Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nordisk Film Avalanche Studios'u Satın Aldı

 
   Danimarkalı film stüdyosu Nordisk Film, Just Cause ve Mad Max oyunlarının geliştiricisi Avalanche Studios'u satın aldığını duyurdu.

   Nordisk Film üç ofis ve 320'nin üzerinde geliştiricisi dahil olmak üzere Avalanche Studios'un tüm hisselerini ve tam mülkiyetini 89 milyon euro karşılığında satın aldı. Avalanche Studios'un şu andaki değeri 117 milyon euro. Nordisk Film 2017'de 10 milyon dolardan fazla bir miktar ödeyerek Avalanche Studios'un azınlık hissedarı olmuştu.
 
   Avalanche Studios yaratıcı serbestliğini sürdürmeye devam edecek ve Nordisk Film yönetim direktörü Mikkel Weider'in Avalanche Studios yönetim kuruluna eklenmesi haricinde her türlü personel değişikliğine kendileri karar verecek. Ayrıca Avalanche Studios'un Bethesda Softworks için Rage 2'yi geliştirmesi gibi dış yayıncılarla olan mevcut anlaşmalar devam edecek ve bu kapı gelecekteki yayıncı ortaklıklar için açık bırakılacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
FPS Battle Royale Oyunu Fear the Wolves Ekran Görüntüleri Bir Sonraki Assassin’s Creed Oyunu Söylentiye Göre Assassin’s Creed Odyssey [Güncelleme]

dqndqn26

31.5.2018 19:32:45

+1
Ucuza gitmis
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız