Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR Diğer Ülkelerde de Çıkmaya Başlıyor


     BioWare'in merakla beklenen MMO-RPG oyunu Star Wars: The Old Republic, çıkışını yarım yamalak yapmıştı. Bundan kasıt, içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu bir çok ülkede oyunun çıkışının gecikmesi. Ancak görünene göre, vakit geldi.
 
      Alınan bilgilere göre bu ülkelerin içinde bulunan Avustralya'da Star Wars: The Old Republic, bugün itibariyle satışa sunuldu. Satışa geç sunulan ülkeler arasında Avustralya, Yeni Zelanda, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan ve Türkiye gibi ülkeler yer alıyordu. Diğer ülkeler için çıkış tarihi hala verilmedi, beklemeye devam.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Gran Turismo 5 XL'in Kapak Resmi Yayında Diablo 3'ün Çıkışı Gecikecek mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

6.1.2012 15:47:26

0
normal star wars daha eğlenceli

didymos

6.1.2012 03:47:13

0
Edindiğim bilgiler kadarıyla; yeni, kaliteli, hikaye ve hikaye anlatımına önem veren, tüm NPC'leri seslendirilmiş, WoW kadar akıcı oynanışa sahip ve WoW'dan sıkılıp başka MMO arayanlar ve elbette Star Wars hayranları için bulunmaz bir nimet SW: ToR.

gunescan

5.1.2012 19:24:09

0
@BSC Misafiri 05.01.2012 18:16:24 Ne bakımdan oynamak istediğine bağlı.. Bu arada, Türk oyuncu sayısı gayet de fazla, içinde bulunduğum Devil's Pact guildinde 80 üye var. Çoğu da wow ve rift'ten geldi. Memnun olmayan çıkmadı henüz aramızdan :) Tabi ki bazı eksiklikler var fakat onlar da düzeltilecektir tabi ki zamanla :)

BSC Misafiri

5.1.2012 18:16:24

0
Arkadaşlar bu oyunu çok merak ediyorum oynayipta memnun kalan insanlar varmı senelerdir WoW oynuyor bu oyuna geçersem pişman olurmuyum ve fazla türk yok sanırım oyunda

Emre_z3

5.1.2012 16:33:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: cezaim alan aldı zaten birçok türk var :D
Evet yurtdışınan key getirtti millet zaten, oyunun kutusu çok da umurlarında değil oyuncuların, TR'de çıkamasa da olur yani. Şahsen ben yıllarca oynadıktan sonra WoW'u bırakalı 2 yıl oluyor, kutuları nerede bilmem.

cezaim

5.1.2012 16:02:13

0
alan aldı zaten birçok türk var :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız