Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Ücretleri Kanada ve Amerika'da Artıyor

 
   Sony'nin PlayStation 4'te multiplayer modu için zorunluğu tuttuğu ve her ay kullanıcılara ücretsiz oyunlar sunduğu paralı üyelik sistemi PlayStation Plus için US PSN kullanıcılarını üzecek bir haber geldi.
   
   Sony, Ağustos ayının ücretsiz oyunlarını açıkladığı PlayStation blog sayfasında küçük bir güncellemeye giderek yeni bir duyuruda bulundu. Bu duyuru ile Sony'nin paralı üyelik sistemi PlayStation Plus'a Kanada ve Amerika için zam geleceği belirtildi. Yeni ve eski ücretler şu şekilde.
 
1 yıllık ücret $59.99 (Eski ücret $49.99)
3 aylık ücret $24.99 (Eski ücret $17.99)
1 aylık ücret $9.99   (Değişiklik yok)
 
   Yeni ücretlerin 22 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacağını da belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Allison Road Geri Dönüyor Söylenti: İşte PlayStation 4 Slim ile Birlikte Gelecek DualShock 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.8.2016 21:50:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Öncelikle birine cevap verdiğiniz için alıntı yapsaydınız çok daha iyi olurdu. Sanırım mesajımı yanlış anladınız veya yanlış yorumladınız. Şimdi size göre ben PS4 fanboyuyum ama mesaj da PS4'ün Plus uygulamasını yerin dibine sokan yorumlarım var, bunları görmemenin mümkün olmadığını düşünüyorum, o yüzden acaba Microsoft fanboyu olduğumu mu söylüyorsunuz diye de düşündüm ve zamanında PC fanboyu diyen olmuştu ama sahip olmadığım konsolun fanboyu diyen olmamıştı. Bu durumu Microsoft başlattı Sony de devam ettirdi derken hem geçmişi düşünerek hem durumu anlatarak yazdım. Xbox'ın ilk zamanlarına giderseniz aşırı dandik bir reklam ile Live'ı duyurdular ve aylık ücret almaya başladılar yani gerçekten ilk o başlattı. Aynı zamanda Sony de buna uydu derken Sony çok iyi bir firmaydı, hep bizi düşünürdü ama kötü Microsoft onu etkiledi anlamında yazmadım aksine Sony çalışanları oyuncuların Xbox Live'a çatır çatır para verdiğini gördü ve bizde yapalım dedi. Sonuçta kar amaçlı firmalar bunlar belki eksta para istemenin başka bir yolunu bulurlardı ya da Microsoft yapmasaydı yine yapardı bilemeyiz ama baktığımız zaman ilk Microsoft başlattı. Başka bir kaynak ya da doğru değil diyen bir bilgi varsa paylaşın ve olan durumu söylemenin neresi fanboyluk? Mesajlar sizde tam gözükmüyor ya da eksik gözüküyor sanırım benim mesajımı okuyup sonunda 'bir şeyi eleştirememiş' demek pek mümkün değil çünkü Plus'u yerin dibine sokmuşken.
Senin yorumunu okumadan önce mesajımı yazmıştım, yani mesajınla ilgili olsa zaten alıntılardım. Ben genel olarak ''zamanında Microsoft yaptı, Sony'de ondan gördü de yaptı'' diyerek firmaya toz kondurmayanları eleştirdim. Bir şey oyuncu yani kullanıcı dostu değilse ve hangi firma yapıyorsa yapsın yanlıştır. Oyunlara 60 dolar almasını bilen firmalar aynı şekilde ücretsiz online oyun hizmeti de sağlayabilirler.

2K

23.8.2016 13:51:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Biraz düz mantık kullanalım, alım gücü bizden çok yüksek abd'de bir oyun 60 dolar iken bizde 270-280 liradan satılabiliyor, oradan yıllık ücret 50 dolardan 60 dolara yükselirken bize yansıyacağı rakam 50-60 liralık fark olacak demektir. Bu olumsuz durumu ''zamanında Microsoft başlattı Sony'de uydu demek'' artık fanboyluğun nirvanasına ulaşılmış olduğunun kanıtıdır. Donanım olarak Microsoft PS4'ten biraz güçsüz konsol üretti ve bütün özel oyunlarını da bilgisayara çıkartmaya başladı. Aynı güruh ileride Playstation oyunlarını bilgisayara duyurmaya kalksa ''ama zamanında Microsoft başlatmıştı'' diyebilecek mi? Nasıl körü körüne bir bağımlılıktır yahu bir firmanın yaptığını eleştirememek. Microsoft paralı online üyeliği başlattı ama Nintendo halen ücretsiz online oyun hizmeti veriyor, demek ki yapmayı zorunlu hissetmeyenler var. Saçmalığı savunurken komik oluyorsunuz arkadaşlar.
Öncelikle birine cevap verdiğiniz için alıntı yapsaydınız çok daha iyi olurdu. Sanırım mesajımı yanlış anladınız veya yanlış yorumladınız. Şimdi size göre ben PS4 fanboyuyum ama mesaj da PS4'ün Plus uygulamasını yerin dibine sokan yorumlarım var, bunları görmemenin mümkün olmadığını düşünüyorum, o yüzden acaba Microsoft fanboyu olduğumu mu söylüyorsunuz diye de düşündüm ve zamanında PC fanboyu diyen olmuştu ama sahip olmadığım konsolun fanboyu diyen olmamıştı. Bu durumu Microsoft başlattı Sony de devam ettirdi derken hem geçmişi düşünerek hem durumu anlatarak yazdım. Xbox'ın ilk zamanlarına giderseniz aşırı dandik bir reklam ile Live'ı duyurdular ve aylık ücret almaya başladılar yani gerçekten ilk o başlattı. Aynı zamanda Sony de buna uydu derken Sony çok iyi bir firmaydı, hep bizi düşünürdü ama kötü Microsoft onu etkiledi anlamında yazmadım aksine Sony çalışanları oyuncuların Xbox Live'a çatır çatır para verdiğini gördü ve bizde yapalım dedi. Sonuçta kar amaçlı firmalar bunlar belki eksta para istemenin başka bir yolunu bulurlardı ya da Microsoft yapmasaydı yine yapardı bilemeyiz ama baktığımız zaman ilk Microsoft başlattı. Başka bir kaynak ya da doğru değil diyen bir bilgi varsa paylaşın ve olan durumu söylemenin neresi fanboyluk? Mesajlar sizde tam gözükmüyor ya da eksik gözüküyor sanırım benim mesajımı okuyup sonunda 'bir şeyi eleştirememiş' demek pek mümkün değil çünkü Plus'u yerin dibine sokmuşken.

BSC Misafiri

23.8.2016 13:23:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Su oyuncu dostu,adeta bir Melek olan Sony'nin yaptigina bakin. MS derhal cekilmeli konsol isinden. Rekabet iyi degil. Sony yalniz kalmaliki hepimizi bi güzel sevmeli. Satislari iyi gidiyor diye yaptigina bakin ve sonra tekel oldugunu düsünün . En güzel örnek PS2 den aldigi fazla,PS3'ü 600€ dan satisa sunmasinin ama yok ya dedim ya Sony adeta Melek Melek!
Yinede antik kuntik işler yapan microsofttan iyidir..

rambocuk

23.8.2016 13:03:01

0
ps den beni soğutan durumdur herhangi bir + sı olmayan durumdur verdikleri oyunları oynamıyorum iyi olanı oynamış oluyorum online oynamaya para isterse oda oyunu satan kişidir mesela wow gibi bir durumdur onu anlıyabilirim ama hava parası alır gibi online oynuyonuz diye para almak 20 yıllık ps aşkımı söndürmüştür ha hala en iyisi çünkü türkçe efsanevi oyunları var onlarda onlineye gerek yok zaten

BSC Misafiri

23.8.2016 13:02:33

+1
Biraz düz mantık kullanalım, alım gücü bizden çok yüksek abd'de bir oyun 60 dolar iken bizde 270-280 liradan satılabiliyor, oradan yıllık ücret 50 dolardan 60 dolara yükselirken bize yansıyacağı rakam 50-60 liralık fark olacak demektir. Bu olumsuz durumu ''zamanında Microsoft başlattı Sony'de uydu demek'' artık fanboyluğun nirvanasına ulaşılmış olduğunun kanıtıdır. Donanım olarak Microsoft PS4'ten biraz güçsüz konsol üretti ve bütün özel oyunlarını da bilgisayara çıkartmaya başladı. Aynı güruh ileride Playstation oyunlarını bilgisayara duyurmaya kalksa ''ama zamanında Microsoft başlatmıştı'' diyebilecek mi? Nasıl körü körüne bir bağımlılıktır yahu bir firmanın yaptığını eleştirememek. Microsoft paralı online üyeliği başlattı ama Nintendo halen ücretsiz online oyun hizmeti veriyor, demek ki yapmayı zorunlu hissetmeyenler var. Saçmalığı savunurken komik oluyorsunuz arkadaşlar.

2K

23.8.2016 11:44:19

0
Bu durumun savunulabilecek bir yanı yok fakat hala savunanlar ya da çalışanlar olmuş ee Sony de haklı o zaman ilerde daha yükseltse helal olsun derim. Bazıları çok iyi hizmet sunuyor yok oyun veriyor demiş ama Plus üyeliği olan biri olarak bugüne kadar 1-2 oyunu anca indirmişimdir tabi zaten ayda o kadar paraya ne verecek diyebilirsiniz ama sunduğu servis PC tarafında bedava olan ve eksta bir harcama gerektirmeyen daha doğrusu vermek zorunda olduğu bir hizmet olunca insan hiç olmazsa güzel oyunlar versin diyor. Güzel oyunlardan kastım son çıkan AAA yapımlar değil tabi ki ama verdiği indie oyunlar bile çıkalı yıllar olmuş PC de 1-2 dolara düşmüş oyunlar. Zamanında Xbox getirdi bu sistemi ve o yıllarda şimdi olduğu gibi alışık olmadığımız bir durum olduğu için para vermeye ses çıkaran olmadı daha sonra Sony bu fırsatı gördü ve madem oyuncular veriyor diye onlarda getirdi, artık 2016 yılında online oynamak için eksta para vermenin gerek olmadığını biliyoruz ama konsollar bu huyundan vazgeçmiyor. İki online oyun oynacağız diye makine de bir sürü hesap var yok Endonezya, Rusya, Hong Kong, Amerika diye. Yine de bir makine de Plus olunca ses çıkartmıyor ve region locked yok oyunlarda ona da şükür. Bizi alıştırdılar konsol tarafında para vermeye artık ama bari fiyat yükseltmeselerdi. Sony çok iyi bir şekilde çıkış yaptı Xbox One rezalet bir şekilde çıkarken fakat baktı milletin sevgisini kazandı bunu şu an oldukça kötüye kullanmaya başladı, bu arada Xbox One ise oyuncuları ddaha çok düşünen adımlar atarken.

İdrak İstimlak

23.8.2016 11:14:31

+1
Öyle tabii; - Gold üye olmayanlar Live'da crosschat bile yapamıyor, PSN'de Plus üyesi olmak zorunda değilsiniz. - PSN'e devamlı laf ediliyor ama burada DNS ayarlarını açmadan Live'da adam gibi online olabilen, doğru düzgün oyun oynayabilen yok - Geçen ay Gold üyeleri 2 aydır Gold hizmetlerine ulaşmak için atmadık takla bırakmadılar. - Tüm matchmaking'lerde sizi Güney Amerika gibi uçuk kaçık yerlerle eşleştiren bir sistemi olduğu için zaten ülkemiz için gereksiz bir sistem. Bir tarafta sizin ülkenize oyun sunucusu kuran bir sistem var, diğer tarafta sizi, Kolombiya'lı, Uruguay'lı oyuncularla eşleştiren bir sistem varken, Live'ı Türkiye'de savunmak için körkütük sarhoş olmanız lazım. - Oyun yayını, kaydı, sosyal medya seçenekleri açısından kesinlikle PSN fersah fersah ötede. - 300K server gibi hala bir türlü hikmetine eremediğimiz, hatta varlığından emin bile olamadığımız bir hayal yerine, PSN size Gaikai, Onlive gibi streaming medyanın üstadlarının sahibi olan Sony daha iyi bir hizmet sunuyor. Bana hamasi sözlerle geleceğine böyle kanıtlarla gel, sen haklı ol...

cryptdlg

23.8.2016 10:56:21

0
Bu hep şu ps3 zamanı bedavayken beğenmeyip, paralı olsunda şu işi düzeştsinler diyenlerin eseridir. Kimse kusura bakmasın. Parasını verip aldığın oyunu online oynayamıyorsun varmı böyle şaçmalık.

Chirrut Imwe

23.8.2016 10:36:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu bahsettigin eski bir sehir efsanesi. PSN gayette guzel, biz sıkıntısız, sorunsuz kullaniyoruz. Siz daha oyun ici bir kaydi 5 dakikadan fazlasini upload ettirecek bir server hizmetine sahip degilsiniz. Hangi live dan bahsediyorsun, dunyadaki mi, yoksa uranus teki mi?
Ok öyle olsun PSN,XBL'i bi güzel tokatlasin. Seni mi kiralim. Gönlün olsun yeterki!

Hoid

23.8.2016 10:24:55

0
Yakında bize de yansır bu fiyatlar , herkesin beklediği kaliteli oyunlar verdiği için sonuna kadar hak ediyorlar değil mi .

Kreuger

23.8.2016 10:23:05

0
oyuncu dostuna bakinnnnnnnnn hahhahaha

rambocuk

23.8.2016 09:51:50

0
tek el olunca böyle oldu :S

keremec

23.8.2016 09:44:09

0
Ama bedava oyun veriyorlarğğğğğğğğğğğ... Adamlar konsolu ucuza satıyor satmasınada sonra ordan burdan geçiriyorlar. Amerikada 10 dolar arttı diye Türkiye'de de düz hesap 50 tl zam yapmazlar inşallah. Birde buna destek verenlerde var. Böyle fanboylar olduğu sürece daha da zamlanır bu.

Maymun yiyen karpuz

23.8.2016 09:42:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Su oyuncu dostu,adeta bir Melek olan Sony'nin yaptigina bakin. MS derhal cekilmeli konsol isinden. Rekabet iyi degil. Sony yalniz kalmaliki hepimizi bi güzel sevmeli. Satislari iyi gidiyor diye yaptigina bakin ve sonra tekel oldugunu düsünün . En güzel örnek PS2 den aldigi fazla,PS3'ü 600€ dan satisa sunmasinin ama yok ya dedim ya Sony adeta Melek Melek!
en başta zorunlu üyeliği başlatan ve erken konsol çıkaran mcdur ama sen bilirsin

İdrak İstimlak

23.8.2016 09:29:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony XL ile PSN'i bir tutmak Yapmayin etmeyin!
Bu bahsettigin eski bir sehir efsanesi. PSN gayette guzel, biz sıkıntısız, sorunsuz kullaniyoruz. Siz daha oyun ici bir kaydi 5 dakikadan fazlasini upload ettirecek bir server hizmetine sahip degilsiniz. Hangi live dan bahsediyorsun, dunyadaki mi, yoksa uranus teki mi?

BSC Misafiri

23.8.2016 09:28:16

0
Siz gerçekten firmaların oyuncuları düşündüğünü mü saniyosunuz? (Cd projekt red hariç) adamların tek düşündüğü para kimse umurlarında değil microsoftta böyle sonyde böyle eade böyle firmaların %90ı böyle sizi para kaynağından başka bişey olarak görmeyen firmalar için forumlarda EKSBÖÖKS PLEVŞITEYŞIN diye kavga cikariyosunuz her haberde amacınız ne kardeşim sizin bu adamlar sizi düşünse bu konsollar erken çıkmazdı zaten 3 senede bir konsol almak zorunda kalmazdık bunun gibi birsuru örnek var

Chirrut Imwe

23.8.2016 09:11:05

+2
XL ile PSN'i bir tutmak Yapmayin etmeyin!

İdrak İstimlak

23.8.2016 08:53:04

0
Paşam sen oralarda Türkçe'yi unuttun galiba ya okuyorsun anlamıyorsun ya da gözlerin mi seçemiyor anlamadım? Tekrar anlatayım, daha açık olsun; 2006 yılından beri XBox'ın US Live fiyatı 60 dolar (yazıyla belirtelim her ihtimale karşı; altmış dolar) Sony'nin yapmış olduğu bu fiyat artışını bırak, online'ın paralı olmasına dahi karşıyım ama birilerini sömüren birileri varsa o da 2006'dan beri 60 dolardan Live hizmetini veren MS'tur. PSN daha yeni 50 dolardan, 60 dolara çıkartmış. Adamlar sömürü düzenini en azından 10 yıl geriden takip ediyor. Hayır online hizmet için ücret ödenmesine karşıysan ki, bu çok normal, burada asıl eleştirilecek olan 2006'dan beri 60 dolara Live'a ücret isteyen MS'tur. Ve maalesef pazarın fiyat ölçüsünü de MS belirlemiş, Sony sadece buna uydu. Keşke online oyun için ücret talep edilmese, ancak şunu da belirteyim, değil 60 dolar, 600 dolar da olsa adamlar 14 günlük hesaplarla online oynamana bir şekilde müsade ediyor. Böyle bir imkan MS'ta da yok...

lextor

23.8.2016 08:37:34

0
Oyuncu dostu Sony haha. Onlar içün birşey ifade etmiyor olabilir. Olan bize olacak. Bizimkiler okadar şeyki Kanada'da fiyat artmasından ötürü zamcık yapıyoruz diyecek kadar alçak bir zihniyet... Hiçbir alanda tekel iyi değildir.

Chirrut Imwe

23.8.2016 08:31:59

+6
Su oyuncu dostu,adeta bir Melek olan Sony'nin yaptigina bakin. MS derhal cekilmeli konsol isinden. Rekabet iyi degil. Sony yalniz kalmaliki hepimizi bi güzel sevmeli. Satislari iyi gidiyor diye yaptigina bakin ve sonra tekel oldugunu düsünün . En güzel örnek PS2 den aldigi fazla,PS3'ü 600€ dan satisa sunmasinin ama yok ya dedim ya Sony adeta Melek Melek!

Metal-Gear

23.8.2016 06:15:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BR9 Asus 144Hz monitör ile Witcher 3 oyununu 120 FPS'de oynarken nerelere geldim.
Hİç çıkmıyorsunuz ki gelesiniz sayın Master. :D

pcrex

23.8.2016 05:49:20

0
geçmiş olsun. zaten zam değil yani zamcık :D

Persona_Non_Grata

23.8.2016 03:09:22

+9
quote:

Orjinalden alıntı: BR9 Asus 144Hz monitör ile Witcher 3 oyununu 120 FPS'de oynarken nerelere geldim.
ahh bir kıskandık bir kıskandık ki sorma! şimdi egon tatmin olduysa gidebilirsin.

BR9

23.8.2016 03:06:07

0
Asus 144Hz monitör ile Witcher 3 oyununu 120 FPS'de oynarken nerelere geldim.

HIGHER

23.8.2016 03:05:18

+3
pc akar<3

CILGIN_TURK_96

23.8.2016 02:46:37

+3
Psn+ 1 kurus bile hak etmiyor artik zorunlu olmasa hiç kimsenin almayacagindan eminim..

Persona_Non_Grata

23.8.2016 02:39:59

+1
:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız