Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 Cross-Play Betadan Çıktı Artık Tüm Geliştiricilere Açık

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4 Cross-Play (Platformlar Arası Oynama) özelliğinin betadan çıktığını ve tüm geliştiricilerin kullanımına açıldığını duyurdu.
 
Eylül 2018'den bu yana Rocket League, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Dauntless, Paladins, Smite ve Realm Royale oyunları PlayStation 4'te Cross-Play özelliğini aktif ederek PlayStation kullanıcılarının Xbox ve Switch gibi diğer platformlardaki kullanıcılara karşı oynayabilmesini sağladı. Artık tüm geliştiriciler bu özelliği oyunlarına eklemek konusunda serbest.
 
Haber Wired'ın PlayStation Now fiyatlarının düşmesine odaklanan makaleden geldi. ''Açık bir şekilde duyurulmasa da PlayStation 4'ün Cross-Play çalışmaları resmi olarak beta aşamasından çıktı. Bu da konsolun stüdyoların Cross-Play özelliğini sağladığı tüm oyunlarda destekleyebileceği anlamına geliyor.''

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Call of Duty Mobile 20 Milyon İndirmeyi Geçti Untitled Goose Game PS4 ve Xbox One'a da Gelecek

Deswaaa

3.10.2019 10:05:55

+2
Bu özelliği kapata biliyoruz dur umarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız