Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo NX'in PS4'ten Önemli Oranda Güçlü Olduğu Söyleniyor


     Nintendo'nun kod adı NX olan yeni nesil konsolunun teknik detayları henüz resmiyet kazanmadı, ama ciddi söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Muhtemelen yeni konsolunu büyük firmalara tanıtan Nintendo'nun güçlü bir konsolla karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

    Çok sayıda kaynaktan alınan bilgilere göre Nintendo NX, Playstation 4'ten dikkate değer oranda güçlüymüş. Konsolun RAM, Ekran Kartı ve İşlemci konusunda Playstation 4'ü geride bırakacağı belirtiliyor.
Örneğin işlemcinin %15 ila % 30 arasında daha güçlü olacağı söyleniyor.

   Nintendo NX için şu an yeni Metroid Prime ve The Legend of Zelda oyunlarının geliştirildiğini biliyoruz. Bunun yanında Square Enix gibi firmalar da Dragon Quest XI'i NX için hazırlıyor. Eğer konsol bahsedildiği gibi PS4'ten önemli miktarda güçlü olursa özellikle Nintendo oyunlarını hiç olmadığı kadar gerçekçi göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tweaktown Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Uncharted 4 Eşyaları PlayStation Gear'da Satışa Çıktı Hacker'lar Oculus Rift'e Özel Oyunları HTC Vive'da Çalıştırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2016 09:14:12

0
4k olursa, ki muhtemelen SONY, Nintendo nun gerisinde kalmak istemediği için PS4.5 hazırlıklarında. Yinede Nintendo farkı! Bende de WiiU var. Konsolun satışları durdurulacak diye duymuştum. İyi ki satın almışım. Mühim olan hatadan dönmek. Bakalım Nintendo NX ile nasıl bir dönüş yapacak.

Bowser Zeki

18.4.2016 08:54:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Oyun icin laptoplardan kesinlikle uzak dur. Belli bir sure sonra kronik sorunlar kacinilmaz olur. En guzeli tv altina bir konsol cekmen. Fazla grafik beklentisi yapmazsan isini gayette görecektir.
Niye ya ben MSI GT683DXR kullanıyorum 2013 den beri hiç sorunla karşılaşmadım. Hala canavar gibi çalışıyor. Pek oyun oynamam laptopta oynasamda genelde ultra ayarlara hiç bakmam :^)

The_Rahip

18.4.2016 00:49:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Oyun icin laptoplardan kesinlikle uzak dur. Belli bir sure sonra kronik sorunlar kacinilmaz olur. En guzeli tv altina bir konsol cekmen. Fazla grafik beklentisi yapmazsan isini gayette görecektir.
Grafik takıntım öyle ciddi düzeyde değildir başkan. Biraz daha zaman geçsin şu Shenmue 3 falan bir yaklaşsın o zamana bir atağa kalkarım tekrardan :)

İdrak İstimlak

17.4.2016 21:46:08

0
Oyun icin laptoplardan kesinlikle uzak dur. Belli bir sure sonra kronik sorunlar kacinilmaz olur. En guzeli tv altina bir konsol cekmen. Fazla grafik beklentisi yapmazsan isini gayette görecektir.

The_Rahip

17.4.2016 20:49:35

0
İlk çıktığında dediğin gibi yüksek fiyatlar çekilecektir ki resmi olmamasından dolayı uzun sürede devam eder o fiyat politikası. Konsolları artık baygınlık getirdikleri için sattım, ben bu kadar yenilikten uzak resmen ara sıcak tadında bir nesilde daha görmedim ama çok canım isterse alırım birtane özellikle Shenmue 3 yada RDR 2 zamanlarında tutamayabilirim kendimi:))). Yeni taşındığım oturma odası ayrı bir yemek odası haline gelince ister istemez masaüstüne yer kalmadı, kayınbiradere verdim gerçi öncesindede demiştim şu Monster serisi laptoplardanda alabilirim nedense aklımı çok çeliyor. NX'in lansman oyunları umarım şöyle Zelda ve Metroid Prime gibi oyunlardan olurda iştahımız kabara kabara bekleriz.;)

İdrak İstimlak

17.4.2016 17:14:58

0
400-500 dolarlik bir cihaz olursa 2000 den assagiya bulunmaz. Ozellikle ciktigi donem ilk 3-4 ayda astronomik fiyatlar cekilir. Zaten Nintendo resmi olarak ulkemizde faaliyet gosteren bir firma degil. Bence konsollarini satmakla hata etmissin, en azindan birisini elinde tutsaydin. Ben aldigim konsollari kullanmasam bile satmiyorum. Yanlis hatirlamiyorsan sen PC yi de aileden birine vermistin. Oyunsuz hayat gecmez, gecse de zevksiz gecer.

The_Rahip

17.4.2016 16:59:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Wii U zayıf donanim ve kotu sistem yazilimina ragmen hala süper oyunlar oyananbilen bir platform. NX hem donanimi hem de oyunlari ile ses getirir.
Bu sefer ciddi bir şekilde multiplatform oyunlarada ağırlık verecekler. Hem görsel olarak tatmin eden multiplatform hemde Ex oyunları ile canavar gibi bir cihaz olacak diye umuyorum. Bütün konsolları elden çıkardım ve sabırsızlıkla NX'i bekliyorum. Başkan cihaz büyük olasılıkla resmi gelmeyecek bizim spotçular falan ne isterler sence ?

İdrak İstimlak

17.4.2016 16:40:41

0
Wii U zayıf donanim ve kotu sistem yazilimina ragmen hala süper oyunlar oyananbilen bir platform. NX hem donanimi hem de oyunlari ile ses getirir.

Bowser Zeki

17.4.2016 09:34:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.
Bana ps yada xbox da daha güzel platform ve dövüş oyunu getir onları oynayayım. Nintendo fanıyım ama fanboy değilim. NX çıkışında sevdiğim oyunlar olmazsa almam. Çıkana kadar beklerim.

Kevin Garnett

16.4.2016 14:16:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.
ben gülüyo muyum
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

GT_55

16.4.2016 14:04:38

0
Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.

Bowser Zeki

16.4.2016 13:46:11

+1
Of anlamıyorum insanları nedir bu güç,grafik derdiniz. Wii U da var PS4 de ama Wii U yu hemen hemen hergün oynarım. PS4 üde nadiren açarım. Xbox almadım çünkü hoşuma giden bir oyun göremedim 1. parti tarafında zaten Win10 a kaydı çoğu oyunu :') Neyse bu konsol en az ps4 kadar güçlü olsa bile onda oynayacağım mario yada smash bros u hayal edemiyorum. *-* Of off ne canlı olur ne renkli ne cıvıl cıvıl gözükür. 3 firmadan en çok EX oyuna sahip gene Wii U Smash Pokken Mario Kart 8 New Super Mario U Donkey Kong Country Tropical Freeze Mario 3d World Splatoon Mario Maker Hyrule Warriors Bayonetta 2 Wonderful 101 Zelda WW Yeni Zelda Starfox Zero Mario Party 10 Ve bir kaç party oyunu daha PS4 de ilgimi çekenler Digimon Cyber Sleuth Uncharted 4 Ratched and Clank Tearaway Unfolded SF 5 (pc dede var gerçi) ._. Xbok ta yok sevdiğim oyun malesef. 3. Parti için = PC (daha iyi FPS/Çözünürlük ile oynayabilirsiniz) NX den beklediklerim. Yeni 3D Mario (Ah şuraya yazıyorum Mario Galaxy olacak ve online olucak) Yeni Mario Kart Yeni Smash beklemiyorum ama muhtemelen Tüm DLC lerin olduğu HD remastered yapacaklardır. Luigi Mansion 3 Yeni Metroid Yeni Zelda (wii u ve nx sürümü aynı anda çıkacaktır bence) Pikmin 4 Mario ile ilgili bir spor oyunu BELLLLKİ Yeni F-Zero Splatoon 2 (yeni daha gelişmiş şekliyle gelicektir tahminim) Yeni bir farklı Zelda oyunu Gene meşhur Party oyunları Yeter mi? YETMEZ DAHA DA GELEBİLİR :')

Master_Evil

15.4.2016 16:03:54

0
zaten olması gereken bu, güçlü olması lazım

Kevin Garnett

15.4.2016 13:23:23

0
Bu arada biz donanımdan konuşurken yabancılar çıkacak oyunları konuşuyor

mementopolis

15.4.2016 09:16:21

0
Xbox one 16 cekirdek cıkacaktı gibi olmasın sonra :D

Kevin Garnett

14.4.2016 23:42:32

0
Herhalde donanımı şöyle bir şey olacak söylentilere bakılarak: 2.3 GHz 8 çekirdek AMD işlemci 12 GB GDDR5-DDR4 RAM 1000 MHz-2400GFLOP/s GPU(APU) Tüm oyunlarda 1080p/60fps yeter konsol oyuncularına 4K/60fps falan aramıyorlar.

BSC Misafiri

14.4.2016 22:29:01

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Boone Sonynin elindeki oyunlar bana göre hala PS4'ü aldırtır insana. Nintendonun eski kafalı hareketleri gene işin içine edecek demedi demeyin.
Sony'nin elinde olan ama bir türlü bırakmak istemediği oyunlardan mı bahsediyorsun? PS4 3. senesine girdi ama Gran Turismo, Last of Us 2, God of War 4, Last Guardian ve geçtiğimiz sene duyurulan Quanric Dream firmasının oyunu Detroit: Become Human adlı oyunların çıkış tarihleri duyurulmadı daha arkadaşım. Hatta bazıları ismen bile duyurulmadı. Teknoloji çok hızlı ve konsol nesilleri eskisi gibi 7 yıl sürmeyeceğini herkes biliyor, o zaman bu tür oyunlar ne zaman piyasaya çıkacak? PS3'e 3 tane Uncharted oyunu çıktı ama PS4'te 1 taneden ötesi olmayacak çünkü ND şimdi Last of Us 2'yi geliştirmekle uğraşıyor ve gidişat bazı oyunların PS5'e sarkabileceğini düşündürüyor. Keşke her konsol firması Nintendo gibi olsa, 13 milyon satmış Wii U'ya çıkan özel oyun sayısına bir bak birde 40 milyon satmış PS4'e çıkan özel oyun sayısına. Ortada bir terslik olduğunu sende farkedeceksin. Ayrıca o eski kafa dediğin Nintendo'nun birkaç oyununu oynasaydın keşke, bazı oyun saydığın yapımların aslında ne kadar boş olduklarını belki o zaman anlardın.

Source

14.4.2016 21:29:58

0
Umarım soylenenden daha güçlü bir konsol olur.

Kennnn

14.4.2016 19:23:04

+2
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.
Daha dün yılın en çok beğenilen oyunlarından biri ratchet&clank çıktı persona5,gran turismo,horizon,the last guardian ve onlarca indie geliyor... Bilmiyorsanız konuşmayın abi.
Ps4 kullanıyorum, mesajlarıma bir bak istersen ama iyi bak oku geçmişte neler yazmışım, şuraya gelip bilmiyorsan konuşma demekte ne oluyor. İlla ölümüne savunmam mı lazım konsolu Ratched oyunu dün çıktı birisinin bunu benim ya da bir başkasının zaten bildiğini varsayarak oyunun adını yazmadım yoksa ayın 20'sin de avrupada çıkacak oyun, eğer konuların altına bakarsan memnuniyetimi yazmışım oyun hakkında. ben tasarımcıyım ve oyunlar ile alakam çoğu kişiden fazla. insanları yargılayıp durmayın. Gran Turismo'nun 2016 ilk yarısında betası gelecek dediler bekliyoruz bak. Tanıtım yapıp gösterdiler bunları çıkarıcaz diye ama çıkış tarihleri yok muhtemelen bir kısımını E3'te duyucağız bir kısmını da erteleyecekler, potansiyelini altında davranan sony'yi eleştirmeyelim mi şimdi, ne yapalım yani. 4'cü ayın ortasında bir oyun çıkarıyor diye görmezden mi gelelim hemen. Bak bakalım en son kayda değer until dawn ya da tearaway oyunu ne zaman çıkmış o zamandan bu zaman bu kadar büyük bir boşluk var ve eleştirmeyelim mi ? Ps plus'ta verdiği oyunları dahi arada güzelleri olduğunda savunan bir adamım ama şu kadar fanatikliğe gelemiyorum. Last Guardian'ı faceookta ki resmi stüdyo sayfasından takip ediyorum bak bakalım önce ki TLG haberlerine ne yazmışım utanmanız lazım aslında, beğenmediğiniz bir yazı olunca eleştirmeye hemen hazırsınız.

There goes your life

14.4.2016 18:59:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kennnn Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.
Daha dün yılın en çok beğenilen oyunlarından biri ratchet&clank çıktı persona5,gran turismo,horizon,the last guardian ve onlarca indie geliyor... Bilmiyorsanız konuşmayın abi.

Kennnn

14.4.2016 18:35:41

0
Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.

Boone

14.4.2016 17:43:47

0
Sonynin elindeki oyunlar bana göre hala PS4'ü aldırtır insana. Nintendonun eski kafalı hareketleri gene işin içine edecek demedi demeyin.

BSC Misafiri

14.4.2016 17:09:39

0
Nintendo NX'te normal oyun kumandası ile piyasaya çıkmalı ve geliştirdikleri diğer ürünleri isteğe bağlı olmalı yoksa Wii U'da kullandıkları tablet kumandanın maliyeti artırıp donanım gücünün düşük kalmasına sebep olduğu gibi bir yöntem ile gelirlerse yine bekledikleri gibi başarılı olmazlar. Eğer Wii U tablet kumanda olmadan rakipleriyle aynı güçte ve fiyata piyasaya çıksaydı harika 1. parti oyunları ve 3. parti oyunlarında desteğiyle açık ara liderdi. Çünkü Xbox One ve PS4'ü de sırtlayan oyunlar tamamen 3. parti oyunlar ve özellikle PS4 1. parti oyunlarını bu zamana kadar aşırı derecede geciktirdi ki bu zamanda bile duyurulmayan en az 3 oyun var. Konsolları değerli kılan özel oyunlarıdır ve şimdi piyasada sadece iki konsol firması kaldı. Nintendo yeni konsolunun çıkışına 4-5 iyi oyun yetiştirirse gerçekten iyi bir satış ivmesi kazanır. Şahsen 3. parti desteği hiç umrumda bile değil çünkü o oyunları oynayabilecek bir bilgisayara sahibim. Tek beklentim Metroid Prime 4, Legend of Zelda, Mario Kart 9, Super Smash Bros, Super Mario Galaxy 3, Luigi's Mansion, Bayonetta 3 ve Xenoblade Chronicles gibi oyunlardan birkaç tanesinin çıkışa hazır olması. NX konsolu x86 mimarisiyle geleceği için geriye doğru oyun desteği Nintendo özel bir gayret göstermezse yok gibi görünüyor.

BSC Misafiri

14.4.2016 17:08:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Ghostrain Oyun çıkar konsola nintendo oyun. sen bilmek 3. parti oyun nedir? yoksa wii u gibi bu da çöpe gider. Benmi söyleyeceğim bunlarıda.
Hele ilk önce sen yazmasını öğren; noktadan sonra başlayan cümle büyük harfle başlar, mi ve da ayrı yazılır. Senin gibi laf olsun diye yorum yazanlar acayip komik oluyor. Şimdi Wii U'da 3. parti bütün oyunlar olsa PS4 yerine tercih mi edecektin? Yada imkanın var ve PS4'ün yanına Wii U'da aldın diyelim, o dediğin 3. parti oyunları PS4'e mi alırdın Wii U'ya mı? PS4'e alacaktın tabii ki, o zaman 3. parti yüzünden neden Wii U'ya bu kadar takılıyorsun. Konsol hakkında zerre bilgin yok ama atarlanmaya gelince en öndesin! Bak bakalım aşağıdaki listedeki 1. parti oyunların satışlarına ve çok önemsediğin 3. parti oyun satışlarına. 3. parti oyun satmıyor diye ve üstelikte konsol mimarisi olduğundan Wii U için oyun geliştirmedi yapımcılar. ,NX ne tür donanımla çıkarsa çıksın yine 3. parti oyunlar komik satış rakamlarında kalacaklar şimdiden söyleyeyim. Wii U'nun 8-10 puan derecesinde özel 15 tane oyunu var ve rağbet bu oyunlara oluyor çünkü 3. parti oyunu oynamak için alternatif çok. Aşağıdaki linkte bayağı aşağılara inersen 3. parti oyunlar ne kadar satmış görürsün. http://www.vgchartz.com/platform/47/wii-u/

AntiClon

14.4.2016 16:12:21

0
konsol dediğin aletin gpu cpu su özel olmalıki hakkını versin... şimdikilerin adı konsol falan değil kimse saçmalamasın bildiğin minipc sadece yazılımı farklı.... ps1 ps2 ps3 ü alırkenki heyecanınızı gözünüzün önüne getirin.. aynı heyecanı ps4 alırken yaşadım diyen yalan söyler...

Redunay

14.4.2016 16:04:33

0
Oyun çıkar konsola nintendo oyun. sen bilmek 3. parti oyun nedir? yoksa wii u gibi bu da çöpe gider. Benmi söyleyeceğim bunlarıda.

EnergyHill

14.4.2016 15:30:16

+3
Donanım=fiyat nintendo grafikten ziyade her zaman oyunlarıyla ön plandadır.Bu nesil için fazladan 2-3 tane farklı ip yada kendi iplerinden exc. oyun çıkarsın yine başarılı bir iş yapmış olur.

BSC Misafiri

14.4.2016 15:10:09

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri çok az bence zaten oyunlar ortalama 18-25fps arası.. %30a vurdunmu ne işe yararki bazıları gülecek ama en az 2 katı güçlü olması lazım en azından gpu su yoksa tırt gene.. Ar konsol olmaktan öteye geçemez.
Konsolları kendi özel oyunları açısından değerlendirirsek donanım olarak hiçbiri yetersiz değildir ama 300-350 dolarlık sabit donanımlı konsolları para saçmanın sınırı olmayan donanımlarla kıyaslamaya kalkanlar baştan hata ederler. Hiç oynadın mı bilmiyorum ama hiçbir Nintendo oyununda donanım yüzünden oyundan aldığın keyif zerre azalmaz. Yine aynı şekilde Playstation özel oyunları da birbirinden kaliteli yapımlardır ve oyunları oynarken çözünürlük ve FPS değerini kimse umursamaz, öyle de olmalı. İyi oyun iyi grafikli ve yüksek FPS'li oyun demek değildir ama donanım üreticileri ve onların şakşakçısı bazı oyun siteleri insanları öyle şartlandırdılar ki artık bir oyun piyasaya çıkınca çözünürlük ve FPS değeri üzerinden iyi veya kötü adlandırılır oldu. Yeni konsoldan 2 kat güçlü GPU istiyorsun ama aynı fiyattan piyasaya çıkmasını da bekliyorsun sanırım? Özellikle işleri güçleri donanım olanlar bir zahmet konsollardan uzak dursunlar, hele daha önce Nintendo konsolu kullanmamış olanlar hiç çözünürlük veya FPS değerleri üzerinden Nintendo oyunlarını yargılamamalılar. Çünkü o güzelim oyunlara haksızlık etmiş olurlar. Oynayanlar iyi bilir de oynamayanların da ancak deneyince anlayabilecekleri bir durum.

The_Rahip

14.4.2016 14:48:41

0
Güçlü bir konsol yapmak istemeleri büyük olasılıkla üçüncü parti oyunlarda bu sefer çok daha iyi destek almaları içindir zaten ex oyunlarda oturmuş bir altyapıları var. NX pazardaki dengeleri kesin bozacaktır.

Hoid

14.4.2016 13:55:39

0
Çare Drogba

Tam35tr

14.4.2016 13:25:47

+3
Nintendo NX'i alan insan zaten büyük oranda özel oyunları için alır. Çünkü Nintendo 3. parti oyun atılımında ne kadar kötüyse özel oyunda ise bir o kadar iyi. Bu nesilde işletim sistemi oyun yapımcıları için uygun olacak diyorlar ama bakalım.Ben zaten alırsam ps4'ü satıp Nx'i özel oyunları için alırım. 3. parti oyunları ise Xbox one'da oynarım.

BSC Misafiri

14.4.2016 12:49:37

+3
Sony eskisi kadar exc oyun çıkarmadığı ve Xbox exc leri artık eski kalitesinden uzaklaştığı için çare nintendo gibi görünüyor.

İdrak İstimlak

14.4.2016 12:36:59

+1
3 yıl sonra çıkmış bir konsol için normal değerler, hatta daha da güçlü olabilirdi ama Nintendo oyun kütüphanesinin bu tip bir gövde gösterisine pek ihtiyacı yok. Sadece multiplatform oyunlarda günün gereklerini karşılasın yeter. 4K gibi uçuk beklentiler de değil bu neslin, önümüzdeki neslin bile konusu olamaz.

Kennnn

14.4.2016 12:20:41

+1
wii U ps3 ve x360 tan iyi degildi sadece ram gibi bir iki konuda iyiydi atip tutmayalim nintendo uzun yillar sonra ilk defa modern bir donanim ile geliyor ayrica bence yeterli görunuyor ama problem multiplatform oyunlarinda ki performansi yeni ps4 ve xbox gelecek gibi ama buraya yazanlar unutyor ki kullaniclarin buyuk cogunlugu su an zaten ps4 ve xbox almis buyuk bir kismi da eger özel bir degisim programi gelmez ise yeni modellere yaklasmayacaklarini belirtiyorlar bu manada nintendo iyi oyunlar ile cikis yaparsa cok iyi bir konuma gelecektir. insanlar satin alacaksada ayni konsolun daha yuksek surumu yerine baska oyunlar oynatacak bir cihaza sicak bakiyorlar.

kolonato_

14.4.2016 11:55:31

+2
Oyun çıkmazsa hiç bir anlamı kalmaz.

BSC Misafiri

14.4.2016 11:55:19

0
Geçin 4 ü 3 kadar iyi olsun bakın 3'ten iyi değil 3 kadar iyi olsun gene iş yapar. Nintendo'da takılan oyuncu kanımca pek grafik aramıyor. Atmosfer ve hikaye onların derdi.

veterangamer

14.4.2016 11:47:08

0
Nintendo düzgün bir cihazla gelsinde rekabet olsun daha iyi olur.

orangeblu

14.4.2016 11:45:35

0
Wiiu da ps3 ve x360tan güçlüydü. Yine ancak eskileriyle kıyaslanacak bir konsol çıkacaksa çıkmasın daha iyi. Ps4 ile değil ps5 ile kıyaslanacak bir konsol yapmaları gerek. Yoksa yine kaybederler.

michael01

14.4.2016 11:33:46

+2
Nintendo ps3-xbox360'dan daha hızlı wiiu çıkarttı da ne oldu? 2 yıl geçmeden gelen ps4-xbox1'dan geride kaldı.Karşılaştırılması gereken ps4-xbox1'nın 2013de çıkan versiyonları olmamalı 2016-2017 yılında çıkacak yenilenmiş versiyonları olmalı.Onlarla aynı hızda olabilecek mi?

BSC Misafiri

14.4.2016 11:31:28

+3
çok az bence zaten oyunlar ortalama 18-25fps arası.. %30a vurdunmu ne işe yararki bazıları gülecek ama en az 2 katı güçlü olması lazım en azından gpu su yoksa tırt gene.. Ar konsol olmaktan öteye geçemez.

dingo egret!

14.4.2016 11:23:36

0
"15 ila 30 arasında daha güçlü olacağı söyleniyor" 15 ne? 30 ne? yüzde mi? Mhz mi? lira mı? lütfen bir haberi de yazdıklarınızı bir sefer okuyupta yayımlayın yahu..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız