Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RollerCoaster Tycoon World'ün Çıkış Tarihi Açıklandı & Yeni Detaylar Paylaşıldı


      Farklı geliştiricilerin seriye çıkardığı oyunları saymazsak, RollerCoaster Tycoon serisinin dördüncü oyunu RollerCoaster Tycoon World olacak. Geliştirici ekip bugün yaptığı açıklamayla oyunun çıkış tarihini ve oyun hakkında yeni detayları oyuncularla paylaştı.
 
       Belirtilene göre RollerCoaster Tycoon World, 10 Aralık'ta oyuncularla buluşacak. Yapım çıkışını yapmadan önce oyun için iki kez beta süreci düzenlenecek. Geliştirici firma Atari'den önemli isimlerin PC Gamer'a verdiği röportaja göre oyun çıkışını yaptığında multiplayer modu içermeyecek. Bu mod ilerleyen dönemlerde ücretsiz güncelleme olarak oyuna eklenecek. Buna rağmen oyunda arkadaşlarınızın parkını ziyaret edebilecek, video veya ekran görüntüsü paylaşabileceğiz.
   
      RollerCoaster Tycoon World çıkışını yaptığında Steam Atölye desteği bulunduracak. Bu özelliğin oyunun tekrar oynanabilme özelliğini büyük ölçüde yükselteceğini söyleyebiliriz. Henüz mod desteğinin olacağı resmi olarak onaylanmasa da Unity tabanlı bir editörle kendi sahnelerimizi ve park ziyaretçilerimizi yapabileceğiz.
 
      Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi lunaparktaki aletlere birinci bakış açısıyla binebileceğiz. Aynı zamanda izometrik kamera açısının da bulunacağını belirtelim. Bahsettiğimiz yapımı Steam üzerinden 75 TL'ye ön sipariş edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com RollerCoaster Tycoon World tycoon atari simülasyon pipeworks
Tony Hawk Pro Skater 5'in İlk Gün Yaması Oyunun Kendisinden Daha Büyük Yeni Hitman İçin Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Catimen

29.9.2015 19:37:45

0
Son çıkardıkları video ile oyuncuları dinleyip grafikleri değiştirdikleri açıkça görülen büyük umutlar vadeden bir yapım umarım beklentileri karşılar.

gageracer

29.9.2015 18:02:35

0
Eğer oyun Cities kalitesinde ise bile 75 TL Dağıtımcı Atari den ötürü oluşmuş bir fiyat.Zaten DLC lere boğulacağı kesin olan oyundan böyle para istenmesi çok aç gözlülük.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RollerCoaster Tycoon World
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız