Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Örümcek Adam için Yeni Bir Film Daha Duyuruldu

Örümcek Adam cephesinde işler bir hayli hareketli

     MCU ile hatırı sayılır bir işe imza atan Marvel ve bunun sonucunda kasasını iyice dolduran Disney sonrası süper kahraman filmlerine olan bakış açısı da bir hayli değişti. Tamam Warner Bros sahip olduğu DC Comic filmleriyle ya da 20th Century Fox sahip olduğu X-Men filmleri ile bu pastadan dilim almaya devam ediyor ama işin marvel kanadı bu sektörü tam anlamıyla popüler etti diyebiliriz.
 
     Sony tarafına baktığımızdaysa haklarına sahip olduğu Örümcek Adam'dan maksimum kazanç alma derdi oluşmuş durumda. Bildiğiniz gibi ilk üçleme ile hatırı sayılır bir kazanç elde eden Sony, Amazing serisi ile beklediğini bulamamış ve MCU'e dahil olacak Örümcek Adam için Marvel, dolayısı ile Disney ile ortaklığa gitmişti. Tamam tek başına çekilecek olan filmlerden gene Sony kazançlı çıkacak ama Civil War gibi filmlerde at koşturacak olan taraf dolayısı ile Marvel olacak.
 
     Bugün ise zaten karışık olan Örüğmcek Adam işleri ile ilgili yeni bir duyuru daha geldi. MCU'e dahil olan ve kendi filmlerinde de başrolü kapacak isim arayışları sürerken Sony bir duyuru yaptı ve yeni bir SpiderMan filmini müjdeledi. Çekilecek olan tekil film dışında duyurulan bu yeni proje tamamen animasyon bir film olacak. İşin yönetmenleri ise Phil Lord ve Christopher Miller olacağı söyleniyor. Bu ikili her ne kadar 21/22th Jump Street filmlerini yönetse de Köfte Yağmuru ve Lego the Movie'den de tanıdık gelebilir. Yani animasyon olayına çokta uzak değiller.
 
      Bu animasyon filminin çıkış dönemi ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Birkaç yıl içinde çıkması beklenen tekil Örümcek Adam filmi ile zamanlama olarak çakışacağını düşünmüyorum ama açıkçası çok büyük beklentim olmasa da bütçe ve prodüksüyon anlamında nasıl bir film çıkacağını merak ediyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kaynak The Amazing Spider-Man Örümcek Adam Activision Beenox Aksiyon örümcek adam oyunu
The Witcher 3: Wild Hunt Tv'de Boy Gösterdi Killing Floor 2 Yapımcısı Paralı Mod Satışına Karşı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2015 21:59:03

0
Arkadaşlar amazing spiderman 2 den bekledikleri maliyeti toplayamayan yapım şirketi birdaha spiderman konulu bir sinema filmi yapmayacaklarını söyledi. yani amazing spiderman 2 sondu. Fakat böyle küçük projelerle bir yere gelebilirler.

KAKÁ

26.4.2015 14:06:32

-1
Çöp bir oyunu da çıkar yine klasik

Shely

26.4.2015 12:46:55

0
Bi peter parker bulmak ne kadar zor olabilirki amerikada bide ilk uc filmi ovenler olmuş benim açımdan bir super kahraman filmi batman beginsle başlayan ciddiyeti olsun konusu olsun gerçekten lan olsa böle olurdu yada filmden sonra oyunculuğun konuşulduğu bir spider filmi sölesenize tamamen balon yapimlar

BSC Misafiri

25.4.2015 23:49:34

-1
oyun tobeye

stun

25.4.2015 03:28:02

-1
tobey' i geri istiyoruz... daha 10 tane film çekilir.. ama tobey olsun ya

ucep

25.4.2015 00:40:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: porsux üşüyoruz tobey reis
Kesinlikle yorumuna katılıyorum zamanının en sağlam süper kahraman filmi en sağlam şekilde çekilen filmini ne hale getirdiler. dc hayranı ve çizgiromanlarını okuyan biri olarak marvel'i sadece spiderman ve hulk olarak bir başyapıt gibi görüyodum ki bu spidrmanın üçlemesinin bitmesi ve avengerstaki hulk'u canlandıran oyuncunun değişmesi ardından(adını hatırlayamadım) tamamen marvel gözümde bitti. Tamam adamlar film konusunda kasıyo iyi güzel ama izliyormusunuz bilmiyorum dc nin çekilen dizilerinizi izlemenizi öneririm kesinlikle çok keyif verecektir saygılarımla...

thbthn206

24.4.2015 21:19:09

0
Andrew ve emma devam etseydi ya

porsux

24.4.2015 21:13:09

-1
üşüyoruz tobey reis

CAG_CEN208TR

24.4.2015 20:47:45

-1
Başlığı okuyunca heyecanlandım ama animasyon yazısını okuduğum anda hayaller suya düştü. Ve Amazing serisini seven bir tek benim galiba.

_GRKM_

24.4.2015 20:09:13

+1
ilk 3 seri süperdi..sonra yok konuyu beğenmediler yok öyle böyle hem yönetmeni hemde Tobey Maguire attılar..haliyle hikaye başa alındı..ve örümcek adam örümcek adamlıktan çıktı..yeni 2 filmi de bence güzel değildi.. Sam Raimi ve Tobey Maguire devam edilmeliydi..

Zarbo257

24.4.2015 20:00:10

+1
Güzelim karakteri ne hale soktular arkadaş ne oyun cephesinde ne film cephesinde birtürlü yüzü gülmedi şu Spideyinin

Garrus

24.4.2015 18:57:47

+2
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Amazing Spider-Man 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız