Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld, 1.4 Milyon Oyuncuyla Yükselişini Sürdürüyor

 
 
Silahlı Pokémon oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Palworld yükselişini sürdürüyor. Etraftan Pokémon benzeri yaratıkları toplayabileceğiniz ve bununla beraber silahlarınızı kuşanabileceğiniz yapım, bugün itibarıyla 1.4 milyon oyuncuyla bizleri karşılıyor.
 
Oyun çok tutulmaya ve satmaya devam ediyor 
 
 
 
Yükselişini sürdüren bu yapım, geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız üzere 40 saat içerisinde 3 milyon satışla beraber büyük bir rekora imza attı. Geliştirici ekibinin de bir hayli şaşırdığı ve bu kadar ilginin gösterilmesinin ardından elbette oyun çok oynanmaya devam ediyor.
 
Şu anda erken erişim sürümünde bulunan bu oyunun en az 1 yıl kadar bu sürümde kalması planlanıyor. Bunun akabinde ise yeni güncellemelerin ve hata düzeltmelerinin ilerleyen süreçte ve sürekli olarak bizlere sunulması bekleniyor. Bugün şu anda Steam sayfası üzerinde 13.49 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
hayatta kalma pc Palworld
Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portundan Venom Videosu Geldi WWE 2K24 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

22.1.2024 22:09:36

0
Bu neymiş yahu böyle Köle pokemonlar falan eğlenceli fikir

BSC Misafiri

22.1.2024 19:06:54

0
NCK: Fantastik bir dünyada gerçek dünyaya ait silahların ne işi var? Yaratıcılık eksikliği mi, tembellik mi? İlla silah koyacaksan yaralama gücünde fantastik benzerlerini yaratırsın, koyarsın oyuna. Tabanca yerine sihirli sapan mesela, bazuka yerine patlayan çürük sebze atan içi oyuk kütük mesela. Sırf bu silahların bu fantastik dünyada olması bütün havasını kaçırıyor oyunun.

darkdogan

22.1.2024 18:00:04

0
Oyun karika. Mekanikler craft pokemon sistemi şahane çalışıyor amaa en büyük eksik YAPAY ZEKA koymayı unutmuşlar. Erken erişim de bir oyun olarak iyi oyun.Base inşası Pokemonları köle olarak kullanmak acayip eğlenceli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız