Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Panasonic'in Yeni Oyun Aleti "Jungle" Duyuruldu

 
 
     Konsollar ve taşınabilir oyun cihazları piyasasında çok büyük bir rekabet yaşanıyor. Masaüstü olarak niteleyebileceğimiz konsollarda Microsoft, Sony ve Nintendo gibi çok zengin şirketler kıyasıya mücadele veriyor. Taşınabilir oyun cihazlarında Sony ve Nintendo arasındaki rekabet devam ederken Apple'da aynı kulvarda farklı türde bir cihazla mücadele veriyor.
 
     Resmen kurtlar sofrası olarak adlandırabileceğimiz bu piyasaya Panasonic de adım atıyor. Daha önce 1993 yılında piyasaya çıkardığı 3DO ile bu pazara ciddi bir adım atan, ama yeterli başarıyı yakalayamayan Panasonic, IGN'ye göre 3DO ile tüm zamanların en iyi 22. konsolunu üretmişti.
 
     Panasonic şimdi ise "Jungle" adlı taşınabilir oyun cihazını duyurdu ve bu cihaz ile özellikle MMORPG severlerin dünyasına ciddi bir adım atma niyeti var. Jungle için ilk duyurulan oyunun Bigpoint'in Battlestar Galactica MMO adlı oyunu olması da bunun göstergesi.
 
     Jungle'ın donanımsal özellikleri tam olarak ortaya çıkmadı, ama Gizmodo'daki bilgilere göre bir QWERTY klavyeye, touchpad'e, el konsollarındaki gibi arka tarafından bulunacak tuşlara, bir d-pad'e ve aynı zamanda HDMI portuyla mikro USB portuna sahip olacağını biliyoruz.
 
     Henüz resmi olarak onaylanmasa da Jungle'ın Linux OS kullanacağı söyleniyor. Bu nedenle cihaza bir World of Warcraft yükleyip oynayamayacaksınız. Yani oyunların özel olarak bu sisteme uyarlanması gerekiyor.
 
     Dün gece Amerika'da yayınlanan MTV'deki Rob Dyrdek’in Fantasy Factory programında görücüye çıkan cihazın çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Fiyatının ise modeline göre değişim gösterebileceği söyleniyor, ama her şart altında 200 dolardan aşağıya satılmayacağını öngörebiliriz.

     Özellikle MMORPG dünyasına kendini kaptırmış oyuncuların ilgi göstereceğini düşündüğümüz Jungle, geniş bir kablosuz ağ donanımına sahip olması ve uygun fiyatı ile ilgi çekebilir. Aksi takdirde kurtlar sofrasında hayatta kalması pek de kolay olmayacaktır.
 
     Panasonic Jungle'ın ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Panasonic Jungle MMORPG Game Oyun Battlestar Galactica MMO
FIFA 11 İlk Haftasında 2.6 Milyon Adet Sattı Total War Yazısına Başarı Sertifikası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

5.10.2010 21:39:07

0
diyecektimki girişede welcome to the jungle yazarlarsa tam olur dicektim video ya bakım dedimki yazmışlar :D veklakam tu dı congıl :D

TR Juggernaut TR

5.10.2010 12:38:56

0
oyun konsoluna resim olarak runescape resmi koymak... gercektende Patlar bu konsol demedi demeyin :D

Queen Hentai

5.10.2010 11:31:50

0
Dizayn olarak çok kötü. Tanıtım filmi üzerinede pek uğraşılmamış. Patlar bu konsol demedi demeyin. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız