Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6 Crossover Modu Detaylandırıldı

     
     Resident Evil 6 için, E3 videolarında da bir kısmını gördüğümüz sistem nihayet detaylandırıldı. Crossover adı verilen sistem sayesinde sizi yepyeni bir online oyunculuk deneyimi bekliyor.
 
     Crossover sistemi şöyle işleyecek. Resident Evil 6'yı Leon ve Helena ile oyunu oynuyorsunuz ve gayet güzel ilerliyorsunuz, kapıdan girdiniz ve birden bire (Tabi eğer siz bu seçeneği isterseniz) aynı hikaye modunu oynayan başka iki oyuncu (Jake vs Sherry karakterleri) ile yollarınız kesişecek, tıpkı girdiğiniz odada bir NPC ile karşılaşmanız gibi... Tabi Jake ve Sherry peşlerinde onları takip eden dev bir canavarı da sizin sakin co-op oynanışınıza sürüklemiş olabilirler...Onlara peşlerindeki beladan kurtarmak için yardımcı olabilir yada basitçe kendi yolunuza gidebilirsiniz.
 
     Şu an bilinen pek az şey olsa da bilinen şu ki dev canavarlardan biri 4 kişilik ekibimizden birini tutarsa diğerleri de onu kurtarmak için uğraşabilecek. Bakalım yeni Resident Evil 6 çoğu hayranını hayal kırıklığına uğratan "Korkudan Eğlenceye Dönüş" sistemini bu tür değişik eklentilerle kapatabilecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Hatırlatma: GTA ve GTA 2 Hala Bedava! Billy Gunn, WWE 13'te Olacağını Onayladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

12.6.2012 04:04:43

0
oyunluk hali kalmadı..bir seri resmen katledildi..hele e3 fuarında tren üzerinde bir sahne var o sahnede helikopterin hareketlerini görünce bitti dedim :D

veterangamer

11.6.2012 20:59:10

0
Re falan degil bu bildiginiz gears of war un zombili hali..mahvettiler guzelim oyunu..

TacTical_TR

11.6.2012 19:40:22

+1
Oyun normalde süper ama bi Resident Evil olduğunu düşününce capcom'a sövesim geliyo yere aniden yatip nişan alma tek elle karizmatik silah sıkma yok artık icene fantastik oyun yaptılar RE7'de uçarız heralde :))

Kasatka

11.6.2012 14:42:07

+1
Agziyla NEMESIS tutsa KORKU anlaminda bu oyundan artik bi cacik olmaz. Ha aksiyon dalinda iyi bir oyun olucak ama korku arayanlar artik baska kapiya yonelecek bunu kesinkes artik anlamis olduk,
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız