Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Öldükçe Karakterimizin Yaşlandığı Yeni Bir Oyun Oculus Rift için Duyuruldu


       Geçtiğimiz dakikalarda sonlanan Oculus etkinliğinde Oculus Rift'e özel olarak Edge of Nowhere'in yanında başka bir oyun daha duyuruldu: Chronos.
 
      Gunfire Games'in geliştirdiği bu yapım tehlikelerle dolu büyülü bir labirenti keşfettiğimiz bir RPG oyunu. Yapımda öldüğümüzde ana karakterimiz labirentin başına dönmüş olacak ve işin ilginç yanı karakterimiz bir yaş yaşlanmış olacak. Yaşlanmasıyla birlikte de bazı özellikleri değişecek. Örneğin karakterimiz küçükken çok da güçlü değilken bir kaç kez ölüp tekrar başladığımızda karakter büyümüş olacak ve böylece daha da güçlü bir hal alacak.
 
      Oldukça ilginç bir konsepte sahip Chronos boyunca harabeleri, geniş mağaraları, eski tapınakları keşfedeceğiz. Yapım önümüzdeki sene Oculus Rift'e özel olarak çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com Chronos Gunfire Games PC oculus rift bağımsız
Oculus Rift İçin Steam Benzeri Bir Platform Duyuruldu Oculus Rift'in Satışa Çıkacak Olan Son Halinin Tasarımı Bu Videoda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

13.6.2015 12:10:32

0
yaşlandıkça hızı düşer koşamaz da mantıken böyle olması lazım

oxfordpsn

12.6.2015 08:19:08

0
Oneymiş lan oyle

Guest-BB2CECC18

12.6.2015 05:12:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gypaetus fikir güzel de öldükçe güçlenmek? oyunun başlarında bilerek ölüp oyuna öyle devam edilir o zaman. yaşlandıkça güçlenme fikri saçma olmuş gibi
Bir süre sonra güçlü iken ölünce yaşlanacak ve gücünü kaybedeceksin.Bu saatten sonrada oyunu çevirmek çok zor olur.O yüzden olabildiğince ölmemeye çalışacaksın.Mantık güzel ben sevdim.

by_t

12.6.2015 02:48:02

+1
Büyük ihtimal çok az bir güç verecek ve güçten daha çok sorun yaşlanmak olucak diye düşünüyorum

gypaetus

12.6.2015 01:03:30

+1
fikir güzel de öldükçe güçlenmek? oyunun başlarında bilerek ölüp oyuna öyle devam edilir o zaman. yaşlandıkça güçlenme fikri saçma olmuş gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chronos
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız