Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSPhone: Yeni ve Net Video Görüntüleri


      Geçen günlerde bir kullanıcının elinde çalışırken gördüğümüz PlayStation Phone şimdi başka bir kullanıcının çektiği videolarda menülerini, tuş takımını, telefonun dış görünümünü ve PlayStation menü seçeneğini gösteriyor.

 
     Videolarda gözüme çarpan bir şey, ekranın telefon döndürüldüğünde yön değiştirme özelliği yok gibi gözüküyor. Ekran sadece alt kısımdaki tuş takımı açıldığında yönünü değiştiriyor(yani dikey yerleşimdenden yatay yerleşime geçiyor).

     Bu videolardan ekranın kapasitif mi yoksa resistif mi olduğunu anlayamıyoruz. Galiba bunun gibi detaylı özellikler için ürünün özelliklerinin resmen duyurulmasını bekleyeceğiz.
 
 
      Ayrıca başka bir kullanıcı PlayStation Phone ile çektiği fotoğrafları Picasa fotoğraf paylaşım sitesine yüklemiş. Fotoğrafların EXIF bilgilerinde fotoğrafı çeken makinenin Sony Ericsson modelinin ise Zeus olduğu görülüyor. Fotoğrafların 5 Megapiksellik bir kameradan çekildiği de ayrıca bu EXIF bilgilerinde görülüyor.

     Her ne kadar fotoğrafların içeriği biraz garip gözükse de fotoğrafların EXIF bilgilerine bakınca içerik önemini yitiriveriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
psphone psp playstation sony sonyericsson zeus
Grasshopper Manufacture 3DS Oyunu Mu Geliştiriyor? Gordon Freeman Simpson'lara Katılsaydı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2010 14:22:45

0
bu son hali oyunlar şimdi buna yapıldığı(psn falan kuruluyor) için biraz bekletiyorlar alt yapı kurulunca satacaklar.Bence güzel olmuş eğer patapon 3 buna olursa ben alcam.Psp2 ile bu çıkcak yada sadece bu cıkcak(psp2 çıkarsa ondan alırım)psp ye doğru düzgün oyun çıkmamasının nedeni psp berbat işlemcisi var ama bunun 1ghz old. bu daha iyi oyun oynatır

Chromer

5.12.2010 12:33:16

0
PsPhone ile psp2 nin yakın zamanlarda çıkacak olması çok büyük bir eksi pazarlama taktığı olarak birinin (muhtemelen PsPhone un ) özelliklerini kısacaklar psp2 denyogunlasacaklar PsPhone U ilk çıktığı zamanda almak mantıklı olmayabilir o yüzden 2. Sinı falan beklemek gerekebilir

wizard07

5.12.2010 12:26:22

0
Sony nin bu saatten sonra yapmaya çalıştığı şey iphone un önünü kesmek olacaktır. Hem telefon hem eğlence aracı oldu çünkü iphone. Rage gibi oyunların da çıkması ile iphone 4 kendini bu kulvarda kanıtlamış oluyor. Akıllı bir strateji bence, aletin tutmasından çok çıkacak oyunlarında albenisi yüksek olması gerekiyor. UMD yi bırakma apple store gibi oyun mecrasını net e taşıma, netten indirme için geçiş aşamasıydı. PSPhone başarılı olacaktır. Ama karşısında iphone 4 ve apple store var ayrıca nintendo 3ds var. Bakalım kim pastadan ne kadar nasiplenecek. Hep beraber göreceğiz.

On.E

5.12.2010 00:20:39

0
Yalnız telefon olarak pek iyi olmaz düşüncesindeydim yanılabilirim dikkat edenler Android versiyonu Gingerbread yazıyordu 2.3 demektir bu ve daha 2.3 duyurulmadı bile valla 2.3 kullanan ilk telefonlardan biri olacak anlaşılan ki X10 1.6 sürümü çok eski diye eleştiriliyordu..Zeus..5MP fazla değil ama i9000 ve IPhone da aynı kamerayı kullanıyor yinede X10 gibi olsa daha iyi olurdu..Telefon olarak da alınabilecek bir model olacak ekranı da iyi olursa,ilk izlenimim bu yönde.. Gelelim oyun kısmına,herhalde SE yeni telefonunun bayağı bir yüksek yapmasını istedi,bunun için sadece iyi bir Smartphone'un yetmeyeceğini düşündüler o yüzden PSP ile birleştirme fikri uyandı..PSP son demlerinde iken hem telefon alacak olup hem PSP'si olmayanları kendilerine çekmek amaç..Yalnız şu dokunmatik Analog ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum..

:::LOSTPLANET:::

4.12.2010 18:34:12

0
maksat iphoneun oyun yağından nasiplenmek. psp var orda ne gerek var böyle işlere. bunu alıp dışarda harıl harıl oyun oynayacak kişiler dışarda işleri ne ozaman gidip evde oturup konsol oynsınlar yada ille de dışarda oynucam diyosa psp var onu kullansın. sıksık seyahat eden adamın yanında telefonu var laptopu var da birtek psp mi fazlalık geldi de telefonda oyuna ihtiyaç duyuldu.

Jack Rabbit Slims

4.12.2010 17:46:48

0
Şimdi bu aletin amacı ne arkadaşlar. Ne işe yarayacak bu bir de buna mı ayrı oyun çıkaraklar PsP'ye doğru düzgün oyun gelmezken? PsP2 ile ortak olacaksa oyunları bir derece ama başka türlü gereksiz ötesi bir alet.

CodeMachine

4.12.2010 17:18:42

0
Oyun oynarken niye hiç görüntü yok, adam teleefonu ele geçirmiş oyununu mu geçirememiş.

ßerkay

4.12.2010 16:38:12

0
Ortadaki kısımlar analoglar . Yani dokunmatik analog var. Telefonun arayüzünü fazla beğenmedim . Oyunlar nasıl olacak onu da bilmiyorum . Yani psp oyunları mı , yoksa alakasız kendine has oyunlar mı . Eğer kendine has oyunlarsa , bu telefonun iphone ya da n97 den farkı kalır mı ? . Çalıştırabileceği oyunların grafik kalitesi düşük olursa , iyi olmaz.

BSC Misafiri

4.12.2010 13:50:02

0
quote:

thuthancamoun 04.12.2010 12:06:14 görüntüdeki alet PSP PHONE un son hali olduğunu sanmıyorum. bilidğiniz gibi orjinal bi PSP de birde analog kontrol tuşu olur. bu telefonda o yok. üstelik telefon çok kalın duruyor. bence biraz daha inceltilip analog tuşu olan bi cep piyasaya çıkar.
Ortasında 2 tane dokunmatik analog var gibi duruyor.

Ersin ÇAKI

4.12.2010 12:14:04

0
Fakat bu FAT modeli. İlerde bunun SLIM modelini çıkarırlarsa şaşırma :)

thuthancamoun

4.12.2010 12:06:14

0
görüntüdeki alet PSP PHONE un son hali olduğunu sanmıyorum. bilidğiniz gibi orjinal bi PSP de birde analog kontrol tuşu olur. bu telefonda o yok. üstelik telefon çok kalın duruyor. bence biraz daha inceltilip analog tuşu olan bi cep piyasaya çıkar.

M.Onur

4.12.2010 11:42:17

0
eger son haliyse bu videolar beni hayal kırıklığına uğrattı..fakat görünen o ki 2 aya satışına başlanır..

CaSsErDoDo

4.12.2010 11:40:31

0
bu tel tutmaz bence

C.Harper

4.12.2010 11:39:57

0
dokunmatiği çöp gibi geldi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız