Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim'in Modları da Büyük İlgi Görüyor


     PC oyunculuğunu farklı kılan özelliklerden birisi de, oyunların modlamaya açık olması. Oyuncuların istediği fakat yapımcıların unuttuğu veya oyuncuların kendi hayal dünyaları içerisinde oluşturduğu oyundan farklı öğelerin sunulduğu modlar, Skyrim'de de destekleniyor.
 
     Görünüşe göre geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından olan The Elder Scrolls V: Skyrim'in modları da, oyunun kendisi kadar büyük ilgi görüyor. Bethesda, yaptığı açıklamayla birlikte Skyrim'in resmi mod araçlarıyla oluşturulan modların, 8 Şubat'tan bu yana 2 milyondan fazla indirildiğini duyurdu.
 
     Bu kadar yoğun indirilmelerin haricinde Skyrim için Skyrim Creation Kit ile birlikte şimdiye kadar 2.500'den daha fazla oyun modu üretildi. Steam kullanıcıları için Skyrim Creation Kit, ücretsiz olarak geçtiğimiz hafta sunulmuştu. Eğer siz de bu modlara yenilerini eklemek istiyorsanız, kesinlikle denemelisiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Minecraft'ı Vita'ya Getirme Planı Yok Mass Effect 3 Demosu, PS3'te Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

14.2.2012 20:54:47

0
Modlar oyunun ömrünü uzatan en büyük etkenlerden. Battlefield 2'ye bakın göreceksiniz. Arma 2 oynayamayanlar Project Reality modu oynuyorlar.(bence grafik dışında pek eksiğide yok arma 2'den) GTA San Andreas'a bakın SAMP modu sayesinde onbinlerce oyuncusu var ve GTA 4 online'ında bu kadar oyuncunun onda birini bulamazsınız. Left 4 Dead 1-2'nin multiplayerındaki sunucu modlarıda oyunun ömrünü uzattı. Normade 8 kişilikken şimdi aynı oyunda 40 kişinin olduğu oluyor ve ortadaki cümbüşü hayal bile edemezsiniz bazen gülme krizine girip oyundan çıktığım bile oluyor. Modlar gerçekten çok önemli. Eğer ciddi bir senaryonuz ve gerilim dolu havanız yoksa mutlaka oyunu modlanabilir olarak sunmanızda fayda var.

oyuncu11790

14.2.2012 20:16:14

0
skyrim üstünde değişiklik yapılmaya elverişli bir oyun ve bence yakışıyor da

I3uRocKSiyoN

14.2.2012 19:21:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: safak951

Bir sürü mod kullanıyorum şu ana kadar hiç oyundan atmadı.
Hd texure'yi denemişmiydiniz ben datayı yedeklemiştim texure atarken texureden sonra atmaya başladı datayı sildim yedeği attım düzeldi bu arada midas büyülerinin kitabı nerde acaba ?

ShafakCool

14.2.2012 18:47:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN Öyle ama malesef oyundan atmasına sebep oluyorlar
Bir sürü mod kullanıyorum şu ana kadar hiç oyundan atmadı.

I3uRocKSiyoN

14.2.2012 18:20:25

-3
Öyle ama malesef oyundan atmasına sebep oluyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız