Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Çalındı ve Satıldı

 
 
   Geçtiğimiz günlerde bir NeoGAF kullanıcısı anonim bir perakendecinin Nintendo Switch'i kendisine yanlışlıkla erkenden kargoladığını belirtmiş ve konsolun kutu açma videosunu yayınlamıştı.
 
   Bu olayın ardından Nintendo Amerika, IGN'e yaptığı açıklamasında Switch sistemlerinin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir distribütör çalışanları tarafından çalındığını ve yasa dışı olarak satıldığını açıkladı.
 
   Nintendo temsilcisinin IGN'e yaptığı açıklama şu şekilde:
 
"Bu haftanın başlarında, bireyler kimliği belirtilmemiş bir perakendeciden az sayıda Nintendo Switch sistemini erkenden satın aldığını iddia etti. Nintendo satılan bu sistemlerin bir ABD distribütörü çalışanları tarafından çalındığını ve yasa dışı olarak satıldığını tespit etti. Söz konusu kişiler tespit edilmiştir, istihdam yerlerinden feshedilmiştir ve yerel kolluk kuvvetleri tarafından cezai yaptırımlarla soruşturma altına alınmıştır."
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Blizzard Windows XP ve Windows Vista Desteğini Sonlandıracak Bethesda Üç Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Nintendo_

20.2.2017 10:42:43

0
Belirli bir tarihte satışa sunulacak olan ürünler ana bayilerden yerel bayilere, oradan perakendecilere dağıtım sürecini yaşadıkları ve Dünya genelinde onbinlerce satış noktası olduğu için çalışanlar veya tanıdıkları aracılığıyla elde edilmesi oldukça kolaydır. Reklam yapmak isteyen firma internet üzerinden zaten ücretsiz yapıyor ve onlarca sitede haberde oluyor. Buradaki durum soruşturmalık olmuş.

bilir_kisi_M

20.2.2017 08:38:52

0
Switch kaçakçılığı ha vay anasını

Haplo

20.2.2017 08:05:04

0
Bana tek bir ürün gösterin ki tanıtımından önce fotoğrafı sızmış olmasın, açıklanmadan önce donanım bilgileri gelmiş olmasın, çıkışından önce birinin elinde kendini göstermesin. Tıkırı beş kuruşluk kullanıcıların sırtında taşınan milyar dolarlık reklam sektörüne hoşgeldiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız