorum. -Touch Pad dualshock için güzel bir özellik. Yazdıklarının çoğu ayrıştırıcı olan özellikler değil, benim için daha uzun batarya ömrü, daha kaliteli malzeme ve en önemlisi oyunlarda en çok kullanılan tetik tuşlarının kusursuz olması, dualshock un kırılgan yapısı çok büyük eksi. Hakkını vereyim ama gerçekten ağır işsizsin 4 saat benim cevap vermemi bekliyorsun ama sanıyorsun ki herkes seni gibi işsiz dur bakalım belki yapacağımız şeyler var, müsait değiliz.

Metal-Gear

23.8.2016 21:35:27

+6
quote:

Orjinalden alıntı: Celeste Yorum yazıcaktım ama telefondan uğraşmak istemedim, yazdıklarının çoğu yanlış. Çoğunun da anti-tezini yazarım sadece şunu bil uzun süre oyun oynaman herhalde seni marka adına duygusallaştırmış.
Anti tezlik bir durum yok, somut şeyler bunlar zaten. XO'da L/R tuşları sert, joystick tuşu gibi değil bulaşık makinesinin açma kapama düğmesi gibi takır takır basılması gerekiyor, seri bir oynanışı baltalıyor CoD gibi oyunlarda. İçerideki yapının yumuşak - silikon plastik olması lazımdı X,Y tuşlarındaki gibi. Bu konuda DS4'ten geri yani. Çapraz analog ise bir artı değil, sol baş parmak biraz yukarıda durunca oynanabilirliğini artırmıyor çünkü. Malzeme kalitesi eski nesilde X360'ınki çok iyiydi, esnemiyordu sağlamdı, DS3 öyle değildi dandikti baya. Şimdi DS4'te de esnek plastik yok sağlamlığı gayet yerinde, tüm iç takım yumuşak - silikon plastikten oluşuyor Options + Share hariç. Olması gereken tuş takımı malzemesi ile donatılmış, Share + Options'da kullanılan iç kilidi ise XO kolunda gitmiş L/R tuşlarına atamışlar. Sırf bu bile sunacağın bütün tezleri zaten en baştan çürütür, somut bilgi var görüş sunarak çürütemezsin, olan şey neyse odur. Teknolojik olarakta DS4 önde, ortadaki Pad ile gelen alternatif input olayı, pad'in sırf basmaya değil dokunmaya duyarlı iş yapması, ilk günden beri 3,5 mm jak desteği sunması, dahili şarj bataryası olması onu daha teknolojik bir cihaz yapıyor. Bunların neyi yanlış? Hangisine karşı anti tez yazabilirsin? Bu ortamda hangi akla hizmet XO kolu DS4'ü eziyor neyiyle eziyor eksiği yok fazlası var sonuçta DS'nin. Biz Dünya yuvarlak bu somuttur diyoruz, sen diyorsun ki hayır yuvarlak değil anti tez yazarım diyorsun. Buna benziyor yaptığın şey işte. Yani görüş belirtme değil ortada olanı konuşuyoruz, umarım anlatabilmişimdir.

İdrak İstimlak

23.8.2016 21:07:14

0
Bekliyoruz bakalım, belki de Xbox One kolunun bizim bir türlü hikmetine eremediğimiz gizli özellikleri vardır...

GT_55

23.8.2016 21:05:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hocam neredeyse 4 saat oldu, bekleye, bekleye bir hal olduk. Hadi yaz artık şu antitezini de biz de meraktan ölmeyelim. Aksi takdirde gönül bağındaki tüm duygusallığı forum ortamlarına saçmış olacaksın...
Sallıyor hocam işte, nasıl yazacak.Verecek cevabı olsa yazardı xboy.

İdrak İstimlak

23.8.2016 20:55:29

+1
Hocam neredeyse 4 saat oldu, bekleye, bekleye bir hal olduk. Hadi yaz artık şu antitezini de biz de meraktan ölmeyelim. Aksi takdirde gönül bağındaki tüm duygusallığı forum ortamlarına saçmış olacaksın...

GT_55

23.8.2016 20:50:11

0
Adam videoya çekmiş halan daha söylenti muhabbetleri.

Dictattor

23.8.2016 19:22:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Celeste Belli belli yaptım dersen inanırım forumda iki hesapla dolaştığına göre baya işsiz birine benziyorsun.
Anti dezenfekte hazırlarım dedin ikinci kez tekrarlıyorum yazmanı bekliyorum anti dezenfekteyi. Boş yorum değil.

Celeste

23.8.2016 19:17:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Borgess Xbone kol tomografisini cekmis gibi yazarım dedigin anti bilmem neyi bekliyorum en kisa zamanda.
Belli belli yaptım dersen inanırım forumda iki hesapla dolaştığına göre baya işsiz birine benziyorsun.

joker669

23.8.2016 17:55:18

0
ilk serilerinde öyle sorunlar vardı ısıgı ve üzerindeki hoparlörü söktüm günlük 3-4 saat kullanımda titrreşim acık 3 gün gidiyor sarjı rahat şimdi önceden bir gün anca

Jack Rabbit Slims

23.8.2016 17:54:01

+1
Yav hadi her şeyi yapın da Dualshock Xbox gamepadinden iyi de demeyin be kardeşim.

Dictattor

23.8.2016 17:47:08

+3
Xbone kol tomografisini cekmis gibi yazarım dedigin anti bilmem neyi bekliyorum en kisa zamanda.

Celeste

23.8.2016 17:27:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Sizin elleriniz simetrik değil mi hocam, çapraz olmasının faydası ne? Hadi 10 yıl öncesinin oyunları gibi X,Y, A, B tuşlarını yoğun olarak kullanıyor olsa oyunlar, çapraz analogun ellerinizin başparmakları aynı hizaya geleceği için bir avantajdan bahsedilebilirdi ama artık oyunlar işleri tetik tuşları ile götürüyor genelde. Bu durumda başparmaklarımız hep analog stick'ler üzerinde, çapraz olmasının faydasını bırakın, zararı bile olduğu söylenebilir. Tetik tuşlarında ben bir fark göremiyorum, titreşim olayı da abartıldığı kadar hissedilmiyor. Bahsettiğiniz kolun bataryası bile yok, hangi batarya süresi karşılaştırması, her hafta pil mi alalım, sene olmuş 2016 nedir yani pil? DS4'te gayet güzel ele oturuyor, sizinkisi biraz psikolojik olmuş. Malzeme kalitesi de farklı değil, tabii ilk dönem çıkan analog çubukların kaplamalarının soyulduğu günlere takılmadıysanız. Ama bakın DS4'te neler var, o çok sevdiğiniz kolda olmayan - İlk günden beri an dandik kulaklıkları bile destekleyen 3.5mm kulaklık girişi - Dahili hoparlör - DS4 kulaklık üzerinden Playstation'a sesli komut verme özelliği - Touchpad - Share düğmesi - Kalite farkı kesinlikle tartışılmayacak d-pad - L1/R1 gibi kaliteli omuzluk düğmeleri, malum bunlar Xbox One kolunda rezilleri oynuyor. - Daha hassas analog stcik'ler - Lightbar Bu durumda nasıl Xbox kolu daha iyi, bence biraz daha açıklama yapmanız lazım ya da siz en iyisi mi "Ben onu daha çok seviyorum" deyin olsun bitsin...
Yorum yazıcaktım ama telefondan uğraşmak istemedim, yazdıklarının çoğu yanlış. Çoğunun da anti-tezini yazarım sadece şunu bil uzun süre oyun oynaman herhalde seni marka adına duygusallaştırmış.

Venomstr

23.8.2016 16:35:16

+1
XBOX'un D-Pad kısmı ÇÖP... RB, LB tuşları da çok kötü. DS4 daha iyi.

İdrak İstimlak

23.8.2016 13:32:30

+3
Sizin elleriniz simetrik değil mi hocam, çapraz olmasının faydası ne? Hadi 10 yıl öncesinin oyunları gibi X,Y, A, B tuşlarını yoğun olarak kullanıyor olsa oyunlar, çapraz analogun ellerinizin başparmakları aynı hizaya geleceği için bir avantajdan bahsedilebilirdi ama artık oyunlar işleri tetik tuşları ile götürüyor genelde. Bu durumda başparmaklarımız hep analog stick'ler üzerinde, çapraz olmasının faydasını bırakın, zararı bile olduğu söylenebilir. Tetik tuşlarında ben bir fark göremiyorum, titreşim olayı da abartıldığı kadar hissedilmiyor. Bahsettiğiniz kolun bataryası bile yok, hangi batarya süresi karşılaştırması, her hafta pil mi alalım, sene olmuş 2016 nedir yani pil? DS4'te gayet güzel ele oturuyor, sizinkisi biraz psikolojik olmuş. Malzeme kalitesi de farklı değil, tabii ilk dönem çıkan analog çubukların kaplamalarının soyulduğu günlere takılmadıysanız. Ama bakın DS4'te neler var, o çok sevdiğiniz kolda olmayan - İlk günden beri an dandik kulaklıkları bile destekleyen 3.5mm kulaklık girişi - Dahili hoparlör - DS4 kulaklık üzerinden Playstation'a sesli komut verme özelliği - Touchpad - Share düğmesi - Kalite farkı kesinlikle tartışılmayacak d-pad - L1/R1 gibi kaliteli omuzluk düğmeleri, malum bunlar Xbox One kolunda rezilleri oynuyor. - Daha hassas analog stcik'ler - Lightbar Bu durumda nasıl Xbox kolu daha iyi, bence biraz daha açıklama yapmanız lazım ya da siz en iyisi mi "Ben onu daha çok seviyorum" deyin olsun bitsin...

Celeste

23.8.2016 13:22:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Nasil eziyor hocam, biraz detaylandirsaniz?
Analogların çapraz olması, tetik tuşları, daha uzun süre pil/batarya ömrü, ele daha iyi oturması, malzeme kalitesi.

2K

23.8.2016 13:21:20

+3
Bana ikisi de aynı geliyor sadece PS3 ve Xbox 360 zamanı bariz daha iyiydi Xbox 360 gamepad'i artık o kadar değil hatta bir çok kişiye göre DS4 daha iyi. Bende PC de Xbox One gamepad'i kullanıyorum ama sebebi Windows 10 ile bozulan DS4'ü PC'ye Xbox gamepad'i gibi gösteren uygulama Inputmapper ile uğraşmamak için.

İdrak İstimlak

23.8.2016 13:17:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Yıllardır ps kullanırım, pc için one kontrolcüsünü aldım, diyebileceğim tek şey her anlamda dualshock u ezer one kontrolcüsü.
Nasil eziyor hocam, biraz detaylandirsaniz?

Celeste

23.8.2016 13:08:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Ben rahatsız değilim çünkü konsolun durduğu yere çok yakın oturuyorum fakat oyuncuların PS4 hakkında en rahatsız olduğu şeylerden biri light bar ve bunun yüzünden hızlı bir şekilde giden şarj konusuydu. Sony oyuncuları dinlemiş. Belki ayarlardan kapatma özelliği koymuşlardır umarım Neo ile de değiştireceğiz diye daha da bozmazlar geçen nesil Xbox 360'ın başarılı olduğu konulardan bir tanesi gamepad konusuydu ve PS4 ile Sony önüne geçti ya da beraberliği sağladı artık kişiye göre değişir fakat başarılı bir gamepad bozulmasını istemem.
Yıllardır ps kullanırım, pc için one kontrolcüsünü aldım, diyebileceğim tek şey her anlamda dualshock u ezer one kontrolcüsü.

YunusTRY

23.8.2016 12:54:12

0
*Video güncel*

Nicolae

23.8.2016 11:33:30

0
Herşeyi geçtim hala içinden 5 liralık tekli kulaklık çıkıyor

ProjectMan

23.8.2016 11:07:30

0
oyun çubuğu ve oyun padi modası bitti hacı ! artık bu yeni çağda oyuncuların tek beklentisi daha gerçekçi bir kullanım için şu an çıkması gerken tek şey sanal kontrollu oyuncu eldiveni dir !

Kennnn

23.8.2016 10:04:44

0
Muhtemeln ek ışık mışık yok, içerdeki ışığı kontrolcünün üstünden ince bir şerit halinde görebiliyoruz artık olan bu gibi. İçine yeni bir pil koymuşlardır umarım, yani onu yapmış olmalarını beklerim.

BSC Misafiri

23.8.2016 09:28:17

0
8 saat civarında falan birtiyor

BSC Misafiri

23.8.2016 09:28:11

0
Çok gereksiz olmuş,tek light bar yeter zaten..Şarj 1 gün bile dayanmıyordu neyin kafası anlamıyorum..Onun yerine joystick üst kısımlarını tırtıklı yapsalardı,bataryayı güçlendirselerdi,Ve kolun yüzeyini el terletmeyecek şekilde düzenleselerdi,daha iyi olurdu.Ama zaten DS4 mükemmel bir kol, akla eklenebilecek pekte bişey gelmiyorki..

gokhanvai

23.8.2016 09:13:09

+6
quote:

Orjinalden alıntı: lambshit Titreşim açıkken max 2,5- 3 saat
O kadar da değil. O zaman senin Ds4'ün pili ölmüş. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Titreşim hep açık. 6 saat hatta arada 10-15 dk takıp çıkarırsan inanılmaz uzun süre gidiyor. Fakat tek şarj ile kesintisiz 6+ saat oynatıyor.

2K

23.8.2016 08:28:56

0
Ben rahatsız değilim çünkü konsolun durduğu yere çok yakın oturuyorum fakat oyuncuların PS4 hakkında en rahatsız olduğu şeylerden biri light bar ve bunun yüzünden hızlı bir şekilde giden şarj konusuydu. Sony oyuncuları dinlemiş. Belki ayarlardan kapatma özelliği koymuşlardır umarım Neo ile de değiştireceğiz diye daha da bozmazlar geçen nesil Xbox 360'ın başarılı olduğu konulardan bir tanesi gamepad konusuydu ve PS4 ile Sony önüne geçti ya da beraberliği sağladı artık kişiye göre değişir fakat başarılı bir gamepad bozulmasını istemem.

lambshit

23.8.2016 08:02:56

+2
Titreşim açıkken max 2,5- 3 saat

alito

23.8.2016 07:12:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sedat. Beyler PS4'u olanlara bişey sorucam, sizlerin DS4'u full şarjdan sonra kullanmaya başladığınızda kaç saat sonra bataryası bitiyor..
Test etmedim ama 6-7 saat civarı gidiyor olması lazım.

Sedat.

23.8.2016 05:38:04

0
Beyler PS4'u olanlara bişey sorucam, sizlerin DS4'u full şarjdan sonra kullanmaya başladığınızda kaç saat sonra bataryası bitiyor..

cybrtrk

23.8.2016 04:53:56

0
hakkaten yahu boşuna şarj yiyen zımbırtı

OldGamers86

23.8.2016 04:01:35

+1
Oyuncular bu ışık kısmını tamamiyle kapatmak istemiyor muydu, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Maşallah, ek ışık koymuşlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız