Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Black/White'ın İlk Görüntüleri


 
     Geçtiğimiz aylarda CoroCoro dergisi tarafından geleceği söylenen ve hafta içinde resmi olarak dyurulan Pokemon Black/White için ilk ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Beşinci nesil Pokemon'ların gözükeceği Black and White'ın bu ilk ekran görüntülerine baktığımızda grafiklerde değişim olduğunu görüyoruz. Özellikle daha fazla 3D grafik stilinin benimsendiği gözüküyor. Karakter ve bina tasarımlarında bu durum net bir şekilde ortaya çıkmış.
 
     Savaş sistemindeki en büyük fark ise artık Pokemon'umuzu tamamen savaş alanında görebiliyor olmamız. Serinin eski oyunlarında sadece kafa kısmı gözükürken yeni oyunda tamamen görebileceğiz. Ekran görüntülerindeki savaş alanında beşinci nesilden gösterilen ilk Pokemon'lar Zorua ve Zoroark'ı görebiliyoruz.
 
     Pokemon merkezlerinin Heart Gold and Soul Silver versiyonlarındaki gibi olduğu ve ayrıca bu merkezlerde alışveriş kısımlarının eklendiği de gözüküyor. Ayrıca yeni oyunda yeni araçlarında bulunacağı söyleniyor.
 
     Şu sıralar HG/SS ile devam eden Pokemon rüzgarı, Black and White sürümü ile çok daha hızlı bir şekilde eseceğe benziyor. Oyunun bu ilk görüntülerini içeren dergi taramalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
Castlevania: Lords of Shadow'dan Yeni Görüntüler Killzone 2 vs. Crysis 2 Oyun İçi Karşılaştırması

BSC Misafiri

11.4.2010 16:49:25

0
Süper bir haber!Oyunun grafikleri gerçekten mükemmel.Pokémon el konsolu oyunlarının büyüsünü bozacağından şüphe duyuyorum.Kuşbakışına alışmıştık:( Türkiyeye mart 2011 de falan çıkar diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı bakalım:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız