Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rollerdrome'un PlayStation Plus Premium Deneme Sürümü Duyuruldu

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Roll7, Rollerdrome'un PlayStation Plus üyeleri için 19,79 dolardan satışa sunulacağını duyurdu. PlayStation Plus üyesi olmayan PlayStation 5 ve PlayStation 4 kullanıcıları, Rollerdrome'u 29,99 dolar karşılığında satın alabilecek. PlayStation Plus Premium üyeleri için ayrıca oyunun çıktığı gün ve tarihte bir oyun denemesi de sunulacak.
 
Rollerdrome, benzersiz bir aksiyon deneyimi sunmak için akıcı ve hareketli bir yapı sunuyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, adrenalin pompalayan türden.  
 
Rollerdrome'da turnuva boyunca benzersiz bir mücadeleye katılacak, çevrimiçi skor tablolarında en yükseklere ulaşmaya çalışacak ve en zorlu beceri ve çeviklik testlerini geçmeye uğraşacaksınız. 
 
Roll7'nin benzersiz, retro-fütüristik bir evrendeki dinamik hareketlerinin ve şık mekaniklerinin sergilendiği yeni bir kamera arkası geliştirici videosu da yayınlandı. 
 
Steam sayfası
 
 
Geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Cuphead DLC'si The Delicious Last Course Satışları 1 Milyonu Aştı Eternal Fire'da Değişim Rüzgarı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rollerdrome
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız